SONUNDA BİRİLERİForumda anladığım kadarıyla;
Anime, Furry diye ayrılmış iki taraf var, ki anime izleyen sayısı daha çok. Ancak sayı her zaman konuşmaz zeka ve taktik daha önemli bence. Şimdi bende bu savaşın içindeyim! Yaşasın Furry!
![]()
SONUNDA BİRİLERİ
Gerçi bu sorunun geneli muhdenin furryleri bilmeyenlere çok alakasız anlatmasıyla oluyor![]()
Bi' banyo yapayım malatafül şakşakiye bekliyor beni sana daha sonra cevabımı veririm .-.Forumda anladığım kadarıyla;
Anime, Furry diye ayrılmış iki taraf var, ki anime izleyen sayısı daha çok. Ancak sayı her zaman konuşmaz zeka ve taktik daha önemli bence. Şimdi bende bu savaşın içindeyim! Yaşasın Furry!
![]()
Hmm..SONUNDA BİRİLERİ
Gerçi bu sorunun geneli muhdenin furryleri bilmeyenlere çok alakasız anlatmasıyla oluyor![]()
Bkz. Bütün furryleri yiffle bağdaştırmak*
Senin o dediğin yiff oluyorfurry ne yaTilki fantezisi
![]()
iste neyse artikSenin o dediğin yiff oluyor![]()
Yalama gençlerde(pm*) benden o tilkileri istediğin günleri unutmadım hala yanlıziste neyse artiko tilki falan ne bicim fantezi
furry ve yifflerin dibi batsun
![]()
Yalama gençlerde(pm*) benden o tilkileri istediğin günleri unutmadım hala yanlız![]()
Hoşbulduk.bıktım sizin furry ve hentaü tartışmalarınızdan bi gün Rias ile bi tilki sevişecek ve aranızdaki bu çelişki son bulacak hissediyorum...
bu arada hoşgeldin![]()
@z0ringremory yardım et kan çıkacak yoksabıktım sizin furry ve hentaü tartışmalarınızdan bi gün Rias ile bi tilki sevişecek ve aranızdaki bu çelişki son bulacak hissediyorum...
bu arada hoşgeldin![]()