Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
AntiAura MobInFront (kill aura koruması) özelliğine re-code geldi. Çok başarılı oldu doğru configi yaptıktan sonra. Şu an çok hızlı ve sorunsuz çalışıyor. Bi test sunucusu açtım AntiAura yı yükledim configi ayarladım ve arkası duvarla kaplı bir yere bir oyuncu koydum. Hareket etmeden kill aura açtım anti aura ile 3 saniye içinde kicklendim bu pluginle kicklenmedim. Arkası duvar olmayınca bu pluginlede kicklenebiliyorsun. Fakat son recode ile AntiAura çok daha iyi.

Teşekkürler, pvp için mutlaka deneyeceğim.

Bu plugin idare ediyor gibi geldi bana şuanlık.
AntiAura sorunlu sunucuya hata çıkaracaktır tavsiye etmiyorum.
Ayrıca AntiCriticalCheat pluginini ilk kez duydum.

Bu plugin alıntı mı değil mi bilmiyorum, yinede deneyeceğim.
Teşekkürler.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
@tayi62 Küfür edicem olmucak ama vallahi zor tutuyorum kendimi.
Adam bana burda demediğini bırakmadı alıntı çalıntı falan dedi.
Üstüne başka bir forumda plugin'in "author" kısmına kendi adını koymuş ve değiştirmiş ismini.
Asıl emek hırsızı @tayi62

EnesKrkmzTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler, pvp için mutlaka deneyeceğim.

Bu plugin alıntı mı değil mi bilmiyorum, yinede deneyeceğim.
Teşekkürler.
Pudink bi topluluk yöneticisi konuna baksana başvurdum bu arada plugin başarılı autodisconnet engelleyici koymanı tavsiye ederim bunlara ek olarak 1.2 sürümünde

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeşim kimseyi inandırmak zorunda da değilsin zaten. @AdaletWasHere
"Naber desem "Yes Ay Dozont" diyecek bir ingilizcen varsa ; Classların ve çoğu yerin ingilizce olması sorun oluşturur. Sesinin gösterdiği yaş aralığı 11 - 13. Bu yaşlarda ingilizce dersi varmıydı hatırlayan var mı ? Çok geride kaldı o hatıralar, hatırlamıyorum ..."
Ben 16 yaşındayım.20-30 yaşındaki insanlar bile o yaşlarda ingilizce dersi alıp almadığını hatırlar.Buda senin yaşının küçüklüğünü gösterir.Zaten minecraft oynuyosan yaşının en fazla 20 vs. olması gerek ondan sonra oynayanları bilemem artık.Duyan 30 yaşlarında falan sanar.
Yaşımı herhangi bir şekilde yüksek göstermeyi denemedim, denememde. Birkaç yıl öncesinde öğretilen dilin seviyesini veya ögretilip öğretilmediğini hatırlayamadım tüm olay bu. Geçmişi hatırlayıp hatırlamamayı zeka seviyesine bağlamanı senin olmayan mantığına bağlıyorum. Bir oyunu yaş çerçevesi içine alman konusunda da sana katılmıyorum. Minecraft'ı 6 yaşında da oynayan var 36 yaşında da. Konuda ki izlememi kaldırıyorum senin gibi gereksiz insanlara bundan sonra harcayacak 2 saniyem yok. Bu arada kullandığın Türkçe'de okulda ki birkaç notunda aklımda fikir oluşmasını sağladı. Size iyi günler diliyorum efenim ...

RazAssassin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yaşımı herhangi bir şekilde yüksek göstermeyi denemedim, denememde. Birkaç yıl öncesinde öğretilen dilin seviyesini veya ögretilip öğretilmediğini hatırlayamadım tüm olay bu. Geçmişi hatırlayıp hatırlamamayı zeka seviyesine bağlamanı senin olmayan mantığına bağlıyorum. Bir oyunu yaş çerçevesi içine alman konusunda da sana katılmıyorum. Minecraft'ı 6 yaşında da oynayan var 36 yaşında da. Konuda ki izlememi kaldırıyorum senin gibi gereksiz insanlara bundan sonra harcayacak 2 saniyem yok. Bu arada kullandığın Türkçe'de okulda ki birkaç notunda aklımda fikir oluşmasını sağladı. Size iyi günler diliyorum efenim ...
Dikkatli oku.Bence beyinden bahsediyorsun ama,asıl beyinde sıkıntı olan sensin.Ben beyine değil yaşa bağladım.Ve ben yazış şeklimde bir hata görmüyorum.Bu arada sözelciyim.Fizik matematik vs. pek anlamam.Ama Dil ve Anlatım , Türk Edebiyatı derslerinden notum yüksek.Benim yazış şeklimde bir hata yok ama senin yazış şeklinde hata aramaya başlarsam sadece sana gözüme batanı söyleyeyim en iyisi.Kullandığın "Konuda ki" var ya,o birleşik yazılır.Benimde senin gibi yaşını büyütmeye çalışan ve bunu marifet sanan,aslında küçük yaşların ne kadar eğlenceli olduğunu anlamayan bir insana 2 saniye ayıracak vaktim yok.Hadi iyi günler sana.

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
"Yaşımı herhangi bir şekilde yüksek göstermeyi denemedim, denememde." Sen bu cümleyi görmedin sanırsam arkadaşım. Ha birde ek olarak ben sana sözelciyim dedim mi ? Herhangi bir yerde "sözelciyim" dediğim kısmı kopyala getir varım yoğum senin olsun. Yazım yanlışlarını göremeyiyorsan sözel bölümünü boşuna seçmişsin sen ;

Kardeşim kimseyi inandırmak zorunda da değilsin zaten. @AdaletWasHere
"Naber desem "Yes Ay Dozont" diyecek bir ingilizcen varsa ; Classların ve çoğu yerin ingilizce olması sorun oluşturur. Sesinin gösterdiği yaş aralığı 11 - 13. Bu yaşlarda ingilizce dersi varmıydı hatırlayan var mı ? Çok geride kaldı o hatıralar, hatırlamıyorum ..."
Ben 16 yaşındayım.20-30 yaşındaki insanlar bile o yaşlarda ingilizce dersi alıp almadığını hatırlar.Buda senin yaşının küçüklüğünü gösterir.Zaten minecraft oynuyosan yaşının en fazla 20 vs. olması gerek ondan sonra oynayanları bilemem artık.Duyan 30 yaşlarında falan sanar.

"oynuyosan" = "oynuyorsan"
"Buda" = "bu da"

Hadi görüşürüz ...

RazAssassin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
"Yaşımı herhangi bir şekilde yüksek göstermeyi denemedim, denememde." Sen bu cümleyi görmedin sanırsam arkadaşım. Ha birde ek olarak ben sana sözelciyim dedim mi ? Herhangi bir yerde "sözelciyim" dediğim kısmı kopyala getir varım yoğum senin olsun. Yazım yanlışlarını göremeyiyorsan sözel bölümünü boşuna seçmişsin sen ;

"oynuyosan" = "oynuyorsan"
"Buda" = "bu da"

Hadi görüşürüz ...
Demedin.Kendimden bahsediyordum dikkatli oku.Bu arada burası resmi bir yer değil.İstediğim gibi yazarım.Sen yazmaya taktın diye sana örnek gösterdim.Ve yazdığın yazıyı gördüm zaten.Fakat hala yalan söylediğin için yaşını büyük göstermeye çalıştığını yazdım.İstersen telefon numaranı özelden yaz ben seni arayayım yaşını doğrulayıp tüm forum üzerinde senden özür dilerim olur mu? Cevabını bekliyorum.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi