yalovalı
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Noluyo Lan?
yazar: yalovalı
baskı: forum.minecraftturk.com
yazar: yalovalı
baskı: forum.minecraftturk.com
Günlerden pazar, evin 31. katını tamamlamak için ormanda huş ağacı arıyordum. Evde bir farklı ağaçlardan oluşan bir desen falan yoktu, sadece daha açık renkli bir odun evi daha hoş gösterebilirdi. Uzun araştırmalarım sonucunda sonunda 3-4 huş ağacı bulabilmiştim. Ağaçların çoğunu kesmiştim ve sadece 1 ağaç kalmıştı. Tam baltayı o son ağaca indirirken kafama güm diye karpuz düştü! Güm çıkan ses değil, karpuzun item adıydı. O sarsıntıyla bayılmışım. Uyandığımda başım fena halde ağrıyordu ve kocaman şişmişti. Etrafa bir bakındığımda ise heryerin parçalanmış karpuz olduğunu ve havanın bulutlarla kaplandığını fakettim. Gökyüzünün bulularla kaplı olmasını kafam almıyordu. Bu Minecraft Fizik Kuralları'na aykırıydı kesinlikle! Daha dikkatli baktığımda ise hala gökyüzünden karpuz düştüğünü görebiliyordum ve artık kafama dikkat ediyordum. Eve doğru yol almıştım. Bir de ne göreyim! Evim kaybolmuştu... yada ben? Halbuki Reis Minimap'daki waypoint beni buraya yönlendirmişti. Derken birkaç karpuz daha düştü önüme. Parçalanan bir karpuzun içinde bir kağıt vardı. Kağıdı elime aldım. Üzerinde 'Gusül Al!' yazıyordu. Okumakta zorlandım çünkü kağıt tamamen karpuz suyuna bulanmıştı. Minimap'ı tekrar iyice bi göz gezdirdiğimde bir karpuz resimli bir waypoint vardı. Çok da uzak değildi ama yinede üşememiştim. Evimi aradım ve bulamadım. Derken kafama bir karpuz daha düştü. Tekrar bayılmışım. Bu sefer uyandığımda karpuz resimli waypoint'e çok yakındım. Fazla yakın. Mecburen waypoint'e doğru yol aldım. Artık bazı şeylerin açıklığa kavuşturulması gerekiyordu...
Waypoint'e doğru yakınlaştıkça daha fazla karpuz düşmeye başlamıştı. Sonunda varmıştım ve karpuzlar mermi gibi yağıyordu. Önümde kocaman bir kapı belirdi. Hiçbir tabela yoktu etrafta. Kapıdan içeriye girdiğimde ise kocaman yuvarlak bir delik vardı. Birşeyi gözümden kaçırmıştım ama... Aha! Ben sadece bir kapıdan içeri girmiştim bir odaya değil. Yani kapının arka tarafından çıkmam gerekirdi. Deliğe doğru yakınlaştım. Deliği dikkatlice incelerken 'This is Ispartaaaa!' diye bir ses duydum ve ardından çok sert bir tekme yedim. Bu sahneyi biryerden hatırlıyordum ama... Böyle değildi sanki. Delikten aşağıya doğru düşmeye başladım. Delik sonsuz gibiydi ilk 30 dakikadan sonra sıkılıp telefonumdan Minecraft oynamaya başladım. Oyuna dalmışım ve tam 4.5 saat geçmiş! Hala düşüyordum. Artık iyice sıkılmaya başlamıştım. Tam telefonumu cebime koyarken bir karpuzun aşağı doğru geldiğini farkettim. Karpuz bana yetişiyordu. Sonunda onu yakaladım ve yastık niyetine kafamın altına koydum. Uyuya kalmışım ve tam 11 saat geçmişti. Felaket acıkmıştım. Arka cebimde 16'lık havuç olduğunu hatırladım. Hemen hiç durmadan bitirdim tüm havuçları. Daha da hızlanmıştım. En son hıza ulaşabilmek için pozisyonumu değiştirdim. İşe yaramıştı çok hızlıydım. Saçma bir şekilde deliğin sonu görünüyordu ve gittikçe yaklaşıyordum. Kelime-i şehadet getirdim ve gözlerimi kapattım. Yere çakılmam çok feci oldu. 3 milyar 750 milyor parçaya ayrıldım. Ölmüştüm ama sonuçta bu minecraft
ve bende cenabetim. Yeniden doğdum ve her şey düzeldi. En azından ben öyle sanıyordum.
Waypoint'e doğru yakınlaştıkça daha fazla karpuz düşmeye başlamıştı. Sonunda varmıştım ve karpuzlar mermi gibi yağıyordu. Önümde kocaman bir kapı belirdi. Hiçbir tabela yoktu etrafta. Kapıdan içeriye girdiğimde ise kocaman yuvarlak bir delik vardı. Birşeyi gözümden kaçırmıştım ama... Aha! Ben sadece bir kapıdan içeri girmiştim bir odaya değil. Yani kapının arka tarafından çıkmam gerekirdi. Deliğe doğru yakınlaştım. Deliği dikkatlice incelerken 'This is Ispartaaaa!' diye bir ses duydum ve ardından çok sert bir tekme yedim. Bu sahneyi biryerden hatırlıyordum ama... Böyle değildi sanki. Delikten aşağıya doğru düşmeye başladım. Delik sonsuz gibiydi ilk 30 dakikadan sonra sıkılıp telefonumdan Minecraft oynamaya başladım. Oyuna dalmışım ve tam 4.5 saat geçmiş! Hala düşüyordum. Artık iyice sıkılmaya başlamıştım. Tam telefonumu cebime koyarken bir karpuzun aşağı doğru geldiğini farkettim. Karpuz bana yetişiyordu. Sonunda onu yakaladım ve yastık niyetine kafamın altına koydum. Uyuya kalmışım ve tam 11 saat geçmişti. Felaket acıkmıştım. Arka cebimde 16'lık havuç olduğunu hatırladım. Hemen hiç durmadan bitirdim tüm havuçları. Daha da hızlanmıştım. En son hıza ulaşabilmek için pozisyonumu değiştirdim. İşe yaramıştı çok hızlıydım. Saçma bir şekilde deliğin sonu görünüyordu ve gittikçe yaklaşıyordum. Kelime-i şehadet getirdim ve gözlerimi kapattım. Yere çakılmam çok feci oldu. 3 milyar 750 milyor parçaya ayrıldım. Ölmüştüm ama sonuçta bu minecraft
Copyright yalovalı