[SORU] Plugin kodlamaktan anlayan bir arkadaş bana yardımcı olabilir mi ?

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Ben eğer bilmiyorsanız bir eklenti yaptım.Phoenix Anti-Cheat adlı bir eklenti.
Bunda yeni bir sürüm çıkartıcam ve herkeze ücretsiz vericem fakat bir sorun var.
Anti Chest-ESP'yi hazırlamam için kod eksiğim var.
Kod:
    public boolean canSee(Player player, Location loc2)
    {
       Location loc1 = player.getEyeLocation();
       return ((CraftWorld)loc1.getWorld()).getHandle().a(Vec3D.a(loc1.getX(), loc1.getY() +
       player.getEyeHeight(), loc1.getZ()), Vec3D.a(loc2.getX(), loc2.getY(), loc2.getZ())) == null;
    }
Burdaki kod , bir oyuncu loc2 deki bloğu görebilip göremediğini bulmaya yaramaktadır.
Ben bunu kodu kendim yapmadım çünkü normalde bu tür şeylerle uğraşmıyorum.
İnternetten buldum ve çalışıyor ama sorunlu.

Sorun: chest koyduğum zaman sol tarafından ve ön tarafından bakınca görünüyor mesajını veriyor. (Blok koyduğum zamanda görünmüyor diyor yani normal bir şey)
sağ ve arka tarafından baktığımda olumsuz sonuç veriyor ama ben chest'i görebiliyorum.
Bunu düzeltip bana atabilicek arkadaş var mı ? :S

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Artı tarafları olmuş tamam ama eksi kısmı yapılmamış. Aynı method içine kodu eksi taraflarına gelecek şekilde değiş.

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
Bu sorun getX() getY() ve getZ() değerlerinin bir blok üzerinde işe yaramasından dolayı kaynaklanıyor. Kordinat sisteminde bloğun Önü +x olsa, Sağı +z olsa Arkası -x, Solu -z'dir. Metodun içine -x ve -z leride tanımla. Tabi nasıl yapacağın üzerinde kafa yormadım :D

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Bu sorun getX() getY() ve getZ() değerlerinin bir blok üzerinde işe yaramasından dolayı kaynaklanıyor. Kordinat sisteminde bloğun Önü +x olsa, Sağı +z olsa Arkası -x, Solu -z'dir. Metodun içine -x ve -z leride tanımla. Tabi nasıl yapacağın üzerinde kafa yormadım :D
Location nedense beynimi sulandırıyor biri bana düzeltip kodunu atabilir mi ? :D
Az sonra Phoenix Anti-Cheat'ın BETA sürümünü yayınlayacağım :S