| Cousen Team | Lobi | İlk lobim | Yorumlara açığım |

Nasıl olmuş

• Kullanılan toplam oy
    14

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

@bydemir06 Senin yorumunu bekliyorum :D
Yaptığım ilk lobi , görüşlerinize açığım . [ Sade olabilir , çünkü sadeliği seviyorum ]

KUŞ BAKIŞI ;

YANDAN BAKIŞ ;

KÖŞEDEN BAKIŞ ;

İSİMLERİMİZ ;

® Cousen Team
@WILLSADD <-

Son düzenleme:

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Şimdi bir şey Yazacağım Bunun Altına "World Edit Kullanılmadı Ama" diye mesajlar atacaklar.

Yorum yok.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Bırakın Bunu Lobi Diye Kullanmayı,Her hangi bir Harita Olarakta kullanmam.

Biraz Emek Verin. 1-2 saat'de Lobi(Gerçi Lobide Değilde) yapıp koymayın.

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bırakın Bunu Lobi Diye Kullanmayı,Her hangi bir Harita Olarakta kullanmam.

Biraz Emek Verin. 1-2 saat'de Lobi(Gerçi Lobide Değilde) yapıp koymayın.
Ben sana bunu kullan diye vermedim ve bak linkini'de koymamışım farkındaysan seninde haritalarını görmek isterim ..

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdik Nediyem..
Geliştirmelisin Biraz Bişeyler Ekle World Edit Kullanmadım Demişsin O Kenar Camları Elle Yaptıysan Çok Gereksiz Olmuş Yani Onlara Emek Harcaman Biraz Renklendir Bloklarını İyi Seç (Bol Blok Kullan Biraz Göz Ağrıtsın) Yani Yünleri Nadir Kullan (Gereken Yerlerde (Yol Yaparken Felan Değil)) Böyle İşte :) Başarılar..

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Hala Yapıyorum.
Bekliyorum.[DOUBLEPOST=1428177375,1428177327][/DOUBLEPOST]
Şimdik Nediyem..
Geliştirmelisin Biraz Bişeyler Ekle World Edit Kullanmadım Demişsin O Kenar Camları Elle Yaptıysan Çok Gereksiz Olmuş Yani Onlara Emek Harcaman Biraz Renklendir Bloklarını İyi Seç (Bol Blok Kullan Biraz Göz Ağrıtsın) Yani Yünleri Nadir Kullan (Gereken Yerlerde (Yol Yaparken Felan Değil)) Böyle İşte :) Başarılar..
Sağol teşekkürler ön yargılı davranmadığın için.

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Hala Yapıyorum.
Kendi Egonu tatmin etmek için saçma sapan tartışmalar çıkarıyorsun ,forumda senin gibilere yer yok bunu bilmelisin,ya düzgün davranır forumdaki üyelere ve yaptığı işe saygı duyarsın yada usulca forumu terkedersin.arkadaşın yapı becerisini beğenmediysen düzgünce söyleyebilrsin, Üyelerin huzurunu kaçırmaya hakkın yok .Yeter birinin bu konuşamayı yapması gerekiyordu.