Yıldırım Baltası skripti( hata nerde) ?

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Düzelttim https://forum.gamer.com.tr/konu/yildirim-baltasi-skripti-kullanma-sueresi-ile-birlikte.255858/
Kod:
command /yb:
        permission: yb.al
        trigger:
                set {yb.%player%} to golden axe named "&4&lYıldırım &2&lBaltası"
                set 1st line of lore of {yb.%player%} to "&aSağ tıklayınca bakılan yere yıldırım düşürür."
                set 2nd line of lore of {yb.%player%} to "&c25 saniyede bir kullanılabilir."
                give {yb.%player%} to player
                message "&7[&4Yıldırım &2Baltası&7]&bBalta alındı."
on rightclick:
    player is holding golden axe named "&4&lYıldırım &2&lBaltası"
    if {ybkullanma.%player%} is larger than 0:
        message "&7[&4Yıldırım &2Baltası&7]&bTekrar yıldırım düşürmek için {ybkullanma.%player%} saniye beklemelisin. "
        stop
    set {ybkullanma.%player%} to 25
    strike lightning at the targeted block
every second:
    loop all players:
        subtract 1 from {ybkullanma.%loop-player%}
skript çalışmıyor ancak cooldown içeren kısımları silince çalışıyor hata nerededir ?
Not:skript hiç uyarı vermiyor /yb yazınca baltayı isim ve loresi ile alıyorum ama sağ tıklayınca çalışmıyor

Son düzenleme:

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
{ybkullanma.%player%} kısmını %% içinde yazmayı dene?
neredeki ? tüm ybkullanma.player larımı yoksa belli bir yerdeki mi ?[DOUBLEPOST=1428243935,1428243856][/DOUBLEPOST]Aslında bu da oluyor ancak 20 seconds süre beklemelisin diyor onu saniye yapamıyorum :(
Kod:
on rightclick:
    player is holding golden axe named "&4&lYıldırım &2&lBaltası":
    set {_difference} to difference between {ybkullanma.%player%} and now
    if {_difference} is less than 25 seconds:
        set  {_difference} to difference between {_difference} and 25 seconds
        message "&7[&4Yıldırım &2Baltası&7]&bTekrar yıldırım düşürmek için %{_difference}% süre beklemelisin. "
        stop
    set {ybkullanma.%player%} to now

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
neredeki ? tüm ybkullanma.player larımı yoksa belli bir yerdeki mi ?[DOUBLEPOST=1428243935,1428243856][/DOUBLEPOST]Aslında bu da oluyor ancak 20 seconds süre beklemelisin diyor onu saniye yapamıyorum :(
Kod:
on rightclick:
    player is holding golden axe named "&4&lYıldırım &2&lBaltası":
    set {_difference} to difference between {ybkullanma.%player%} and now
    if {_difference} is less than 25 seconds:
        set  {_difference} to difference between {_difference} and 25 seconds
        message "&7[&4Yıldırım &2Baltası&7]&bTekrar yıldırım düşürmek için %{_difference}% süre beklemelisin. "
        stop
    set {ybkullanma.%player%} to now
Şöyle basit bir eventte var
Kod:
on right click:
player is holding a golden axe named "&cYıldırımcı Balta"
create an explosion of force 10 at the player

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Şöyle basit bir eventte var
Kod:
on right click:
player is holding a golden axe named "&cYıldırımcı Balta"
create an explosion of force 10 at the player
o mesajda attığım kod sorunsuz çalışıyor ancak ondaki kod 25 seconds süre beklemelisin diyor onu saniyeye çevirmek için yukarıda gösteridğimi yaptım ancak o da çalışmadı ?

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ekstra bir plugin değil skQuery çok gerekli bir şey bence chest menü,efekt gibi şeyleri ekliyor
ekstra plugin ama daha ihtiyaç duymadım(seconds yazsa da anlarlar heralde) eğer gerekli olursa yüklerim
Haritaya yazı yazma resim ekleme vs. varmış yükledim peki skquery kullanırsam yukarıdaki kod direk çalışır mı yada cooldown var mıdır?

Son düzenleme:

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
rpgitems baya bir eskidi(1.8 de çalışıyor ama en son sürüm 1.5.2 de çıkmış) bir de lorelerde one handed sword vs. gibi gereksiz yazılar çıkıyor ondan
O yazıları istediğin gibi siler düzenlersin çok çok basit internetten tutorial videoları izlersen kavrarsın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
ekstra plugin ama daha ihtiyaç duymadım(seconds yazsa da anlarlar heralde) eğer gerekli olursa yüklerim
Haritaya yazı yazma resim ekleme vs. varmış yükledim peki skquery kullanırsam yukarıdaki kod direk çalışır mı yada cooldown var mıdır?
Kod çalışır ama cooldown falan yok gördüğün gibi orada ne yazıyorsa o tıklayınca patlama oluşuyor

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Kod çalışır ama cooldown falan yok gördüğün gibi orada ne yazıyorsa o tıklayınca patlama oluşuyor
neyse o zaman yazı ingliççe olsun peki skquery de düzenlenmiş haritaları nasıl alıyoruz ? skunity den baktım hiçbir bilgi yoktu draw image, manage map, draw text vardı ancak o mapı alma yoktu ?