Gökçemis
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Gökçe sen çözdün mü sorunu?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Oyunu yükledim ama Microsoft visual c++ 2005 i yükleyemedim, zaten 2008 ve 2013 sürümleri var 2005'İ yüklemem gereklimidir ?
Gökçe sen çözdün mü sorunu?
Internet kafeye git oyna ^.^
Oyunu yükledim ama Microsoft visual c++ 2005 i yükleyemedim, zaten 2008 ve 2013 sürümleri var 2005'İ yüklemem gereklimidir ?
Internet kafeye git oyna ^.^
GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gerekir tabikide gökçeciğim.
Doğru bende hiç sevmiyorum ama abim oynuyo ve çok gıcık oluyorumLol Oynama Çok İğrenç Bir Oyun
NedenDoğru bende hiç sevmiyorum ama abim oynuyo ve çok gıcık oluyorum
Oyun hakkındaki tek fikir kopyası olduğu düşüncesi bununla övünüyorlar zaten onun dışında bir fikirde çok yokNeden league of Legends den tiksiniyorsunuz? Minecraftın grafikleri de cok kötü ona göre.
Canım sıkılıyor hadi bu sorunu da çözeyim.
Visual c++ 2005 yükle bi sen![]()
O benim alışkanlığım konuyu okumadan gaza gelir bir şey yazarım genelde.Yüklenmediğini sölüorm zaten, neden okumassınız ki konuyu![]()
Önce konuyla ilgili açıklamamı oku denediğim yöntemlere bak ondan sonra çözmeye çalışO benim alışkanlığım konuyu okumadan gaza gelir bir şey yazarım genelde.
Sorun hala devam ediyor sanırsam ? Yönetici olarak çalıştırıyorsun değil mi ?
Sistemsel bir sorun. Sorunu çözemezsek direk kurulmuş bir şekilde dosyaları sana atmayı deneyebiliriz ?
Oh hem sorunum çözülsün hem yorulmayayım nerde öyle dünya :CÖnce konuyla ilgili açıklamamı oku denediğim yöntemlere bak ondan sonra çözmeye çalışaynı şeyleri yazdırma bana üşeniorm
indirsekmi ki![]()
yok kankionu değil vs c++ redist'i
şimdik bide bir şey dicem :3
katılım'a göre rütbe veriyorlarsa alırım bir dal![]()