TrustNoONE
Kimyager , Sadece Kimyager.
- En iyi cevaplar
- 0
Çok Korkmadımtum
Ocakta yemek unuttum ama.Yok gel gel gitmeOnu unutmuşum bayağı önceden yazmıştım onu
![]()
*Neredeyse aynısı yazıldı*Yazmak için yazma plsEvet klasikler çok ilham aldım hatta copy-paste yaptım oha nerden anladın
![]()
Şu anki yüz ifadem anlatılmaz yaşanırOcakta yemek unuttum ama.
Bak Nisan ayı geldi kokmuştur şimdi o.
*Esprisini yapıp kaçılır*
Pek bir fark yok dediğin bayağı bir fark var*Neredeyse aynısı yazıldı*
Sonic versiyonu vardı. Hatta bundan daha uzundu. Onda da karakter sonra ölüyordu onun dışında pek bir fark yok .s
beyaz yazıyı göremeyenlerÇok Korkmadımtum
Görmedim korktumu ayrı yazacak kadar akıllı olduğunu düşündüm.beyaz yazıyı göremeyenler![]()
*Neredeyse aynısı yazıldı*
Sonic versiyonu vardı. Hatta bundan daha uzundu. Onda da karakter sonra ölüyordu onun dışında pek bir fark yok .s
Yep.Sonic.exe?
Yep.
Benzer değil mi sence de?
Ama bunun konuları da fazla benzer olduğundan o örneği verdim. Adamların ikisi de gereksiz bir bilgisayar oyunu ile ilgili, ikisinde de gerçek kişiler ölüyor, ikisinde de oyunu bulan bir kurban var, ikisinde de değişik bir yaratük var... *vb.*Creepypastaların %90'ı öyledir. En azından benim denk geldiklerimde öyle. İşler önce güzel başlıyor, sonra çığrından çıkıyor.
Ama bunun konuları da fazla benzer olduğundan o örneği verdim. Adamların ikisi de gereksiz bir bilgisayar oyunu ile ilgili, ikisinde de gerçek kişiler ölüyor, ikisinde de oyunu bulan bir kurban var, ikisinde de değişik bir yaratük var... *vb.*
*Brolly.exe bekliyor*