# Olympos #Faction sunucu # Lapis #

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Iste bu ya laf bulamayinca zeka seviyesine giren çocuk muhabbetine bayiliyorum... :)
Bende laf bol saz 1 gün arayla 2 uyarı aldığım için senin gibilerine laf atmıyorum. Hani hepiniz coolsunuz çok zekisiniz falanya egolusunuz birde :) Egoyu arkanızdanmı çıkarıyorsunuz çünkü ben hala nerden geldiğini anlamış değilimde :)

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Tamam sus sen haklısın.
Açıkası takmıyorum biliyomusun ya.
Biracının şahidi şıracı işte :) İlla cool adamlara yardım ederek kendinizide cool yapmaya çalışıyorsunuz :) Bizde o yollardan geçtik birader egosu olan ve küstah çocuklara dayanamıyorum allah sabır vermiyor işte ben ne yapayım forumda böylesiniz ama reele gelince icraat yok :) Neyse iyi geceler size.

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Biracının şahidi şıracı işte :) İlla cool adamlara yardım ederek kendinizide cool yapmaya çalışıyorsunuz :) Bizde o yollardan geçtik birader egosu olan ve küstah çocuklara dayanamıyorum allah sabır vermiyor işte ben ne yapayım forumda böylesiniz ama reele gelince icraat yok :) Neyse iyi geceler size.
Bozaci olmasin o. Bol laflara bak bak. Laf bol ama düzgün söyleyemiyor. Egolu olduğum tek bir yorum göster bana :)[DOUBLEPOST=1428300200,1428300086][/DOUBLEPOST]Reel dediği skype ortami millet adres verse sanki gidecek duyan da 30 yaşında sanar ağır abiyi...