- En iyi cevaplar
- 0
%10 u nedir o zamanvideosunu izledim slendermandan farkı yok erkekler *erkekliğin %90'ı kaçmaktır dememişler boşuna hepsi bebek oyunlarından korkuo baksana önerilere![]()
%10 u nedir o zamanvideosunu izledim slendermandan farkı yok erkekler *erkekliğin %90'ı kaçmaktır dememişler boşuna hepsi bebek oyunlarından korkuo baksana önerilere![]()
Cesaret, çekicilik, ego, temizlik, ahlak%10 u nedir o zaman![]()
Egon ciddi tavan yapmıs ^.^Cesaret, çekicilik, ego, temizlik, ahlak
(Hepsine sahip Ego boost x2)
Buyuk ıhtımal cesaret ama Ben tum erkeklerın ıcınde , %50'De Olsa , Cesaretın olduguna ınanıyorum.%10 u nedir o zaman![]()
Tam ego denemez. Kendimi kimseden üstün görmüyorum. Sadece haksızlığa gelemiyorum. Ve bu sırada gücümü kullanıyorum.Egon ciddi tavan yapmıs ^.^
Saka saka aslina bakarsan bende 3 tanesi var cesaret temizlik ahlak. Temizlikte şöyle boyle![]()
Sen ve keşfedememek ?Onu keşfedemedim![]()
%50 de fazla degilmi ?.[DOUBLEPOST=1428337120,1428337014][/DOUBLEPOST]Buyuk ıhtımal cesaret ama Ben tum erkeklerın ıcınde , %50'De Olsa , Cesaretın olduguna ınanıyorum.
Çok kanlı bi oyun geçen gün askeriyeye daldım 30 ölü çıkarttılar be [DOUBLEPOST=1428337157][/DOUBLEPOST]Minecraft ^.^
Sonuçta Hayatınızda Hiç Bukadar Kan Göremezsiniz.
Asker var bi vuruyorsun kanlar saçılıyor .. adamların askeri üssüne gidip jiplerini çalıyorsun arabanın benzin ihtiyacı var sorun değil git istasyondan benzin çal
İşte Link !bir1!bir!1!1!bir!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.^.^
Öneri Yanında Büyük Olmadan Oynama Mazallah Çatlarsın Falan. Adamların Bağırsakları Yerlerde .s.s *
Benim aklıma gelmemişti o işteNükleer Santrale TNT Koydum Sen Nediyorsun .s.s
Ben ?Gelelim domatesin faydalarına - yarn yapılacak olan partiye +15 olan tüm forum üyeleri davetlidir...
Benim aklıma gelmemişti o işteKuyumcu soydum elmasa elmas demiyorum tabi kuyumu o sirada vefat arabayla ezmek zorunda kaldım ^.^[DOUBLEPOST=1428337272,1428337239][/DOUBLEPOST]
Ben ?![]()
Daylight bunu oynamalısın tabii ki oynamadan önce bi wc'ye git gel.Korku oyunlarını bana sorabilirsiniz hepsini oynadım bitirdim.
Orasını bilemem ama ilk bunu oynabunuda ekliyorrm, wc ye gitmeyi gerektirmiyor ama
Orasını bilemem ama ilk bunu oynaVideolarını izlemeyi unutma karışık çünkü.