Oha harbimiEtiketlerdeki iğrenç espri yüzünden yardım etmeyecektim ama neyse
Bilgisayarda tutulmuyor sanırsam ama internet sağlayıcından faturanla birlikte bütün geçmiş dökümanlarını isteyebilirsin![]()
Anne valla ben girmedim virüs var anne vurma anne.Oha harbimi![]()
![]()
İnternet sağlayıcısı bi çakallık yaparsa çok gencin başı yanar çoook.
![]()
VPN ne güne duruyorEtiketlerdeki iğrenç espri yüzünden yardım etmeyecektim ama neyse
Bilgisayarda tutulmuyor sanırsam ama internet sağlayıcından faturanla birlikte bütün geçmiş dökümanlarını isteyebilirsin![]()
VPN de ise yaramiyor cunku modem yani internet saglayicisi tarafindan gittigi icin modemden geciyor o veriler yani bisey farketmiyorSanırım zurno izleyeceksin, tavsiyem VPN ile izle.
Tartistiginiz sey çok mantikli. Izlemesin olur biter :3VPN de ise yaramiyor cunku modem yani internet saglayicisi tarafindan gittigi icin modemden geciyor o veriler yani bisey farketmiyor
Şifreleme*VPN de ise yaramiyor cunku modem yani internet saglayicisi tarafindan gittigi icin modemden geciyor o veriler yani bisey farketmiyor
hayir farketmiyorŞifreleme*
Sadece yasaklı sitelere giriş sağlarVPN de ise yaramiyor cunku modem yani internet saglayicisi tarafindan gittigi icin modemden geciyor o veriler yani bisey farketmiyor