Metin2 pvp oynayan varsa

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler şu an bir Vslik sunucuda oynuyorum beraber oynayacak varsa yorum atsın yada özel mesaj beraber adam keselim item yapmayı bilmiyorsa ben yaparım sorun yok -,-

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hala metin2 oynanıyor mu? Kaç level olduğumu bile unuttum. İnanmazsın şifremi bile hatırlamıyorum...

97 level diye aklımda kalmış. REAL THUG LİFE B)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
O Oyunu En Son Daha Sunucusu Yokken İsminde Türkiye Diye Mi Ney Yazıyordu O Zamanlar Oynadım Sonra Bir Pvp Çıkmıştı Çince Orada Oynamıştım Çok Sarıyordu O Zamanlar 4. Sınıf Olabilir Sanırsam Kaçtı Hatırlamıyorum Ama Baya Uzun Zaman Oldu Geçenlerde Tekrar Gireyim Demiştim Baktım Çok Saçma Olmuş WolfTeam Gibi Olmuş Saçma Saçma Şeyler Oyundaki Paraları Kendileri Satmaya Başlamış Artık Çok Değişmiş Pvp Dünyasında İşler Nasıl Bilemem Ama Oynamaya Deymeyecek Bir Oyun Gibi Geliyor Bana Ama Oynadığım İlk Mmo Olduğunu Değiştirmez :p

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O Oyunu En Son Daha Sunucusu Yokken İsminde Türkiye Diye Mi Ney Yazıyordu O Zamanlar Oynadım Sonra Bir Pvp Çıkmıştı Çince Orada Oynamıştım Çok Sarıyordu O Zamanlar 4. Sınıf Olabilir Sanırsam Kaçtı Hatırlamıyorum Ama Baya Uzun Zaman Oldu Geçenlerde Tekrar Gireyim Demiştim Baktım Çok Saçma Olmuş WolfTeam Gibi Olmuş Saçma Saçma Şeyler Oyundaki Paraları Kendileri Satmaya Başlamış Artık Çok Değişmiş Pvp Dünyasında İşler Nasıl Bilemem Ama Oynamaya Deymeyecek Bir Oyun Gibi Geliyor Bana Ama Oynadığım İlk Mmo Olduğunu Değiştirmez :p
Senin oynadığını bende oynadım biraz emekti adıda MmoMt2'ydi unutulmaz şimdi onlar birleşti ElyMt2 oldu carttu curttu neyse :( dfhgf:) fhfdh

z0ringremory

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Şundan emin olmak istiyorum; bu forumda hayatında en çok Metin2 bağımlısı olan kişi ben miyim?
Senelerce Metin2 oynadım 50'den fazla hesabım olmasına rağmen en yüksek ulaşabildiğim seviye 46. seviye.

Seve seve oynamak isterdim de artık hayatımı Metin2 ile kirletmek istemiyorum çok fazla bağımlılık yapıyor zar zor bıraktım.

Son düzenleme:

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
baştaki müzigi bulabiilrmisiniz :D

ayrıca metin2 yerine karos daha iyi bence görsel kalite olarak :D