Az önce yakaladığım müthiş kare

BrolyTheSSJ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Senin beynin işte bu kadar çalışıyor. O beynin sadece konu baltalamaya ve insanların haklarını çiğneyerek onlara saygısızlık etmeye yarıyor.

Konuşulan şey hakkında bir fikrin ve bilgin yoksa, konuyu beğenmediysen defolur gidersin. Böyle konu baltalayamazsın. Burası Dingo'nun ahırı değil.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet kötülüyorum arap isplerinden sonra dünyanın en kötü ispsi olmaya aday hatta belkide direk öyledir
Servisi arıyorum 8mbps ulaşılabilir hız var hatta ama sadece 2mbps veriyorlar güzelce aradım söyledim 2-3 defa hız 0,90 1,60mbps arasında dolaştı en sonunda modem sürekli kendine reset atmaya başladı, neymiş modemden kaynaklı kopmalar varmış
Fw değiştirdik sorunsuz çalışıyor şu an
Ve sen bu firmayı kötülüyor diye karşı çıkıyorsun öylemi :(
Ek olarak sikayetvar.com bakmanı öneririm :(
Bu "modemden kaynaklı kopmalar var" cümlesi tam bir CLASSİC...
Evine bir servis gelene kadar bu lafın arkasında duruyorlar zaten servis geldiğinde iş belli olduğu için kabahat uyduramıyorlar.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Burası forum. Buraya kayıt olarak sadece kayıt olmadın. Onay tuşuna basarken "herkesin fikrini belirtebileceği" bir ortamı onaylarsın.
"Ondan banane, sus" gibi kelimeleri kullanırsan ağır bir tepki ile karşılarsın. Bir fikir belirtiyorsun ve karşılığı geliyor. Bundan banane ne demek ?

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
TTNET yıllardır bana iyi davranıyor ;_; Tarife 21 mbpsydi 24e çıkardılar ;_; Bilmiyorum belki de Manavgat'da çok kullanılmamasından dolayıdır ama ben halimden memnunum ;_;
Birazdan çok kullanılmamasından dolayıdır demeye başlarlar merak etme sen..

BrolyTheSSJ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Burası forum. Buraya kayıt olarak sadece kayıt olmadın. Onay tuşuna basarken "herkesin fikrini belirtebileceği" bir ortamı onaylarsın.
"Ondan banane, sus" gibi kelimeleri kullanırsan ağır bir tepki ile karşılarsın. Bir fikir belirtiyorsun ve karşılığı geliyor. Bundan banane ne demek ?

Var ya, Ahmet Dursun gibi ağır konuşmamak için kendimi zor tutuyorum şu anda. Adamı sevmezdim ama böyle insanları gördükçe hak verir hale geldim. Daha neler göreceğiz bakalım? Hafif bir şekilde laflarımı söyledim. Anlayan anlar yani.

BrolyTheSSJ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Birazdan çok kullanılmamasından dolayıdır demeye başlarlar merak etme sen..

Burada haksız olan sensin, bilmem farkında mısın? Başka insanların fikirlerine saygısızlık yapan, onların düşünce özgürlüklerini çiğneyen da sensin. Ama şunu da bil ki, bu forumda senin gibi saygısız ve adamlığı öğrenememiş insanlara yer yok. Adamlık saygıyı gerektirir. Sende ise saygı Hak getire! Bu forumun sahibi sen değilsin. Ve insanlara saygısızlık etme hakkın da yok. Hala saygısızlığa devam edeceksen, başka yerde devam et.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bu "modemden kaynaklı kopmalar var" cümlesi tam bir CLASSİC...
Evine bir servis gelene kadar bu lafın arkasında duruyorlar zaten servis geldiğinde iş belli olduğu için kabahat uyduramıyorlar.
Servis gelsede bir şey yapmıyorlarki :(
Ben çok çektim artık sinirlenemiyorum bile :(

BrolyTheSSJ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beni bilmiyorsun işte

Bu senin insanların fikirlerine saygısızlık etmeni, sohbet ortamını baltalamanı mı gerektiriyor peki?

Hala ve-let gibi zırlayıp kendi fikrini insanlara empoze etmeye ve diğer üyelerin düşüncelerine saygısızlık etmeye devam ediyorsun. Millete de hakaret etmeye çalışıyorsun. Seviyeni de düşürdükçe düşürüyorsun .Seninle konuşurken yaktığım kalorilere bile değmezsin ama neyse. Konuşayım da belki yanlışını anlarsın.

Şunu da unutma ki, köpekler istiyor diye atlar ölmez. Hayatta insanlara saygı göstermeyi öğrenmelisin. Burada da insanların fikirlerine saygı göstermelisin. Saygı göstermeyeceksen de forumdan gideceksin.

[DOUBLEPOST=1428519133,1428518779][/DOUBLEPOST]
Seni bilmeye ihtiyacım yok tek yaptığın onların dediğini inkar etmek

Kendi istediği olmadığı ve insanları susturamadığı için bebek gibi zırlamaktan başka hiçbir şey yapmıyor ki.

Son düzenleme: