Chatin boş olmasının sebebi çoğu kişinin bağırmayı bilmemesi. Yani başa ! koyduğunda herkesin gördüğünü bilmiyor direkt yazıyor, spamı engellemek için yapılmıştı buSv çok eski klan savaşı diye bir şey yok 200 kişi warplarda dolanıp duruyorlar ormanlara kimse ev yapmıyor parça pinçik heryer pvpciler arenada cizgiyi gecenlere vurmaya calışıyor birini kesseniz bile itemlerini beleşciler topluyor.Neden bu kadar kişi burda anlamadım.Build yapacak yer yok!arsalara yapıyorum benden başka kimse rastlamıyor evime.Herkes warp markette warp meslekde warp hammadde de.Survival yapan 1 kişiye rastlamadım ormanda.200 kişi var svde 1 dk dır chat bomboş samimi bir ortamda yok.Faction sunucularda aradığınız klan evi basma klan evi yapma gibi şeyler bu svde yok arkadaşlar.
Ya kardeşim serverinizde nicatgaming diye bi rehber var önüne çıkanı muteleyip jail atıyor yaa üstüne kufur bile kullanıyor onun yüzünden serverinizi terk ettim yeminle dediklerimi yapıyorChatin boş olmasının sebebi çoğu kişinin bağırmayı bilmemesi. Yani başa ! koyduğunda herkesin gördüğünü bilmiyor direkt yazıyor, spamı engellemek için yapılmıştı bu
EFSANE CRAFTIMI YOKSA MESAJI MI ???????????Güzel Beğendim.
Efsane Craft.EFSANE CRAFTIMI YOKSA MESAJI MI ???????????
TMMEfsane Craft.
Rehberin jail yetkisi yok ve sürekli kontrol ediliyorlar rehberi şikayet etmek için Skype: tugrumagi (diğer adminin skype'ı, benim değil)Ya kardeşim serverinizde nicatgaming diye bi rehber var önüne çıkanı muteleyip jail atıyor yaa üstüne kufur bile kullanıyor onun yüzünden serverinizi terk ettim yeminle dediklerimi yapıyor
skypem yok Ama rehberin jail atma işini abartmış ola bilkrim☺☺ ama geri kalanı doruküfür kullanıyor sonra sorularımızda yardım etmiyorrRehberin jail yetkisi yok ve sürekli kontrol ediliyorlar rehberi şikayet etmek için Skype: tugrumagi (diğer adminin skype'ı, benim değil)
skypem yok Ama rehberin jail atma işini abartmış ola bilkrim☺☺ ama geri kalanı doruküfür kullanıyor sonra sorularımızda yardım etmiyorr
Kardes ben senin bahssttigin nicatgaming im senden ricamlarim var,,,1-oyundaki isimin yazarmisin ? ikincisi ise ben sw de kufur hic bizaman etmedim etdim ama rehber olmadigim vakitlerde.rehberken belki diyorum kufur diyilde argo gibi kelime kullanmisimdir uzagi,,,3 uncusu ise onume gelenin mutelmiyorum oyunular kendisi kasniyior yani kufur etmesinler benim gorevim bu istersen /yardim - kurallar kitabini oku 4uncu ise oyunculara yardim etmiyor demissin soyledgim gibi onleine oldgum vakitlerde tum sorulari cevapliyom belki sen basina ! koymadan yaziyondur oyuzden ben gormuyom