No game no life ve nisekoi 2. sezon hakkında sohbet

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
no game no life izlemedim.. fakat nisekio 2. sezon pek hayırlı görmüyorum..
Mangasında en büyük eleştiri aynı olayları sürekli sürekli tekrar eden bir döngüsü olmasıydı..
2. nokta ise nisekio ova daki aşırı ecchi ye kaymasıydı.. zira romantik komedi olması gereken bir anime sırf hayran kitlesi yüzünden ecchi ye kayacak gibi görünüyor.. umarım öyle olmaz.. ova korkuttu şahsen beni..

En çok animesinin çıkmasını istediğim 3 seri:
Masamune kun no revenge
maga tsuki
Monster masamune no iru nichijou .. tabi bu ağır ecchi..

boş vaktinizde bunların mangalarını okumanız tavsiye edilir.

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok yanlış konuda animeyi kötülüyorsun bunu anime güzel veya değil anketlerinde gösterebilir veya bu düşünceyi sadece kafanda tutabilirsin bu konu senin anime hakkında düşüncelerini belirtmen için açılmadı
Bu konu sen başkalarına hakaret et diyede açılmadı.

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu > No game no life ve nisekoi 2. sezon hakkında sohbet
Senin yazdığın
"[HASHTAG]#AntiAnime[/HASHTAG] #CraftMan'sArmy"

Kurallara bakıldığına göre konuya bağlı kalmamadan kaybediyorsun
Bu konu senin gibilerin gelipte antianime yazması için açılmadı
Burası her yere istediğini yazabilecek facebook gibi bir ortam değil
Bu konu sen hakaret et diyede açılmadı :C

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Bu konu nisekoi animesini çok sevdiğim için açtım belki birileriyle sohbet edecek konu buluruz diye ama artık sohbetlik bir forum olmadığını anladım bu forumun.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Normal şeyler her üye tarihi uzun geçmişte olan adam olamıyor

Burada adam olmayı öğrenemeyen birisi varsa o da sensin. İnsanlara laf sokmaya, aşağılamaya çalışıyorsun.

Konu > No game no life ve nisekoi 2. sezon hakkında sohbet
Senin yazdığın
"[HASHTAG]#AntiAnime[/HASHTAG] #CraftMan'sArmy"

Kurallara bakıldığına göre konuya bağlı kalmamadan kaybediyorsun
Bu konu senin gibilerin gelipte antianime yazması için açılmadı
Burası her yere istediğini yazabilecek facebook gibi bir ortam değil

Evet, Facebook gibi bir ortam. "Forum" yazıyor burada, bilmem farkında mısın? Bu forumdaki kurallar çerçevesinde herkes her istediğini yazabilir. Senin yaptığın gibi kimseye laf da etmiyor. Mesela şu anda ben istersem "DBZ daha güzel bir animedir." diye yazıp gidebilirim de. Burada yaptığımız şey de fikir söylemek. Senin gibi "Onu dışlayalım, bunu dışlayalım." diye milleti kışkırtmak falan da değil. Tabi senin gibi olanlar bunu düşünemiyor. Önce adam olmayı öğren, sonra laf et. Yoksa sonu senin için daha kötü olur. Sen vurursun yüzüme dikiş atarlar, ben vururum üstüne toprak atarlar. Rezil olursun. Bir daha utancından foruma giremezsin. Tabi utanma duygun varsa! Çünkü genelde bunları söyleyebilen kişide utanma da yoktur.

Son yazdığın şey özellikle insanların özgürlüğünü elinden almak demektir. Peki, bunu diyebilecek kadar düşüncesizsin. Ama anayasasında demokrasinin yazılı olduğu bir ülkede, herkesin görüşünü özgürce belirtebilme hakkının bulunduğu bir forumda sen kimsin de insanların konuşma hakkını sınırlıyorsun? Kendini ne zannediyorsun? Admin veya moderatör değilsen bunu söyleyemezsin.

Şu anda haklı olsan bile, kimsenin düşünme ve düşüncesini ifade etme özgürlüğüne karışma hakkın yok. Bilmediğin işe burnunu sokma! Her şeyi bilmene gerek yok, sadece haddini bil yeter. Ve insanların özgürlüğüne karışma.

Gerçi konuşsam ne olur ki? Kardan adam olur, senin gibilerden adam olmaz…

Şuana kadar hakaret ettiğimi sanmıyorum bu konudaki ilk mesajım hafif davranışlarına dikkat et şeklinde bir şey söylemek istediğimi belirtiyor

Gençlerimizin çok ünlü "Yav he he" lafı vardır. O lafı şu anda sana hediye ediyorum. Bu nazikçe uyarmak değildir.

Şu anda senin yaptığın, birisine karşı insanları örgütlemeye çalışmaktır. Fikrine zıt bir şey söylendiği zaman ve-let gibi zırlayıp "Dışlayın şunu! Ühüüüüü" diyemezsin. Burası senin gibi ve-letlerin zırlama yeri değildir. Hadi başka kapıya!