Java yapan , anlayan girsin ACİL!

tayi62

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ingilizce bir anti hile buldum ve çalışıyor bir arkadaş yani o jar'ın içine girip javadaki ingilizceleri türkçe yapabilirmi? yani yapabilirse çok makbule geçer sadece broadcast mesajlarını düzeltmesini istiyorum.

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Config varsa config den düzeltebilirsin bi plugins e atıp serveri aç sonra pluginin dosyası gelir ordan bi dene config varsa ..

Olursa söyle.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugin içerisinden düzeltme yapılamaz. Eskiden yapılabiliyordu. Eclipse, jar dosyaları ile yazdığımız pluginleri aynı sayıyordu. Ancak artık Eclipse, emek hırsızlığı vs. gibi pek çok durumda şikayet aldığından bu durum kaldırıldı. Jar dosyalarını okuyabilir, ancak değiştiremezsiniz.

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Plugin içerisinden düzeltme yapılamaz. Eskiden yapılabiliyordu. Eclipse, jar dosyaları ile yazdığımız pluginleri aynı sayıyordu. Ancak artık Eclipse, emek hırsızlığı vs. gibi pek çok durumda şikayet aldığından bu durum kaldırıldı. Jar dosyalarını okuyabilir, ancak değiştiremezsiniz.
Düzenleme yapılabilir. DirtJOE indir düzenlemek istediğin class dosyasını bu programla aç.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Düzenleme yapılabilir. DirtJOE indir düzenlemek istediğin class dosyasını bu programla aç.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece Eclipse için öneri verdim. Yoksa class dosyaları değiştirilemez değil. Ancak bunun için yapımcısından izin alması gerekir...