yoloman
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
#SenölBroly: Jibril is mine.
![]()
#SenölBroly: Jibril is mine.
![]()
Gençlik HayallerimdiSarı saça, esmer tene sahibim. Saçım fazla fakat kısa.
Saçımı uzatıp profildeki saç gibi yapacağım ve mavi lens alacağım![]()
Bence yorumu kaldırmalısın, forumda yaşı küçük olan arkadaşlarımız varbuna benziyor
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Adam şekil![]()
şimdilik o kadar uzun değil ama uzun saç
Kardeşim bana şekil resimlerimi koydurtma şimdi shop yaparım bir de gözlerimi mavi yaparım kızlar bayılır yani yakışıklılıktan bayılır (Anti-Diss)![]()
eyw :/[DOUBLEPOST=1428346425][/DOUBLEPOST]Bence yorumu kaldırmalısın, forumda yaşı küçük olan arkadaşlarımız var[DOUBLEPOST=1428346312,1428346281][/DOUBLEPOST]
Adam şekil
o kadar şey değilim la benden daha sheqil olan vardır forumda hatta konuda :/Kardeşim bana şekil resimlerimi koydurtma şimdi shop yaparım bir de gözlerimi mavi yaparım kızlar bayılır![]()
![]()
içim acıyo qnq öyle demeGeldi yine fakir![]()
Saç bakım kremi kullan dümdüz yapıyor hiç kabarmıyor istediğin şekle giriyor. B)[DOUBLEPOST=1428347141][/DOUBLEPOST]Eğer düzgün tarayıpta bakım yaparsam @rayandu06 adlı profildeki saçlara sahip kişiliğin aynı saçlarına sahip olabiliyorum
şu an afro*
NEDEN AFRO![]()
Küpeyi bir tek ben fark ettim sanırsam![]()
bence çok seqsi duruyorŞu an da saçımı uzatıyorum ve geneli siyah içinde kahverengi tonu belli olan saç tellerim var baya karışık yani[DOUBLEPOST=1428347065,1428346710][/DOUBLEPOST]
Saç bakım kremi kullan dümdüz yapıyor hiç kabarmıyor istediğin şekle giriyor. B)[DOUBLEPOST=1428347141][/DOUBLEPOST]
Küpeyi bir tek ben fark ettim sanırsamDemiştim sana O saçta O küpe fark edilmez diye
![]()
Şu an da saçımı uzatıyorum ve geneli siyah içinde kahverengi tonu belli olan saç tellerim var baya karışık yani[DOUBLEPOST=1428347065,1428346710][/DOUBLEPOST]
Saç bakım kremi kullan dümdüz yapıyor hiç kabarmıyor istediğin şekle giriyor. B)[DOUBLEPOST=1428347141][/DOUBLEPOST]
Küpeyi bir tek ben fark ettim sanırsamDemiştim sana O saçta O küpe fark edilmez diye
![]()
Bence tip var...Kumral Saç Tenim Bembeyaz Uzun saç Ve Orta uzunlukta saç arası saçım süper oluyor amma velakin tip yoq![]()
Bence yok...Bence tip var...
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.