Az önce yakaladığım müthiş kare

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Adam kötülüyor.
Evet kötülüyorum arap isplerinden sonra dünyanın en kötü ispsi olmaya aday hatta belkide direk öyledir
Servisi arıyorum 8mbps ulaşılabilir hız var hatta ama sadece 2mbps veriyorlar güzelce aradım söyledim 2-3 defa hız 0,90 1,60mbps arasında dolaştı en sonunda modem sürekli kendine reset atmaya başladı, neymiş modemden kaynaklı kopmalar varmış
Fw değiştirdik sorunsuz çalışıyor şu an
Ve sen bu firmayı kötülüyor diye karşı çıkıyorsun öylemi :(
Ek olarak sikayetvar.com bakmanı öneririm :(

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çünkü bir kişinin interneti için 2 kişi internetini veriyor 3 kişiden 2 sinin interneti patates tekinin güzel oluyor zamanla seninkide kötüleşicek :(
4 Senedir yada daha fazla küçüklüğümden beri kullanıyorum 1 kere bile kötüleşmedi.

BrolyTheSSJ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adam kötülüyor.

Kullanmayın o zaman

Fiber kullanmıyorsan ttnet'e laf etme lütfen, superonline kullan o zaman heryerde altyapısı var.

Başka bir internet sağlayıcısının veya bir internet paketinin reklamını mı yapıyor da konuşuyorsun? Ayrıca sana ya da başka birine bir saygısızlığı da olmadı adamın. Bu forumda herkesin düşünce özgürlüğü vardır. Başkalarının onurunu kırmamak şartıyla herkes fikrini belirtebilir. Zaten adamın yaptığı da fikir belirtmek. Başka bir şey yapmıyor.

Tavsiye verebilirsin, o konuya bir şey demiyorum. Ama "Ona laf etme", "Sus" "Kapa çeneni" anlamına gelen laflar etmen yanlış. Bu, senin insanların fikirlerine saygısızlık ettiğin anlamına gelir. Ve şu anda kullandığın laf da bu anlama geliyor.

İnsanların internet özgürlüğüne de burnunu sokma hakkını sana kim verdi? Bu yetkiyi sen kendine nasıl verdin bilmiyorum. Ama burada tek söyleyebileceğim şey; burada senin veya benim "Orman Kuralları"mızın işlemeyeceğidir.

Yukarıda kırmızıyla belirttiğim cümlenin anlamı "Böyle konularda konuşmayın, kapayın çenenizi! Burada benim fikirlerim geçerlidir." demektir. Ve sen böyle bir şeyi burada söyleyemezsin. Çünkü burada herkesin fikir belirtme, sohbet etme ve konuşma hakkı vardır. Senin gibi saygısız insanların istediği gibi at koşturabileceği bir meydan değildir.

Burada öylesine görüş belirtiyoruz. Senin gelip de sohbeti baltalama hakkın yok. Konuyu sevmiyorsan çekip gidersin.

Adam ol ve milletin haklarına, fikirlerine azıcık saygı göster. Yok eğer "Ben kimsenin fikirlerine saygı duymam, herkes benim fikrimde olmalı! Başkalarının fikirleri benim için önemli değildir. Başkalarının fikirlerine saygı duymak gereksiz bir şeydir. Herkes çenesini kapatmalı." diye düşünüyorsan başka foruma gidebilirsin. Burada düşünce özgürlüğü var.

Bana şimdi "Saygısızsın" diyebilirsin. "Rüzgar eken, fırtına biçermiş." sözünü de yanıt olarak veririm. Saygısızlık yaparsan, saygısızlık bulursun.