Birlikte Pvp atacağım insan varmi ?

TheLoner

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba ; Benim gibi Pvp'den anlayan , birlikte birbirimize tecbrübe kazandıracak bir arkadaş arıyorum..haftada 1 -2 kere alıştırma yapmak için sadece..bu arada ben 16 yaşındayım..karşımdaki kişinin de en az 15 olmasını istiyorum..

Son düzenleme:

TheCoolSK

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bir ark var sende gel zaten server sıralamalarındayız korkuyolar 3 umuz takılak

TheLoner

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar pvp'de her tekniği biliyorum..kendi tekniklerim de var..ona göre yazın.. bu saaten sonra bana tecrübe katacak birisini tanımıyorum..sadece vakit geçireceğimiz ve pratik yapacağımız birisini arıyorum..özel mesaj atın..ben 16 yaşındayım..karşımdakinin de 15 yaşından küçük olmasını istemiyorum..bu arada konunun dışına çıkmayalım lütfen ; insan olur mu-uzaylı olurmu gibisinden ilkokullu cevaplar yazmaz iseniz sevinirim..iyi forumlar

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar pvp'de her tekniği biliyorum..kendi tekniklerim de var..ona göre yazın.. bu saaten sonra bana tecrübe katacak birisini tanımıyorum..sadece vakit geçireceğimiz ve pratik yapacağımız birisini arıyorum..özel mesaj atın..ben 16 yaşındayım..karşımdakinin de 15 yaşından küçük olmasını istemiyorum..bu arada konunun dışına çıkmayalım lütfen ; insan olur mu-uzaylı olurmu gibisinden ilkokullu cevaplar yazmaz iseniz sevinirim..iyi forumlar
Bu arada PVP hakkında öğrenmen bütün şeyleri öğrendikten sonra "Ben öğrendim" diye bırakma.
Kendi tarzını oluştur :)
Ben PVP de kendi tarzımı oluşturmuş birisiyim.
Örnek :
"Rayandu's leap taktiğinden dolayı benle PVP yapan insanlar kaçmaktan bile kaçardı"

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Bu arada PVP hakkında öğrenmen bütün şeyleri öğrendikten sonra "Ben öğrendim" diye bırakma.
Örnek :
"Rayandu's leap taktiğinden dolayı benle PVP yapan insanlar kaçmaktan bile kaçardı"
Yine ego :D

TheLoner

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Örnek :
aynen dostum..bende kendi stilimi yaratmak için uğraşıyorum zaten..pvp her zaman gelişmekte olan bir şey..her zaman yeni stratejiler - teknikler çıkıyor..Bunları yabancı youtube kanallarından bakıyorum ve o teknikleri kendim daha iyi olacak şekilde geliştiriyorum ve bu devam ediyor..[DOUBLEPOST=1428711711][/DOUBLEPOST]var arkadaş koca forumda bir insan çıkmadı gel beraber oynayalım diyen..başka forumlarda konu açayım bari..burası artık ümitsizlik benim için :(

Son düzenleme:

death1369

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bisi ögrenceksen kendin yapcaksin burda düzgün oynayan yok + herkezin taktigi kendine