Helal olsun zaman harcaman için oynuyorum ben eğlenceli oluyor.Hala metin2 oynanıyor mu? Kaç level olduğumu bile unuttum. İnanmazsın şifremi bile hatırlamıyorum...
97 level diye aklımda kalmış. REAL THUG LİFE B)
Ne var, ne lütfen ?Lütfen![]()
Aynı ben bence pvp ye gel 92 başlıyon DFhdffhsjsjF3 yıl oynayıp 35 leveli aşamayan onlarca dolu çaldırmış biriyim
Senin oynadığını bende oynadım biraz emekti adıda MmoMt2'ydi unutulmaz şimdi onlar birleşti ElyMt2 oldu carttu curttu neyseO Oyunu En Son Daha Sunucusu Yokken İsminde Türkiye Diye Mi Ney Yazıyordu O Zamanlar Oynadım Sonra Bir Pvp Çıkmıştı Çince Orada Oynamıştım Çok Sarıyordu O Zamanlar 4. Sınıf Olabilir Sanırsam Kaçtı Hatırlamıyorum Ama Baya Uzun Zaman Oldu Geçenlerde Tekrar Gireyim Demiştim Baktım Çok Saçma Olmuş WolfTeam Gibi Olmuş Saçma Saçma Şeyler Oyundaki Paraları Kendileri Satmaya Başlamış Artık Çok Değişmiş Pvp Dünyasında İşler Nasıl Bilemem Ama Oynamaya Deymeyecek Bir Oyun Gibi Geliyor Bana Ama Oynadığım İlk Mmo Olduğunu Değiştirmez![]()
Orkun ya en sevdiğim youtuberbaştaki müzigi bulabiilrmisiniz
ayrıca metin2 yerine karos daha iyi bence görsel kalite olarak![]()
Orkun ya en sevdiğim youtuber![]()
baştaki müzikten kastın orkun abinin cırlaması ise her videosunda bulunuyor sanırım
yardm et kurtar beni bu dertten durmadan bideoyu baştan başlatıorm, müzigi bulurmusun![]()