mciltrot34
International Rias Fanclup President
- En iyi cevaplar
- 1
Gönül ne isterse, göz onu görürmüş. Tabi zeka seviyen ne kadar düşük bilmiyorum ama inşallah anlamışsındırCok sevdigim biri der.
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana sazı soksan az![]()
Gönül ne isterse, göz onu görürmüş. Tabi zeka seviyen ne kadar düşük bilmiyorum ama inşallah anlamışsındırCok sevdigim biri der.
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana sazı soksan az![]()
Gönül ne isterse, göz onu görürmüş. Tabi zeka seviyen ne kadar düşük bilmiyorum ama inşallah anlamışsındır![]()
Iste bu ya laf bulamayinca zeka seviyesine giren çocuk muhabbetine bayiliyorum...Gönül ne isterse, göz onu görürmüş. Tabi zeka seviyen ne kadar düşük bilmiyorum ama inşallah anlamışsındır![]()
Bende laf bol saz 1 gün arayla 2 uyarı aldığım için senin gibilerine laf atmıyorum. Hani hepiniz coolsunuz çok zekisiniz falanya egolusunuz birdeIste bu ya laf bulamayinca zeka seviyesine giren çocuk muhabbetine bayiliyorum...![]()
Biracının şahidi şıracı işteLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Tamam sus sen haklısın.
Açıkası takmıyorum biliyomusun ya.
Bozaci olmasin o. Bol laflara bak bak. Laf bol ama düzgün söyleyemiyor. Egolu olduğum tek bir yorum göster banaBiracının şahidi şıracı işteİlla cool adamlara yardım ederek kendinizide cool yapmaya çalışıyorsunuz
Bizde o yollardan geçtik birader egosu olan ve küstah çocuklara dayanamıyorum allah sabır vermiyor işte ben ne yapayım forumda böylesiniz ama reele gelince icraat yok
Neyse iyi geceler size.
BencedeWarp spawnını kenara yapmak yerine balonlardan birinin içine yaparsanız daha iyi olur, ordan hoplarlar falan çok zevkli yeey* : D
Abi bırak kendi hallerinde takılsın çocuklar üstlerine gitne ağlayıp arkalarını topluyorlar sonra.