Ilk Skriptim [Süreli Mineplex Particle Effecti] (Skquery, SkqGeometry Gerektirir)

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
yapip yapmadigini sormadim teknik olarak skriptte 1.8 iken particles kullanilmaz ancak illakide kullanicam diyosan ek particles saglayan bir plugin yada minecraftin tumlesik /particle komutunu kullanabilirsin
Particle Efektleri 1.7.2 de de vardır Particles die Plugin var Boşu boşuna 1.8 falan die gezinmeyin :)

Arkadaşım sen SkQuery'nin mi olduğunu sanıyorsun ? Bir sürü skript için ek eklenti var.Dediğim gibi ARAŞTIRAN BULUR.Hayla inanmıyorsanız sırf sizin için üşenmeyip video çekebilirim ?

CINAX_DEVOP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Particle sanırım 1.3.1 başlamış 1.8 e kadar yeni particler eklenmiş[DOUBLEPOST=1428771515,1428770649][/DOUBLEPOST]Ben simdi skqgeometry link atarim
Bende çalışmıyor skquery 3 ve skquery 4 var(ikisi de gerekli 1.8 için) skqgeometryi attım geometry çalışmıyor[DOUBLEPOST=1428738410,1428737827][/DOUBLEPOST]Tamam sorunu anladım bukkitteki versiyon 3.22.1 değilmiş skript forumundan 3.22.1 i buldum
benim sw 1.7.2 ?? çalişio[DOUBLEPOST=1428771722][/DOUBLEPOST]linkler;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
----> Skqgeometry (bunu Skript/script klosörüne atın)

-----> Skquery (Son Sürüm bu Skqgeometry bunla çalişir)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Güzelmiş Yakında Bynovemin Kullandıgı Yeteneklerin Skripti Gelirse Hemen İndiririm :D
O Skript İle Oyundaki Creative Sunucusu Lagdan Geçilmiyordu Eklendikten Kısa Süre Sonra Kaldırıldı Çok Fazla Event Olduğu İçin Sunucu Yeterli Gelmiyordu @IRFN İyi Bilir @ByNovem O Kadar Trollük İçin Üşenmeden Kod Yazmışki Resmen Küçük Sunuculara Ver Sunucuyu Çökert Gibi Bir Şey :p

CINAX_DEVOP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
o blok effectleri falan ilgimi çekti benimde aklima fikir geldi :D

Sound, Particle, BlockDamage, fireEffect, Timed, Animated, = HelixBomb-TnT

şmdi başladim inş bitiririm :SAD:SAD.

Darkauron_TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tam olarak Çalışmadı Yardım edebilecek kişi varsa iyi olur Skype: izmironline.destek

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Particle sanırım 1.3.1 başlamış 1.8 e kadar yeni particler eklenmiş[DOUBLEPOST=1428771515,1428770649][/DOUBLEPOST]Ben simdi skqgeometry link atarim

benim sw 1.7.2 ?? çalişio[DOUBLEPOST=1428771722][/DOUBLEPOST]linkler;
----> Skqgeometry (bunu Skript/script klosörüne atın)

-----> Skquery (Son Sürüm bu Skqgeometry bunla çalişir)
1.8 de çalışmıyor Pluginleri ile yapıcam birde skrayfallda var sanırım

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0

Arkadaşım sen SkQuery'nin mi olduğunu sanıyorsun ? Bir sürü skript için ek eklenti var.Dediğim gibi ARAŞTIRAN BULUR.Hayla inanmıyorsanız sırf sizin için üşenmeyip video çekebilirim ?
lan calistir 1.8 de particlesi bakam tek yol var skrayfall ve skript 2.2 skquery 3+4 bi arada kullaninca bazi particleleri destekliyor ama skript tek basina henuz 1.8 in particlesini desteklemiyo banane senin yonteminden MostFunGuy'a sordum hicbi yol yok dedi sadece 1.8 in /particle komutu ile kullanilabilir yani ondan daha iyi bilirim diyosan soyle bizde bilelim :)

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
lan calistir 1.8 de particlesi bakam tek yol var skrayfall ve skript 2.2 skquery 3+4 bi arada kullaninca bazi particleleri destekliyor ama skript tek basina henuz 1.8 in particlesini desteklemiyo banane senin yonteminden MostFunGuy'a sordum hicbi yol yok dedi sadece 1.8 in /particle komutu ile kullanilabilir yani ondan daha iyi bilirim diyosan soyle bizde bilelim :)

SkRayFall eklentisi zaten bütün görsel efektleri destekliyor :/ Kendi ağzınla söyledin.Onunda tek eksiği sadece yaptığın kişi görebiliyor.Onunda çözümü 10 blok etrafını seçip etrafında ki kişiye efekti kullananın kişinin efektini göster gibisinden.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
client side olarak gosteriyor ama dedigin gibi loop edip ayni sekilde gosteririz ama daha cok cpu yer

firatkaya

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
CINAX_DEVOP
Yapımını anlatsaydın keşke bilmeyen arkadaşlar var mesela ben :D hata veriyor 30 adet skquery indirdm geometryide skriptse attım am olmadi