Rayandu says Good bye :)

BrolyTheSSJ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

MomryBey

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gitmez o geçende gitcelti biri gaza getirdi gitmedi

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
@rayandu06Yok (Kalıcı Yasaklanma) :p

Geçmişi Hatırlamak Lazım :S

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
İşte sonunda bu forumda bunu anlayıp duygularını düşüncelerini değişik bir yolla ifade eden bir insan görüyorum. Yolun açık olsun kimseyi takma dinleme eğer hayallerine ve geleceğine engel oluyorlarsa. Sakın düşünme ben en iyiyim en üstünüm ben mükemmelim diye çünkü bu düşüncelerinin altında büyük bir kendine güven eksikliği onun altında da bir hiç olduğun yatıyordur.
Silahı kafaya dayamakla adam olunmaz,silaha kafayı dayamakla adam olunur. <--- Best gaza gelirse*

Rherty16

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İşte sonunda bu forumda bunu anlayıp duygularını düşüncelerini değişik bir yolla ifade eden bir insan görüyorum. Yolun açık olsun kimseyi takma dinleme eğer hayallerine ve geleceğine engel oluyorlarsa. Sakın düşünme ben en iyiyim en üstünüm ben mükemmelim diye çünkü bu düşüncelerinin altında büyük bir kendine güven eksikliği onun altında da bir hiç olduğun yatıyordur.
Silahı kafaya dayamakla adam olunmaz,silaha kafayı dayamakla adam olunur. <--- Best gaza gelirse*
Helal olsun [emoji1]

• Beğen

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hani bu forumu temizleyecektin adamım?!
Bizi böyle bırakırsan üzülmeyiz, çünkü bilmem kaç satırlık şiiri okumanın lanet olası bir zorluğu var adamım! Hadi gidelim Osman.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Silaha Kafa Dayasamda Silah Beni Vuracak :S Çelişki :p
Orası hiç belli olmaz çünkü sana doğrultulan silahın arkasında bir korkak saklanıyor olabilir ve senin bu davranışından ötürü çiçekleri sulamaya başlayabilir.[DOUBLEPOST=1428955563,1428955377][/DOUBLEPOST]
Hani bu forumu temizleyecektin adamım?!
Bizi böyle bırakırsan üzülmeyiz, çünkü bilmem kaç satırlık şiiri okumanın lanet olası bir zorluğu var adamım! Hadi gidelim Osman.
Dude plz;
Kimse ile kavga etmeyin, çocuklar yüzünden günaha gitmeyin
Kendinizi laflarla yemeyin, sanal hayatta havalara girmeyin

O bad boyları sevmeyin, gerçek hayatınızın duvarlarını ditmeyin
Gerçek hayatta takdir alamayıp birinden beğeni gelince kendinize bir demeyin

z0ringremory

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Zorin de rage quit yapacak buradan*
Gitmeden önce belirli kişilere sövecek*
Önce förüm bulması lazım ama*

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Orası hiç belli olmaz çünkü sana doğrultulan silahın arkasında bir korkak saklanıyor olabilir ve senin bu davranışından ötürü çiçekleri sulamaya başlayabilir.[DOUBLEPOST=1428955563,1428955377][/DOUBLEPOST]
Dude plz;
Saygılar abi.
Şaka maka iyi adamdı, Onun gibi bir askeri ön cepheden kaybetmek oldukça büyük ve üzücü bir durum. Tam olarak şiiri okumadım ama bizim için de nutuk çekmiş bir güzel, gülsek mi ağlasak mı bilmiyoruz.
Neden gittin be how nays engiliş talk eden arkadaşım. Kendine, O egoların kralı egona yemin ederek giriştiğin görevi bırakacak *Ya da daha doğrusu unutacak*
Ne olmuştur la :/
AMA AZ ÖNCE GÖRDÜĞÜM NEVERGİVEUP ETİKETİ YÜZÜNDEN SENDEN NEFRET ETMEYE BAŞLAYABİLİRİM.
Yani yolun açık olsun. ok kip bay, Sonra görüşürüz, "İtte Kuru" demeni bekleriz, bb...

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Saygılar abi.
Şaka maka iyi adamdı, Onun gibi bir askeri ön cepheden kaybetmek oldukça büyük ve üzücü bir durum. Tam olarak şiiri okumadım ama bizim için de nutuk çekmiş bir güzel, gülsek mi ağlasak mı bilmiyoruz.
Neden gittin be how nays engiliş talk eden arkadaşım. Kendine, O egoların kralı egona yemin ederek giriştiğin görevi bırakacak *Ya da daha doğrusu unutacak*
Ne olmuştur la :/
AMA AZ ÖNCE GÖRDÜĞÜM NEVERGİVEUP ETİKETİ YÜZÜNDEN SENDEN NEFRET ETMEYE BAŞLAYABİLİRİM.
Yani yolun açık olsun. ok kip bay, Sonra görüşürüz, "İtte Kuru" demeni bekleriz, bb...
Tava fantezilerini (Bunu söyleyerek senle dalga geçmeyi veya aşağılamayı değil evde yalnızken veya değilken üşenmeyip yaptığın bazı müstehcen (hentaü) bazı normal hobilerini kastettim anime izlemek manga okumak vb.) üşenmeyip yaptığın gibi şurada adamın yazdığını tamamen üşenmeyip okusan anlarsın ve bu konudaki diğer üyeler gibi acizliğini belli etmezsin. Adam sonunda egonun da gururunda forumdaki çoluk çocukla onun bunun çocuğuyla uğraşmanın bir zaman kaybı ve acizlik olduğunu anlayıp ara veriyor ve hayallerinin peşinden asla pes etmeden koşacağını belirtiyor. Etiket bu yüzden orada var işte.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Tava fantezilerini (Bunu söyleyerek senle dalga geçmeyi veya aşağılamayı değil evde yalnızken veya değilken üşenmeyip yaptığın bazı müstehcen (hentaü) bazı normal hobilerini kastettim anime izlemek manga okumak vb.) üşenmeyip yaptığın gibi şurada adamın yazdığını tamamen üşenmeyip okusan anlarsın ve bu konudaki diğer üyeler gibi acizliğini belli etmezsin. Adam sonunda egonun da gururunda forumdaki çoluk çocukla onun bunun çocuğuyla uğraşmanın bir zaman kaybı ve acizlik olduğunu anlayıp ara veriyor ve hayallerinin peşinden asla pes etmeden koşacağını belirtiyor. Etiket bu yüzden orada var işte.
*Overwhelming sad feelings*
Fırça yemenin etkisiyle ve Fantezilerimin de kanıt olarak kullanılmasıyla hafiften kafayı duvara vurup özür dilerim, şimdi okuyorum. *Şiirler ile arası iyi olmadığı için okumamıştı, normal yazsaydı okurdu*

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Şahsen Öyle Sohbetlere Girip Türk Olduğumu Belli Etmeyecek ( Türklükten Çekindiğimden Değil Öyle Saçma Cümleler Kurup Yabancı Olduğumu Gösterip Alay Ettirmeyecek Şekilde ) Seviyede İngilizce Bilgim Olsa Sanırsam Birkaç Yabancı Minecraft Veya Teknoloji Forumunda Takılırdım Bu Forumda Gerçekten Emek Harcamaya Deyecek bir şey Yok Forumu Kötülediğimden Değil Sadece Ortam Olarak Bir Yerlere Varılmayacağından Dolayı Sadece Ego Kasmaktan Ve Sanal Arkadaşlık Edinmekten Başka Bir İşe Yaramadığı Burada Ha Burada Edindiğin Arkadaş Ne Kadar Doğrudur Bilemem Geri Forumdaki Çoğu Kişi Gruplar Halinde Açılan Her Konuya Birlikte Gidiyor Birlikte Aşşalıyor Veya Yüceltiyor Forumda Günde 2-3 Kayda Değer Konu Açılıyor Zaten Forumda Şuanda Duranlar Ya Sunucusu İçin Yada Forumda Kastıkları Ego Yani Orada Burada Dolaştığı Her Konuya Birlikte Gittiği Tayfası İçin Burada Yada Sadece Forumdaki 3-4 Kişi Gibi Sadece Arkadaş Sohbeti İçin

• Beğen