Dünyanın sonunu getirecek bir zombie salgını olsa yapacahlarınız ?

SenseiWu

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Neden Yaşamak Varken Ölmeyi Seçiyorsun. Yaşayan İnsanlar İle Güvenli Bir Bölge Kurup Orayı Sonuna Kadar Savunabilir ; Oradaki Mühendis Veya Doktorlar İle Uğraşıp Bir AntiVirus Yapabilirsin. Hemen Pes Etmen Seni Ve Gurubunu Tamamen Değersiz Kılacaktır.
Grup diye bir şey yok ve zaten kahraman olmadığımı belirttim yani kahramanlık yapmama gerek yok.

SenseiWu

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sen Yaşama Bence Ok ? ^.^ Yada Yaşa Ağaç Dik .. '__'
Ne Demişler .. " 3 Gün Sonra Kıyamet kopacağını Bilsen de Bir Fidan dik. "
Orjinal Söz
"
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
"
Cevapları belli cümleleri kurup durma ve çocukça ifadeler kullanmamaya özen göster. (Negatif bir tepkim yok.)
Özellikle ''Ok'' kelimesinden nefret ediyorum.

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- Ölümüne sigara depolarım çok stresli olurum. [ Ve sigara içerek ölürüm ] hayalım fdHdfh.h
2- Bir arkadaş bulurum kendime böyle bir şey olacağını önceden haber vericeklerse yada birden fazla en çokda kız :D
3- Bir baraka veya biryere taşınırız yada basarız bişiler yaparız orda tel mel filan
4- 1-2 Zombie yakalıp nöbetçi yaparız kapıya..

Devamını sonra editlerim aklıma geldikçe ...

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
çocuk grup kurduktan sonra medeniyet kuracakmış :D mühendisler doktorlar..
neyse bizde bir zamanlar bukadar hayalperesttik..

1. si zombi salgını olmaz.. olsa bile en kötü 2-3 aya tufan gibi son bulur.. Çünkü canlılar beslenmeden yaşayamaz.. bu durumda zombilerin beslenenleri bile max 2-3 ay yaşayabilir.. (su içebildiklerinide var saymamız gerekiyor) (burada en gerçekçi ve olası zombi türünü varsayın.. ölüler yürüyemez imkansız yani..en olası durum kuduz virüsüne benzer senaryolar.. buna benzer yazıları internette bulablrsnz .. ben demiorm bunları.. bilim insanları diyor:D
2.Tartışma çıkarmayın ve gerçekçi olun konuda.. -_- Çok hayalperestsiniz..

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bulabildiğim kadar temiz bez veya kıyafet alırım olurda herhangi bir yerim kanarsa enfeksiyon kapmamak için onları bandaj niyetine kullanırım. Ardından markete koşar taşıyabileceğim kadar konserve yiyecek alırım. Ardından sert ve uzun bir lastik veya onun gibi bir şey bulurum. Ayrıca keskin olduğuna kanaat getirdiğim bir bıçak alırım. Bir kaç kibrit veya çakmak aldıktan sonra ormana kaçarım. Orada elde ettiğim lastik ile kendi yay benzeri bir şey yapar ve onun ile hayvan avlarım böylece hem yiyeceğim olur hemde hayvanın derisini gece üşümemek için kullanırım. Ayrıca bir sopa ile bıçağı bağlar ve zombileri hiç riske girmeden bıçak ile uzaktan avlarım. ancak zombileri öldürmek için asla yayı kullanmam. Çünkü orada sınırsız ok yapabilecek değilim bu yüzden avladığım hayvandan okları geri alacağım eğer bunlar ile zombi avlarsam virüs daha sonra avlayıp yiyeceğim hayvanlardan bana da bulaşabilir. Bu şekilde yaşayabileceğim kadar yaşarım.

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
herkesin değişik planları var:D açın 1-2 saat dayz oynayın.. kendinize gelirsiniz.. hayatta kalmak çok kolay sanıyorsunuz:D
1.si yiyecek erzak depolayacaksınız güzel fikir.. şehirdeki tek dahi sizsiniz:D bol şans yani..
2.si şehri terk etmekten söz edenler olmuş:D binlerce kişi zombi olacağına göre afedersnzde ... terkedersiniz şehri:D yani ben evden çıkmazdım ortalık durulana kadar:D nasılsa 1-2 tane enayi şehri terk ederim diyerek dışarı çıkacağından dikkati üstüne çekerdi..
Zaten zombi salgını türkiyede olsa karadenizde zombi kalmazdı muhtemelen.. o bölgeler en güvenlisi olurdu.. -_-
her eve hırsız korkusuyla parmaklık ve koca demir kapılar yapan bir millet olarak cidden en şanslısı biziz.. :) yani çok tırsmayın.. en yakın eve saklanın.. şehirlerde adım başı askeriye kışlası dolu:D pencereden izleyin olacakları muhhahhaahhahhaha
neyse çok bıdıbıdıladım kaçtım veb
Yarıldım :D

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Kendimi ve sevdiğim insanları kurtaracak kadar mühimmatım olsa yeter. Kalanlar içinse hem ben hem de zombiler oldukça memnun olacağız. B)