Merhaba Arkadaşlar

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Evet haklılar suçlu benim ama 2 kere yanlış yazmayla adam bıçaklicak hale geliorlar.
Çünkü avukat filan değilsin RideOfMeTRnin yan hesabısın :(
O hesabınla zamanında RideOfMeTRnin yan hesaplarının birinde yorum yapmıştın :(
Hatta tek hesap değil bayabi çok hesapla "niye banlandı", "tanımıyorum seni ama neden banlandın", "banlanmasaydı iyiydi" benzeri yorumlar yapmıştın profil mesajına :(
Ve o hesabının(ForumAvukatı) eski adıda konstantininşifresi gibi birşeydi :(
Naynay unutmaz*

ForumAvukatı

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Çünkü avukat filan değilsin RideOfMeTRnin yan hesabısın :(
O hesabınla zamanında RideOfMeTRnin yan hesaplarının birinde yorum yapmıştın :(
Hatta tek hesap değil bayabi çok hesapla "niye banlandı", "tanımıyorum seni ama neden banlandın", "banlanmasaydı iyiydi" benzeri yorumlar yapmıştın profil mesajına :(
Ve o hesabının(ForumAvukatı) eski adıda konstantininşifresi gibi birşeydi :(
Naynay unutmaz*
evet çünkü onu taniorum minecraft oynadık birlikde ve skyp den konuştuk ve banlandığı günden beri hiç konuşmadım onla

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
evet çünkü onu taniorum minecraft oynadık birlikde ve skyp den konuştuk ve banlandığı günden beri hiç konuşmadım onla
Tanıyorsun çünkü o sensin :(
Lütfen acayip rezil rol yapıyorsun :(
Bir sürü hesap açıp beğeni kasmaktan banlandın, sonraki hesaplarında o yüzden banlandı, o beğeni kastığın hesaplar hep senin hesaplarındı ve foruma kayıt olur olmaz senin profiline gelip "Aaaa niye banlandı" demeleride işin ironik tarafı sanırsam :(

ForumAvukatı

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tanıyorsun çünkü o sensin :(
Lütfen acayip rezil rol yapıyorsun :(
Bir sürü hesap açıp beğeni kasmaktan banlandın, sonraki hesaplarında o yüzden banlandı, o beğeni kastığın hesaplar hep senin hesaplarındı ve foruma kayıt olur olmaz senin profiline gelip "Aaaa niye banlandı" demeleride işin ironik tarafı sanırsam :(
evet çünkü ben onla minecraft da tanışdım ve ben ziyaretçi olarak geziniordum onun banlandığı günde de ben mesaj attım girer girmez.
edit:işe gitmem gerekiyor iyi forumlar.

z0ringremory

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tüm hayatım boyunca avukatların Türkçe dil bilgisi harika diye düşünmüştüm yanılmışım.
Bu yüzden İngilizce öğretmenliği en iyisi.

Erenkorowakurwa

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş;
Merhaba Bende;Tarık.
Mesleğim,Alıcam inşALLAH.
Yaşım;17
Hobi;Pluginlerle Uğraşıyorum. (İşsizim :()

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
evet çünkü ben onla minecraft da tanışdım ve ben ziyaretçi olarak geziniordum onun banlandığı günde de ben mesaj attım girer girmez.
edit:işe gitmem gerekiyor iyi forumlar.
Ben sadece şunu söyleyeyim ziyaretçi olarak dolaşma olayı tamamen yalandır bizzat denedim hiçkimse ziyaretçi olarak dolandığı bir foruma kayıt olmadan duramaz yani palavra :(