Anlık Fps Düşüşleri

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar . Ben Minecraftı Entegre Grafikle Oynuodum.1.7 De 40 50 Fps Gidiyodu.Ama Satın Aldığım Pluginin 1.8 DeCalıstığını Orenince 1.8 e Geçtim.
Bundada Entgre Grafik Kurtarmadı . 20 30 FPS ile Oynanmıo Bu Yuzden Ekran Kartına Geçtim.Ekran Kartı Ayarları En Dusukteyken Boyle Bir Sorun Yok Ancak En
Yukseklere Geirince Yada Ortalara 200 - 220 Fps Oluo . Ama 15 saniyede 1 0 Fps Snra Tekrar 200 Fps Bunun Nedeni Nedir Simdiden Teşekkürler

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
İşlemcinin yorulmasından veya ısınmasından kaynaklanır sanırsam. Termal macununu yenilemeyi de düşünebilirsin.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
RAM yetersizliğinden kaynaklanıyor o zaman. Chunk yüklenirken RAM'a yükleniyor oyun, anlık düşüyor FPS. RAM vermeyi dene veya Chunk seviyesini düşür.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Shader/Mod vs. kullanmıyorsan oyuna verdiğin ram miktarını olabildiğince düşürmeye çalış(512mb idealdir.). Max framerate 120'de kalsın. Anvanced OpenGL yi de aç.

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bendede öyle oluyor ya
hayat işte d
Oynadığın Sunucudan Kaynaklanıyor olabilir. Normal Single Player de De Test Et Eğer Aynı Hatayı Alıyorsan Söyle Deneyebileceğin Şeyler Var.
singledede var
RAM yetersizliğinden kaynaklanıyor o zaman. Chunk yüklenirken RAM'a yükleniyor oyun, anlık düşüyor FPS. RAM vermeyi dene veya Chunk seviyesini düşür.
8 gb ram var ram kullanımı %50 yi geçmio 16da bile ama 16 açınca oyun ******* etmek için kendini camdan atıo o ayrı
Shader/Mod vs. kullanmıyorsan oyuna verdiğin ram miktarını olabildiğince düşürmeye çalış(512mb idealdir.). Max framerate 120'de kalsın. Anvanced OpenGL yi de aç.
hiç bişi kullanmıorum her ayar 0da

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
hayat işte d

singledede var

8 gb ram var ram kullanımı %50 yi geçmio 16da bile ama 16 açınca oyun ******* etmek için kendini camdan atıo o ayrı

hiç bişi kullanmıorum her ayar 0da
Dediğim ayarları yap. Gerisini oyuna bırak. Hatta mümkünse Vsync'i de aç işlemciyi boşuna yorma...

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediğim ayarları yap. Gerisini oyuna bırak. Hatta mümkünse Vsync'i de aç işlemciyi boşuna yorma...
ram dan işlemciden falan deil.ole olsa ekran kartı ayarı kısıkta ikende anlık 0 fps çakılırdım sorun ekran kartı sanırım.dedini yaptım bu arada olmadı[DOUBLEPOST=1428786343,1428786291][/DOUBLEPOST]
bu arada senin skype neydi yav

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
ram dan işlemciden falan deil.ole olsa ekran kartı ayarı kısıkta ikende anlık 0 fps çakılırdım sorun ekran kartı sanırım.dedini yaptım bu arada olmadı[DOUBLEPOST=1428786343,1428786291][/DOUBLEPOST]
bu arada senin skype neydi yav
iskefiyeli.369 ekleyebilirsin ama telefonda olduğumdan giremem.

CloudCrafter

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yav sorun basit tek mc açın texture pack yada shader pack mod falan kurmayın biter :D