BuyCraft ve ZPermissions Nedir?

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Buy craft nedir ?

Hangi eklenti ile çalışır biraz anlatır mısınız?

Yani diyelimi biri buycrafttan paket aldı. Bende item yerine efect vermek istiyorum bunun için ayrı bir plugin mi lazım biraz anlatır mısınız?

--------------------------------------------------------------

ZPermissions nedir? Biraz bahsederseniz sevinirim.

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buycraft otomatik ödeme sistemidir ,mesela sana paypal üzerinden bir ödeme gelir o ödeme geldiği an sunucuya buycraft'ın kendi plugini ile komut yollar "
pex user {name} prefix "{prefix}" " bu gibi mesela bunu istediğin gibi değiştirebilirsin istersen 2-3 komutta yollayabilirsin bunun zamanını falanda ayarlanabilir sana soruyor bu tarihte hangi komudu uygulayalım sende eski user yetkilerine çeviren komudu girersen eski haline döner oyuncu ,yalnız mobil ödeme gibi sistemler kullanmak istiyorsan paymentwall servisi var ama sen kullanamazsın 18 yaşından büyük ve kendine ait bir banka kartın senin üstüne su faturası ,3 aylık telefon faturan ve onların istediği sözleşmeleri imzalayıp onlara yollamak zorundasın .buycraft sistemleri kendi sitene koymak istiyorsan biraz karışık .ben çok defa kullandım bana skype'tan atabilirsin sorularını

Zpermissions ise yetkileri sql'e kaydeden bir yetki düzenleme eklentisi onun yerine pex kullan daha iyi.

SagaNetWork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
GameOfTürk'ün Kurucularından Cecey'in Çektiği Bir BuyCraft Videosu Var Gerçekten Yararlı Ayriyetten Nitrado Moderötörü Olduğu İçin Baya Açıklayıcı Anlatmış İzlemek İstersen Buraya Bırakıyorum :D @Lovegame