Uzun saçmı kısa saçmı ^.^

S

sergun26

Ziyaretçi
Şu an da saçımı uzatıyorum ve geneli siyah içinde kahverengi tonu belli olan saç tellerim var baya karışık yani :ha:[DOUBLEPOST=1428347065,1428346710][/DOUBLEPOST]
Saç bakım kremi kullan dümdüz yapıyor hiç kabarmıyor istediğin şekle giriyor. B)[DOUBLEPOST=1428347141][/DOUBLEPOST]
Küpeyi bir tek ben fark ettim sanırsam :( Demiştim sana O saçta O küpe fark edilmez diye :(
Krem önerir misin? Benim sürekli kabarıyor, hep şu dönek kısmı kalkıyor, çift dönekli olduğum için sanırım. @Polkakorowakurwa 'nın eski profil fotoğrafında furryin üstüne uzun tek tel bir saç vardı onun gibi oluyorum.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Krem önerir misin? Benim sürekli kabarıyor, hep şu dönek kısmı kalkıyor, çift dönekli olduğum için sanırım. @Polkakorowakurwa 'nın eski profil fotoğrafında furryin üstüne uzun tek tel bir saç vardı onun gibi oluyorum.
Dostum ben kullanıyorum saçlar kabarmıyor iniyor istediğim şekili kremi uyguladıktan sonra elle ya da tarakla veriyorum.
Bir kere sürdüğün zaman gün içerisinde dilediğin gibi yine kullanabiliyorsun ayrıca bir gece geçtikten sonra yine kabarmıyor sadece şekili bozuluyor ve öyle kalıyor çünkü özelliği öyle krem sür iyi dağıt ve şekil ver bu kadar. Ama önce kullanışını oku.

S

sergun26

Ziyaretçi
Dostum ben kullanıyorum saçlar kabarmıyor iniyor istediğim şekili kremi uyguladıktan sonra elle ya da tarakla veriyorum.
Bir kere sürdüğün zaman gün içerisinde dilediğin gibi yine kullanabiliyorsun ayrıca bir gece geçtikten sonra yine kabarmıyor sadece şekili bozuluyor ve öyle kalıyor çünkü özelliği öyle krem sür iyi dağıt ve şekil ver bu kadar. Ama önce kullanışını oku.
Krem adı ve markası verir misin?

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kısa, hafif dalgalı, kumral-Siyah saçlar severim. Ama siyah tercihim.
Kızlar için de aynı şey geçerli >.<
Bende ise orta uzunlukta, hafif kıvırcık ve kahverengi saçlar var :/

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Zayıf biriysen orta derece bir şeyler olsun. Yüzüm hafiften kilolu diyorsan da uzatabilirsin. Dağınık olmamalı ama iki şekilde de.