CS: GO'da Nüynüy'ün Kurwaları

S

sergun26

Ziyaretçi
Evet utanıyorum :(
Hepsi TÜRKÜM TÜRKÜM diye dolaşıp en ufak şeye küfür saydıran kişiler yüzünden :(
Ben de küfür ediyorum, ancak çok açık ki gerçekten tarihteki en büyük, en güçlü, en köklü millet Türk milletidir. Tarih dersi işlemediniz mi hiç?

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ben de küfür ediyorum, ancak çok açık ki gerçekten tarihteki en büyük, en güçlü, en köklü millet Türk milletidir. Tarih dersi işlemediniz mi hiç?
Malesef geçmişte şunları yaptık demek bir işe yaramıyor Türkiye gerçekten berbat bir durumda ve kötüye gidiyor halk ayrı durumda zaten
Bir öğretmenim demişti ben onu savunuyorum, "Gerçek türkler türkiye için canını vermeye feda olanlar çanakkale savaşında can verdi şimdiki nesil savaştan kaçıp kurtulanların torunları çocukları"
"Her koyun kendi bacağından asılır"
Başkalarının Türklüğüne bakıp yaşam tarzlarından onlar değil sen utanıyorsan Türk gücüne sahip değilsin.
Onlar utanmıyor çünkü utanılacak bir şey yaptıklarının farkında değiller
Ya lütfen bunları gören tek kişi benmiyim biraz youtube yorumlarına bakın halk zekası ve ahlakı olarak acayip iğrenç ve rezil birim durumdayız
Ve onlar kendilerine türküm diyor dolayısıyla bende türküm diyince heryerden dışlanıyorum doğal olarak
Yani milliyetçilik yapabileceğiniz en son kişi benim burada
İsterseniz engelleyin yada rapor edin farketmez gerçekler bunlar
Edit: Çanakkale*

Son düzenleme:

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Malesef geçmişte şunları yaptık demek bir işe yaramıyor Türkiye gerçekten berbat bir durumda ve kötüye gidiyor halk ayrı durumda zaten
Bir öğretmenim demişti ben onu savunuyorum, "Gerçek türkler türkiye için canını vermeye feda olanlar çanakalle savaşında can verdi şimdiki nesil savaştan kaçıp kurtulanların torunları çocukları"

Onlar utanmıyor çünkü utanılacak bir şey yaptıklarının farkında değiller
Ya lütfen bunları gören tek kişi benmiyim biraz youtube yorumlarına bakın halk zekası ve ahlakı olarak acayip iğrenç ve rezil birim durumdayız
Ve onlar kendilerine türküm diyor dolayısıyla bende türküm diyince heryerden dışlanıyorum doğal olarak
Yani milliyetçilik yapabileceğiniz en son kişi benim burada
İsterseniz engelleyin yada rapor edin farketmez gerçekler bunlar
Tabi senin de haklı cümlelerin var.
Burada sadece tartışıyoruz yav ne raporu ne engellemesi :(
Senin Türklük düşüncen öyledir.
Benim Türklük düşüncem böyledir.
Bu tartışma uzayıp ta gider.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Tabi senin de haklı cümlelerin var.
Burada sadece tartışıyoruz yav ne raporu ne engellemesi :(
Senin Türklük düşüncen öyledir.
Benim Türklük düşüncem böyledir.
Bu tartışma uzayıp ta gider.
Ne zaman türklük tartışması çıksa acayip büyük kavgalar çıkartıyor çünkü forum, alışkanlık oldu artık :(