TheLoner
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
zaten pvp konusunda iyiyim..sadece zaman geçirecek arkadaş arıyorum..konuyu okumamışsın herhaldebisi ögrenceksen kendin yapcaksin burda düzgün oynayan yok + herkezin taktigi kendine
zaten pvp konusunda iyiyim..sadece zaman geçirecek arkadaş arıyorum..konuyu okumamışsın herhaldebisi ögrenceksen kendin yapcaksin burda düzgün oynayan yok + herkezin taktigi kendine
herşeyi okumamzaten pvp konusunda iyiyim..sadece zaman geçirecek arkadaş arıyorum..konuyu okumamışsın herhalde
Yaşına göre OLGUN bir kişiliğe sahip isen neden olmasın beraber oynayabiliriz..Konuda Yaş sınırını bilerekten söyledim..Çünkü genelde 12-13 yaşındaki çocuklar en ufak şeyi kafaya takıyor - küfür ederek sinirlerini alıyorlar.İnternet ortamı ya nasıl olsa bu beni bulamaz artık istediğim kadar saydırabilirim mantığındalar çoğu..Pvp im çok gelişmiştir hatta pvp kanalımda var ama yaş 13
Ama son birkaç gündür biraz ara verdim çok küfür yiyorum![]()
Yok hackerle karşılaşmazsam küfür etmem benYaşına göre OLGUN bir kişiliğe sahip isen neden olmasın beraber oynayabiliriz..Konuda Yaş sınırını bilerekten söyledim..Çünkü genelde 12-13 yaşındaki çocuklar en ufak şeyi kafaya takıyor - küfür ederek sinirlerini alıyorlar.İnternet ortamı ya nasıl olsa bu beni bulamaz artık istediğim kadar saydırabilirim mantığındalar çoğu..
o zaman müsait olduğum zaman mesaj atayım..skype verirsen daha iyi olur..Yok hackerle karşılaşmazsam küfür etmem ben![]()
celal.king54o zaman müsait olduğum zaman mesaj atayım..skype verirsen daha iyi olur..