O şıkkı daha önce elemiştim zaten.Peki .. Uçabileceğini Düşünüyorsun ..
Sana Sayayım mı Uçarsan Nelerin Boşa Gider , Neleri Kaybedersin .. Özellikle Benim Projem ( TheWalkingPlane ) ( YürüyenUçak )
O şıkkı daha önce elemiştim zaten.Peki .. Uçabileceğini Düşünüyorsun ..
Sana Sayayım mı Uçarsan Nelerin Boşa Gider , Neleri Kaybedersin .. Özellikle Benim Projem ( TheWalkingPlane ) ( YürüyenUçak )
Öyle zaten, sonunda da öleceğimi belirttim.Elemediğin Şık 1 ) Şık Değil mi. Bu Şık Tamamen Sıra Dışı Zaten ^.^ 10.000 Zombie Vs @SenseiWu ^.^
Grup diye bir şey yok ve zaten kahraman olmadığımı belirttim yani kahramanlık yapmama gerek yok.Neden Yaşamak Varken Ölmeyi Seçiyorsun. Yaşayan İnsanlar İle Güvenli Bir Bölge Kurup Orayı Sonuna Kadar Savunabilir ; Oradaki Mühendis Veya Doktorlar İle Uğraşıp Bir AntiVirus Yapabilirsin. Hemen Pes Etmen Seni Ve Gurubunu Tamamen Değersiz Kılacaktır.
Cevapları belli cümleleri kurup durma ve çocukça ifadeler kullanmamaya özen göster. (Negatif bir tepkim yok.)Sen Yaşama Bence Ok ? ^.^ Yada Yaşa Ağaç Dik .. '__'
Ne Demişler .. " 3 Gün Sonra Kıyamet kopacağını Bilsen de Bir Fidan dik. "
Orjinal Söz
"Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol."
Yarıldımherkesin değişik planları varaçın 1-2 saat dayz oynayın.. kendinize gelirsiniz.. hayatta kalmak çok kolay sanıyorsunuz
1.si yiyecek erzak depolayacaksınız güzel fikir.. şehirdeki tek dahi sizsinizbol şans yani..
2.si şehri terk etmekten söz edenler olmuşbinlerce kişi zombi olacağına göre afedersnzde ... terkedersiniz şehri
yani ben evden çıkmazdım ortalık durulana kadar
nasılsa 1-2 tane enayi şehri terk ederim diyerek dışarı çıkacağından dikkati üstüne çekerdi..
Zaten zombi salgını türkiyede olsa karadenizde zombi kalmazdı muhtemelen.. o bölgeler en güvenlisi olurdu..
her eve hırsız korkusuyla parmaklık ve koca demir kapılar yapan bir millet olarak cidden en şanslısı biziz..yani çok tırsmayın.. en yakın eve saklanın.. şehirlerde adım başı askeriye kışlası dolu
pencereden izleyin olacakları muhhahhaahhahhaha
neyse çok bıdıbıdıladım kaçtım veb