Paylaşım gayet gereksiz buradakilerin %95 i biliyor zaten bunların hepsini,Ayrıca alıntı olup olmaması da çok şey değiştiriyor minecraftı bilmeyip nasıl bir şey olduğunu öğrenmeye çalışan biri vikipedide daha rahat ulaşabilir Bu arada başkalarının adına neden teşekkür ediyorsun? teşekkür ederim yazman gerekirdiAlıntı veya değil, sonuç olarak paylaşımın gayet bilgilendirici. Teşekkür ederiz.
Buradakilerin %95'i neyin ne olduğunu biliyorsa bu posta bakmaz zaten. Arkadaş bir şeyler yapmaya çalışmış ve sanırım yaşı biraz küçük. Anladığım kadarıyla bu tarz şeylere de ilgisi var ve bir yerden başlamak istemiş. Onu yerip, aşağı çekmek yerine, biraz daha pozitif yorumlar yapılırsa kendisine güveni artar. Hatta ilerde alıntı yapmayı da bırakır. :]Paylaşım gayet gereksiz buradakilerin %95 i biliyor zaten bunların hepsini,Ayrıca alıntı olup olmaması da çok şey değiştiriyor minecraftı bilmeyip nasıl bir şey olduğunu öğrenmeye çalışan biri vikipedide daha rahat ulaşabilir Bu arada başkalarının adına neden teşekkür ediyorsun? teşekkür ederim yazman gerekirdi
Bu posta tıklayan herkes acaba bilmediğimiz bir şey mi var? diye tıkladı veya güncel bi konu görmek için. Yaşının küçük olmasıyla da alakası yok post kasayım demiş gitmiş kopyalamış yapıştırmış neyine ilgisi olacak ki forum konusu açmanınBuradakilerin %95'i neyin ne olduğunu biliyorsa bu posta bakmaz zaten. Arkadaş bir şeyler yapmaya çalışmış ve sanırım yaşı biraz küçük. Anladığım kadarıyla bu tarz şeylere de ilgisi var ve bir yerden başlamak istemiş. Onu yerip, aşağı çekmek yerine, biraz daha pozitif yorumlar yapılırsa kendisine güveni artar. Hatta ilerde alıntı yapmayı da bırakır. :]
Başkalarının adına teşekkür etmem seni neden bu kadar rahatsız etti anlayamadım.
Anlıyorum, yapacak bir şey yok.Bu posta tıklayan herkes acaba bilmediğimiz bir şey mi var? diye tıkladı veya güncel bi konu görmek için. Yaşının küçük olmasıyla da alakası yok post kasayım demiş gitmiş kopyalamış yapıştırmış neyine ilgisi olacak ki forum konusu açmanın
Ben teşekkür etmediğim için başkalarının adına teşekkür etmen beni rahatsız etti.
Vikipedia da okudum hepsiniEmek var iyi iş çıkarmışsın fakat sana vermeyeceğim çünkü bu hazırlayanla değil bununla karşılaşan masum forum üyeleriyle alakalı.