Karovin Game Kılıç , Yay , Zırh Isimleri

JustWatch06

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Sayın minecraftturk üyeleri, yetkillieri

Karovin MmoRPG Serverimiz için kılıç , yay , zırh isimleri buluyoruz yardım etmek isteyenler mesaj atsınlar.

ismi :
bulunma zorluğu :
damagesi :

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
İsmi: Kanlı Kılıç
Bulunma Zorluğu:Orta Seviye (%55 60 Gibi)
Hasar:4 Kalp (Yani 8 Can Gibi)

Hannabell

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İsim: Sting
Elde Zorluğu: Örümceklerden %0,2 çıkma ihtimali
Hasar: 7. (Bane of Arthropods V enchi ile)

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İsim: Ejder Öldüren
Bulunma Zorluğu: Ender Dragon'dan %100 ihtimalle düşer. Oyundaki diğer moblardan çıkma ihtimali %0,0002'dir.
Hasar: 5 kalp+ Poison I.

gernas1956

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim:ÜçKafalıCanavarınYayı
Bulunmazorluğu:Wither'dan %5 ihtimalle
Hasar:5 kalp (10 can)

TheXX3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim: Ultima
Bulunma Zorluğu: Ender Dragon Yumurtasının Üstüne Wither Yıldızı Atarak Gelir (%46'lık Bir Oluşma İhtimaliyle) Ayrıca Etrafına Ne Kadar Elmas Blok Koyulursa Oluşma İhtimali O kadar Artar (Her Bir Elmas Blok %3.2'lik Bir Oluşma İhtimali Artışı Sağlar)
Hasar: 14 Kalp-28 Damage Ve Bütün Kılıç Enchantları III. Seviye Basılı (Zehir-Keskinlik-Alevden Çehre Gibi) Ve Müthiş Bir Özellik Bir Yerden Düşerek Kritik Vurmaya Gerek Kalmadan Yerde +%7'lik Bir Kritik Vurma Olasılığı Sağlar

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim: Ultima
Bulunma Zorluğu:
Ender Dragon Yumurtasının Üstüne Wither Yıldızı Atarak Gelir (%46'lık Bir Oluşma İhtimaliyle) Ayrıca Etrafına Ne Kadar Elmas Blok Koyulursa Oluşma İhtimali O kadar Artar (Her Bir Elmas Blok %3.2'lik Bir Oluşma İhtimali Artışı Sağlar)
Hasar: 14 Kalp-28 Damage Ve Bütün Kılıç Enchantları III. Seviye Basılı (Zehir-Keskinlik-Alevden Çehre Gibi) Ve Müthiş Bir Özellik Bir Yerden Düşerek Kritik Vurmaya Gerek Kalmadan Yerde +%7'lik Bir Kritik Vurma Olasılığı Sağlar
Eğer tüm enchlerden III. seviye basarsan kılıcın veya yayın textcure'ı bozulur mor ve siyah karışımı bir blok olarak görünür.Belirtmek istedim..

TheXX3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer tüm enchlerden III. seviye basarsan kılıcın veya yayın textcure'ı bozulur mor ve siyah karışımı bir blok olarak görünür.Belirtmek istedim..
ben sadece aklımdakini belirttim gerisi yapacak olan kişiye bağlı isterse hiç enchant basmaz istersede dediğim gibi yapar yada beğenmeyip hiç yapmaz

MuratCan135

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ismi :Magma Sword
bulunma zorluğu :obsidianlardan %05 ihtimalle düşer
damagesi :5 kalp ve yanma etkisi ve eline alan kişi lavın içine girdiğinde hem canı gitmez hemde rejenerasyon II özelliği kazanır lavın içerisinde vee nether deki yanan taşların üzerinde gidildiğinde yakar ve kılıç elindeyken ona vuran kişiye 1 kalp geri iade eder thorns ve poison II özelliği yapar

Zırh
ismi :Alduin`s Helmet
bulunma zorluğu :ender dragondan %75 ihtimalle çıkar
savunma :giyen kişiye vurulduğunda vuran kişiye Thorns II Poison II ve alınan zararı %80 azaltır
özellikleri :Ateş dayanıklılığı IV Dayanıklılık IV Patlama koruması IV Hız III Fakat verilen zararı %40 azaltır

Son düzenleme:

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Glyph Sword
8 kalp - tnt patlaması yapar sağ tıklarsan
%3 her mobdan
tnt patlamasının zarar vermemesi için patlamaya karşı koruma 15 basılı Glyph set de gerekir :D

MuratCan135

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bolluk Yayı ve Bolluk Oku
ikisi birarada kullanıldığında öldürülen mobtan %30 ihtimalle iron ingot gold ingot coal ore emerald çıkar