Gerçek Zaman Plugini.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
PHP:
    @Override
    public void onEnable() {
        for (World dunya : Bukkit.getServer().getWorlds()) {
            boolean zamanDurduMu = Boolean.parseBoolean(dunya.getGameRuleValue("doDaylightCycle"));
            //dunya.getGameRuleValue(("doDaylightCycle") == "false" ? "true" : "true");
            if (!zamanDurduMu) {
                dunya.setGameRuleValue("doDaylightCycle", "true");
                Date tarih = new Date();
                if (tarih.getHours() <= 12) {
                    dunya.setTime(0);
                }
                else {
                    if (tarih.getHours() >= 12) {
                        dunya.setTime(23000);
                    }
                }
            }
        }
        new BukkitRunnable() {
            @Override
            public void run() {
                Date tarih = new Date();
                        dunya.setTime(0);
                    }
                }
                else {
                            dunya.setTime(23000);
                        }
                    }
                }
            }
        }.runTaskTimer(this, 0L, 43200L * 20L); // 12 Saate bir kontrol ediyor.
    }
PHP:
                    dunya.setTime(0);
                }
                else {
                        dunya.setTime(23000);
                    }
                }
Bu kısımda bilgisayarın kafası karışmaz mı? <= 12 kullandıktan sonra bir daha >= kullanmışsın. Yani eğer saat 12 iken kontrol ediyorsa gece mi sabah mı yapacağını bilemez. Tabi Date mantığı dakikalara da giriyor olabilir. Onu kullanmadım henüz. Ama kanımca kafası karışacaktır...

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
PHP:
                    dunya.setTime(0);
                }
                else {
                        dunya.setTime(23000);
                    }
                }
Bu kısımda bilgisayarın kafası karışmaz mı? <= 12 kullandıktan sonra bir daha >= kullanmışsın. Yani eğer saat 12 iken kontrol ediyorsa gece mi sabah mı yapacağını bilemez. Tabi Date mantığı dakikalara da giriyor olabilir. Onu kullanmadım henüz. Ama kanımca kafası karışacaktır...
Operatörlerin ne işe yaradığını biliyor musun, bilmiyor musun bilemedim ve java dateyide biliyor olsaydın bu soruyu belki sormazdın.
PHP:
if (tarih.getHours() <= 12) { // saat 12ye eşitse veya küçükse; mc dünya saatini 0 yap.
                    dunya.setTime(0);
                }
                else {
                    if (tarih.getHours() >= 12) { // saat 12 den büyükse mc dünya zamanı değiştir.
                        dunya.setTime(23000);
                    }
                }

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Operatörlerin ne işe yaradığını sen bilmiyorsan benim suçum ne ?
PHP:
if (tarih.getHours() <= 12) { // saat 12ye eşitse veya küçükse; mc dünya saatini 0 yap.
                    dunya.setTime(0);
                }
                else {
                        dunya.setTime(23000);
                    }
                }
>= eşitse veya büyükse demek değil mi şimdi? Eğer değilse javayı bırakabilirim. Denedim bile eşitse veya büyükse olayını..

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
ne kadar saçma bi istek
verilen cevaplarda saçma adam plugin dior sizde not defterini açıp skript yazmışınız hemen

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
>= eşitse veya büyükse demek değil mi şimdi? Eğer değilse javayı bırakabilirim. Denedim bile eşitse veya büyükse olayını..
evet büyükse veya eşitse demek ama saat 12 den büyükse mc dünya saatini değiştirdim 12 yerine 24 mü yapsaydım ? 24 > 0 = <=

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet büyükse veya eşitse demek ama saat 12 den büyükse mc dünya saatini değiştirdim 12 yerine 24 mü yapsaydım ? 24 > 0 = <=
Tabi böyle daha kolay. Skript yazmayı yeni öğrendiğim zamanlarda böyle şeyler görünce ağlardım. Şimdi görmekten bıktım bile denebilir. Bir konu açarım belki. ÖNERDİĞİNİZ KODLAMA DİLLERİ diye :D

Javatist395

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Operatörlerin ne işe yaradığını biliyor musun, bilmiyor musun bilemedim ve java dateyide biliyor olsaydın bu soruyu belki sormazdın.
PHP:
                    dunya.setTime(0);
                }
                else {
                        dunya.setTime(23000);
                    }
                }
Arkadaş haklı, eğer saat tam 12 ise sistemin hem sabah hem akşam yapacak ki pek istenilen bir şey değil.[DOUBLEPOST=1428652945,1428651581][/DOUBLEPOST]İstenen eklenti Schaffer79 tarafından kodlanmaya başlamıştır söylediğine göre bugün bitirip paylaşacaktır.[DOUBLEPOST=1428658370][/DOUBLEPOST]https://forum.gamer.com.tr/konu/plu...nucunuzu-gerceklestirmeye-ne-dersiniz.256360/ Buyrun işinizi görür.