[Server]Serverim 42 slot 6 gb ram var çöküp duruyor anlamıyorum.

RazAssassin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Türkiye lokasyondan vazgeçme.Büyük fark var emin ol.Plugin listeni ve çökerken yazan yazıyı ve crash reports u atarsan daha rahat ilgilenebiliriz.Büyük ihtimal sürekli çöküyorsa map bozulmuştur.Ama kesin değil tabi sen dediğim şeyleri konuya ekle.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

RazAssassin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@GameWarrior 1 yıldır nitrado kullanıyorum.Bir kere sıkıntı çıktı bu lokasyondan onuda geri iade ettiler 1 gün.Tartışmayalım istersen Türkiye Lokasyondan vazgeçmeyin.Ftp ye gir (filezilla) crash-reports gir en son çöktüğü tarihinkini konuya ekle.Serverlerle alakalı anlayamadığınız şey şu ki ram yüzünden korkmayın.Ramdan sıkıntı kolay kolay çıkmaz.Çok plugin ve map dışında.Dediklerimi ekle.Bir çözüm üretelim.

OzgurPirinc

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bu şikayetinin lokasyonunla uzaktan yakından alakası yoktur. Eline klavye alan bir şeyler yazmış. Nitrado'dan direk olarak işitmediğiniz, 2. bir ağızdan duyduğunuz ne olursa olsun herhangi bir konuya kesinlikle itimat etmeyin. Yok bilmem almanya lokasyona geç yok türkiye lokasyon kötü ; yok böyle bir şey. Konuya baktım, üstünden zaman geçmiş, eğer sorun devam ediyorsa ticket aç birde biz kontrol edelim.

RazAssassin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu şikayetinin lokasyonunla uzaktan yakından alakası yoktur. Eline klavye alan bir şeyler yazmış. Nitrado'dan direk olarak işitmediğiniz, 2. bir ağızdan duyduğunuz ne olursa olsun herhangi bir konuya kesinlikle itimat etmeyin. Yok bilmem almanya lokasyona geç yok türkiye lokasyon kötü ; yok böyle bir şey. Konuya baktım, üstünden zaman geçmiş, eğer sorun devam ediyorsa ticket aç birde biz kontrol edelim.
Bu eline klavye alan yazmış lafına bende dahil miyim? 1 yılı aşkın süredir nitrado kullanıyorum ve sıkıntı çıkmadı. Türkiye Lokasyon dediğimiz şeyin ne olduğunu anlayamayanlar var.Onlarda en fazla 2 ay sonra elindeki serveri vip satamadıgı için kapatacak kişilerin ta kendisi.

siyahmafya

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mesaj SearchTR tarafından silinmiştir.

Moderatör tarafından düzenlendi:

ibrahim019

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok Süre Çok Geçti Açalı Ondan Başka Sorun Çıkmadı Bidaha[DOUBLEPOST=1428775155,1428775058][/DOUBLEPOST]Sorunlardan Bir Tek iconmy çözemedim gerisinin hepsini çözdüm

RazAssassin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
iconomy sil diyor essentials saten bu görevi yaptığını soylüyor
Arkadaşım serverin var mı? Essentials da var zaten.Fakat cakışma olmuş.Vault güncellese düzelir.Essentials daki para birimi ile market kuramazsın.Vault şu işe yarar : Essentials iconomy vs para birimlerini birleştirir tek bir hesaptan yürütür.

RazAssassin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Telefondan girdiğim için hatalara bakmadan yorum yapmışım.İconomy pluginini de güncelle.

eneskilincakucder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Nitrado sunucu alanlara tavsiyem, Türkiye Lokasyon şu an için asla almayın.
İşlemciler durduk yere duruyor ve malum sunucu çöküyor.

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen Lokasyonu Degiştir Almanya Lokasyonuna Geç Sakın İstanbula Geçme sürekli Çöküyor Birde Minecraft Türkiye plugin Paketini İndir Sorun Düzelecektir Emin ol :)[DOUBLEPOST=1429973732,1429973678][/DOUBLEPOST]MC - TR plugin Paketini İndir Okey :)[DOUBLEPOST=1429973866][/DOUBLEPOST]Evet Arkadaşlar Birde RPG server Açtım Ortak Arıyorum Konu Metin2 Temalı Server Ortak Olacaklar Özelden Mesaj Atsınlar 40TL ortak alıncaktır serverde her şey tmm bir ortagım yok suan server 4 kişilik ortak parayı verince artacak ve servere 2 kişi bakacagızdır skype: AdnanRS.0007

cenkaykacc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardes Pluginlerle Alakalı Hata Vardır Bendede Oluyodu Editledim Ve hazır 0 Hatalı Pl Kullandım Cokme SORUNU dÜZELDİ.