Asırı gereksiz hatta bakmayın

karasavasc

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir İngilizce dil öğrenen (genellikle büyük harfle İngilizce Dil Öğrenen veya kısaltılmış ELL ) öğrenme bir kişi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
kendi yanında
. talimat ve
öğrenci, kendi içinde
ve sınıf tutumları
arşın doğru tüm ELL öğrenci başarısı faktörler olduğu tespit edilmiştir. Arşın yardımcı olmak için öne sürülmüştür bazı yollar dil uygun onları içeren, sınıfa kendi kültürlerini getiren dahil
başından itibaren, ve entegre ederek
öğrenme programına. Bazı
, özellikle de
, bir öğrenci için tercih
dönem acil iki dilli .
Sınıfta Sorunlar
Ek programlar ve hizmetler için güçlü bir ihtiyaç neden sınıflarda ESL öğrencileri (İkinci Dil olarak İngilizce), bugün önemli sayıda vardır. Ne yazık ki, farklı dil ve kültürel öğrencilere ilgili pek çok kritik konular vardır. Farklı öğrencilere öğretirken bugünün sınıflarda bulunan dört kritik konular talimat, değerlendirme, kültürün rolü, ve öğretmen tutumları vardır. Bu içerik ve dile kültürü, edebiyat ve diğer disiplinleri entegre hayati hale gelmiştir.

Talimat
ilk kritik konu sınıf içinde ESL öğrencileri talimatı üzerine odaklanmış ve ilgili nasıl içerik ve ESL talimat Standartlar-dayanır. Bazı öğretmenler ESL talimat standart temelli öğretimin ayrı bir varlık olabileceğini düşünebilirler. Aksine, biz onlar birbirleri ile iç içe olduğu gerçeğini kabul etmek gerekir. İngilizce TESOL Standart 3a öğretmenler gereken devletler ya da "bilmek, anlamak ve planlama, uygulama ve yönetme ile ilgili kanıta dayalı uygulamaları ve stratejileri kullanmak standartlara dayalı ESL ve içerik talimat".
Huang tarafından beş haftalık çalışmada , araştırılmış "sınıf talimat dil becerileri geliştirme ve akademik içerik öğrenmeyi entegre önemli bir rol oynamaya çıktı." gösterdi Bu çalışma, çeşitli iletişim ve sosyal roller üstlenmeye olarak "Öğrencilerin elinde dilsel / okuma yazma becerileri ve bilimsel bilginin el elde gösterdi dikkatle planlanmış dil etkinlikleri kapsamında ".
bilim içeriği ile yazılı metinlerde bağlama ile öğrenciler taslaklar arasında dil gelişimini iyileştirmek ve onların fen içerik bilgisine üzerine inşa başardık.

Değerlendirme

İkinci kritik konu ESL sınıf içinde adil ve dengeli bir değerlendirmenin odaklanmıştır. Bazı öğretmenler bu tanıma bile olmadan önyargılı rastlamak olabilir. İngilizce dil yeterlilik ulaşana kadar "Tüm çok sık olsa da, bu öğrenciler ya kendi içerik bilgisini değerlendirmek veya tersine, tamamen herhangi bir test dışındadır amacıyla İngilizce dil yeterlilik konusunda haksız varsayımlar yapmak testlere katılmak için istenir Belli bir düzeyde, ".
böyle resmi test durumlarda sorumluluk, önyargı, özel eğitim testleri, dil yeterlilik ve konaklama gibi arşın, etkiledikleri "çeşitli değerlendirme konularında anlayış göstermek TESOL standart 4a devletler öğretmenlere var gerekir".
öğretmenlerin çeşitli değerlendirme sorunları anlama yeteneğine sahip olduğunda onlar, makul, tutarlı, dengeli ve değerlendirmeler yürütmek mümkün olacak. "Görsel dokunsal, kinestetik, içsel, kişilerarası ve becerileri eşit öğrenme ve akıl yollar tanınan zaman CLD öğrencileri, otantik içselleştirilmiş bilgi göstermek için müfredatın ve fırsatlara erişimin arttı".
değerlendirmeler öğrencilerin çeşitli sahip olarak olacak kendi bilgi en iyi şekilde gerçekleştirmek mümkün. Bu nedenle, bu ESL öğrencileri değerlendirmek alternatif yöntemler var için hayati önem taşımaktadır.

Kültür

contiga göre (2015) Kültür her zaman ana sınıfta tanınan olmayabilir üçüncü konudur. Birçok öğretmen kültürünü gözden kaçırmak ve öğrencilerinin 'arka bilmeden İngilizce ve içerik bilgisi içine doğru atlamak için deneyin. Öğretmenler, yeni kültürleri öğrenme ve öğrenci sınıfta tüm kültürleri kucaklayan sahip açık olması gerekiyor. Sadece ESL etkinliğini maksimize ama tüm katılımcılar için başarılı bir öğrenme deneyimi yapmazdım birbirlerinin değerlerine ve inançlar hakkında öğretmen ve öğrenci öğrenmek için büyük çaba alarak. Kendi hayatı ile kravat kendi değerleri hakkında konuşurken daha açık sözlü olabilir soruları yanıtlamak için utangaç ya da isteksiz olduğu bir öğrenci. Bir ESL öğretmeni, bir çalışmada, Yabancılık ESL Öğretim Mediate için kaybetmek sözde "dini kutlamalar ve tatil kültürü bağlanır ve füzyon bilgilerini paylaşmak için öğrencileri davet".
Bu kadar açık ve kendi kültürel geçmişleri hakkında konuşmak için öğrencilerin teşvik edecek ve onların aile içindeki gelenekler. . "CLD öğrencileri teşvik Öğretmenler kültürel ya da etnik bağları kendi kişisel ve akademik başarıyı teşvik korumak için"
Öğrenciler kimliklerini kaybetmeye ama onların kültüründen bilgi ve çevrelerindeki dünyayı kazanmak gerekir.Bu nedenle öğrencilerin okulda ve hayatlarında değerinde bir duygusu hissetmek için sırayla ESL sınıfa kültürü getirmek için faydalıdır.

Öğretmen tutum

Dördüncü kritik konu ESL sınıfta önemli bir rol oynar öğretmenlerin tutumları olduğunu. Bazı öğretmenler olumsuz, unwelcoming tutum olabilir. Araştırma öğretmenleri olumsuz tutumlar, "arşın" benzersiz sınıf ihtiyaçlarını karşılamak için zaman kronik eksikliği "kaynaklanıyor olabileceğini göstermektedir
"arşın ana sınıflarında kayıtlı öğretmenlerin iş yüklerinin yoğunlaşması",
ve "meslek yetersizlik hissediyor için "arşın ile çalışmak.
Ayrıca, eğitim eksikliği onların öğretim uygulamaları ve mesleki gelişimi üzerinde büyük bir etkisi olacak. Öğretmenler daha sonra vurguladı ve bir ders hakkında gitmek için sinir olacaktır. Onların anksiyete sınıfa üzerinde rulo ve ESL öğrencilerin performansları üzerinde olumsuz bir etkiye sahip olacaktır. "Öğretmenlerin dil edinimi yanlış öğrenme güçlüğü misdiagnose veya zeka ya da çaba eksikliği öğrenci başarısızlığı misattribute için eğitimciler lider, arşın ve ELL dahil yönelik tutumlarını renk olabilir".
İyi bir öğrenme ortamı sağlayarak, bu olumlu olacaktır dilsel, sosyal, bilişsel ve akademik gelişmeleri açısından öğrencilerin genel başarı üzerindeki etkisi.

Sınıf ortamını zenginleştirmek

Öğretmen ve öğrenci kültür, edebiyat faydalıdır, ve diğer disiplinler öğretim içine sistematik entegre gereken bir ortam olması için. "CLD öğrencileri akademik dil becerilerini kazandırmak kadar içerik alanı talimat ertelemek öğrenciler ve onların yerli-İngilizce konuşan akranlarıyla arasındaki başarı uçurumu genişletmektedir."
kültür İlişkin, öğretmenler öğrenciler için sırayla, ders entegre etmek gerekir takdir duygusu ve öz-değer duygusu hissetmek.

Öğretim öğrencileri içine edebiyat entegre ederek önemli ölçüde fayda sağlayacaktır. "Öğrenci ilgi ve İngilizce yeterlilik maç Okuma metinleri anlaşılır dil girişi ile öğrencilerin sağlamak - bağlamda yeni kelimeleri öğrenmek ve dil sözdizimini görmek için bir şans."
Öğrenciler motive olacak ve daha keyifli öğrenme yapacak. Son olarak, ders içine diğer disiplinleri entegre ederek bu öğrencilere içerik daha önemli hale getirecek ve alanları arasında düşünme becerileri yüksek sipariş yaratacaktır. Diğer içerikler içine dili entegre ederek, ikinci bir dil öğrenme, ancak "matematik, fen, sosyal çalışmalar, ya da diğer akademik konuları öğrenmek için bir araç olarak o dili kullanarak sadece odaklanır.
dil ve içerik alanları entegre ESL olduğunda Öğrenciler İngilizce akademik ilgi ne de bir sınavı geçirmeden sadece bir anahtarın sadece bir nesne olmadığını "farkında olmak;Bunun yerine, İngiliz etkileşim ve "insanlar arasında paylaşmak bir gerçek araçları haline gelir.
Bu nedenle, öğrenciler, müfredat üzerinden iletişim üst düzey becerileri kazandırmak ve günlük yaşamlarında başarılı olmak mümkün olacak.

Sınıfta İngilizce dil öğrenenler desteklemek için Stratejiler

• Ekleme teknolojisi
Öğrenciler dünyada faaliyetler, etkinlikler ve yerlerin videoları görüntülemek için Internet mümkün kılar. Aynı zaman binasında konu şema (arka plan bilgisi) ile ilgili ise bu faaliyetleri Görüntüleme yeni kavramların bir anlayış geliştirmek için İngilizce dil öğrenenleri yardımcı olabilir.

• Deneyimsel öğrenme
Öğretmen İngilizce dil öğrenenlerin kelime kazanmak ve eller üzerinde öğrenme yoluyla bilgi inşa etmek için bir fırsat sunabilir.

• Bağlama ön bilgi öğrenme
Daha anlamlı öğrenme yapmak için, İngilizce dil öğrenenler kökenli bir deneyim ya da olaya yeni bir konu bağlayın. Bu onların L1 (ilk dili) ve İngilizce kelime arasındaki bağlantı yapmadan İngilizce dil öğrenen destekleyebilir.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Çok haklısın dostum.

Okuduktan sonra gelen edit: Sanırsam arkadaş Google Translate ile Türkçe'ye çevirmiş, anlaşılmıyor.

Son düzenleme:

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende bi yazı metodu sanmıştım :p sonradan anladım transtlate ile çevrildiğini
sana tavsiyem internetteki hiçbir çeviri sitesine,programına güvenme. Özellikle transtlateye :p
cünkü hepsi kıt bir çevirme yapıyor.Düzgün dogru bir kelime için kıyaslama yapmak gerekir,duyguya sahip bir bireyden çeviri istemelisin.
Mesela * cool * noob * gibi kelimeler türkçedei * kanka * ciciş * kelimeleri gibi halkın türettiği kelimelerdir :p ya neyse üşendim yazmaya gerisini...

karasavasc

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mmm, aslında okumadım. Ama insan ultra işsiz değilse haksız olduğu bir konuda bu kadar yazı paylaşmaz.
=Iskefiyeli'den hayat dersleri=
Caktırmayın arkadaslara budan ödevin çevaplarını veriyom :D[DOUBLEPOST=1428918391,1428918137][/DOUBLEPOST]
bende bi yazı metodu sanmıştım :p sonradan anladım transtlate ile çevrildiğini
sana tavsiyem internetteki hiçbir çeviri sitesine,programına güvenme. Özellikle transtlateye :p
cünkü hepsi kıt bir çevirme yapıyor.Düzgün dogru bir kelime için kıyaslama yapmak gerekir,duyguya sahip bir bireyden çeviri istemelisin.
Mesela * cool * noob * gibi kelimeler türkçedei * kanka * ciciş * kelimeleri gibi halkın türettiği kelimelerdir :p ya neyse üşendim yazmaya gerisini...
hızlı olmam gerekiyodu ondan cevirmeye uraşmadım

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Aşırı gereksiz hatta bakmayın deyince ters psikoloji ve meraktan gelenler*

--> Bu mesajı beğensin <--