Sistemim nasıl ?

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
sizce nasıl bir sistem neler değişmeli ?

i3 2120 3.30 ghz
gts 450 amp! edition 128 bit 1 gb
2 tane 8 gb 1600 mhz corshair vengance ram
p61 s3 anakart giyabte
aerocool ws3 advanced kasa
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi onun dışında hiçbir sıkıntı yok benimki bf3 ü kaldırıyor bütün işletim sistemi aynı sadece i7 benimki hiç sıkıntı olmadan oynuyorum (oynuyorDUM :()

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
abi ekran karti cop amd icin r9 280x2 nvidia icin gtx960 alabilirsin birde sakın i7 alma oyunlarda ise yaramio i5 in destekleyen herhangi bir modelini satin alabilirsin ramde sıkıntı yok ama paran varsa 16 gb yapabilirsin

SM-N9006 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşlemci değişmeli eğer sadece oyun oynayacaksan boşuna para verme AMD al ama oyundan daha fazla bir şey yapacaksan (Render vb.) İntel al
Ekran kartı değişmeli eğer oyun oynayacaksan ve iş yapacaksan Gtx serisine bak ama fazla bir şey yapmam diyorsan başka serilere bak..
[DOUBLEPOST=1428916778,1428916720][/DOUBLEPOST]
abi ekran karti cop amd icin r9 280x2 nvidia icin gtx960 alabilirsin birde sakın i7 alma oyunlarda ise yaramio i5 in destekleyen herhangi bir modelini satin alabilirsin ramde sıkıntı yok ama paran varsa 16 gb yapabilirsin

Ramler gayet iyi ben 4GB ram ile Bf3 High oynadım :D

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Biliyorum ama yeni nesil oyunlar fazla ram isteyebilir. (bundan sonraki nesil)

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşlemciyi i5 4460 yapabilirsin ram arttırmana gerek yok ekran kartını GTX 750 Tİ alabilirsin bütçen biraz daha fazlaysa R9 280X Alırsın amd istemessen GTX 960 da alabilirsin yeni mimari düşük güç tüketimi.

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
pc 3 senelik olma yolunda gidiyor zaten . gts 450 amp zaten almayacaktım. bütçe yetmedi mecbur . onboard intel hd 2000 yani mc zor açar. o yüzden değiştirecem . de 1155 mi ne soket @Quaris nadir kart dedi ben cahalım tabii. yardım edermisiniz.