Tasarımda İlk Adımlar...

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
İyi bir tasarımcı olamayacaksın. En azından şimdilik. Basit şeyler değil bunlar, benim sadece photoshop'u öğrenmem 2 yılımı aldı (ki tamamını değil orta düzey kullanıma kadar). O kadar basit değil. Ben beğenmedim. Detaylar kalitesiz. Kullandığın font hiç hoş değil.

OyuncuHasan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İlk yapımına göre son derece güzel.Yukarıdaki arkadaşa bakma...İlk yapımına göre güzel
Hataların:
Diamond Sword elin ortasına oturmamış.
Parlaklık çok az.
Adam hiç gülmüyor :D
Birde Photoshop'ta yaptığın o Üçgenleri yazının olduğu yerde daha fazla parlak olmalı.Gittikçe sönmeli.
Bence son derece güzel olmuş.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
İlk yapımına göre son derece güzel.Yukarıdaki arkadaşa bakma...İlk yapımına göre güzel
Hataların:
Parlaklık çok az.
Birde Photoshop'ta yaptığın o Üçgenleri yazının olduğu yerde daha fazla parlak olmalı.Gittikçe sönmeli.
Bakmamak ? Ben bu iş için yıllarımı verdim. Türkiye'de tanınmış ekiplerde çalıştım. Bunu sadece Alper bilir ama. Başka kimseye anlatmadım. Bu forumda küçük bir konuda yaptığım paylaşmıştım. Ama boş vaatler yüzünden takılmayacaksam neden umursanmak için mesaj yazayım ki ?

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi bir tasarımcı olamayacaksın. En azından şimdilik. Basit şeyler değil bunlar, benim sadece photoshop'u öğrenmem 2 yılımı aldı (ki tamamını değil orta düzey kullanıma kadar). O kadar basit değil. Ben beğenmedim. Detaylar kalitesiz. Kullandığın font hiç hoş değil.
Küfürde etseydin :D
Hataların:
Parlaklık çok az.
O hatalarda zamanla yok olacak :) Sonuçta daha yeni başladım :D

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayrıca profesyonel bir tasarımcı olma gibi bir planım yok benim. Kendi çapımda düzgün bannerler yapabilmek yeter bana.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Küfürde etseydin :D

O hatalarda zamanla yok olacak :) Sonuçta daha yeni başladım :D
Öyle bir insan değilim. Basit değil bu işler. 2 tasarım yaptım ben ilahım havalarına girmeyin. Tamam ilah kısmı abartı olabilir(Olabilir değil abartı :olgun: ). Ama eğer ciddi anlamda böyle bir şey istiyorsan çok çalışmalısın. Kendine sürekli çalışmalar yapmalısın.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öyle bir insan değilim. Basit değil bu işler. 2 tasarım yaptım ben ilahım havalarına girmeyin. Tamam ilah kısmı abartı olabilir(Olabilir değil abartı :olgun: ). Ama eğer ciddi anlamda böyle bir şey istiyorsan çok çalışmalısın. Kendine sürekli çalışmalar yapmalısın.
Ben havalara girmedim ki :D

BABOSGetR3kt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Cinema 4D için kullandığın rigleri iyi seçmen gerekli.Senin seçtiğinde kılıçlar pek güzel olmamış.Sana tavsiyem Evolution Rig paketini kullanman.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hataların:
Parlaklık çok az.
O adam senin yaşın kadar program kullandı grafik ve yazılım konusunda. E yani şimdi bakacak olursak senden değerli bir arkadaşımız en azından yetenekli diyelim. O yüzden bence git ağla :p
Yok şimdi değil. Belki yaparsınız öyle şeyler diye önceden konuşayım dedim. Alper yaptı bir kere o hatayı. Daha C4D nin nasıl kullanıldığını bilmez iken iki animasyon frame'i paylaştı diye grafik ilahı kabul ettirmeye çalıştı kendisini ki başardı da.
Az önce o kadar iltifat ettim sonra aşağı inince gördüm wat :D Ben ilah mı kabul ettirdim kendimi Allah'ını seviyorsan boş boş konuşma.
Banner'a gelirsek, detaylar hiç iyi değil. O üçgenleri koymayaydın da olurdu. Fontu sevdim ama o arkaplanla olmamış. Skinle arkaplanı daha çok bağdaştıraydın kopuk kopuk duruyorlar en azından ne bileyim etrafını beyaz bir stroke ile daha güzel yapabilirdin. Ki öyle bile kurtarmazdı. Başka da bir şey yok zaten. İlk olması hiçbir şey değiştirmiyor. Bende bu işe yeni başladığımda hatırlatırım nasıl işler yapmıştım. Tamam hani ahım şahım değildiler ama bundan iyidirler en azından. Biraz daha çalışmalısın. Maalesef tarz değilsin :(
4/10 (O 4 de hadi seni kırmayayım diye geldi k.b :()

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
O adam senin yaşın kadar program kullandı grafik ve yazılım konusunda. E yani şimdi bakacak olursak senden değerli bir arkadaşımız en azından yetenekli diyelim. O yüzden bence git ağla :p

Az önce o kadar iltifat ettim sonra aşağı inince gördüm wat :D Ben ilah mı kabul ettirdim kendimi Allah'ını seviyorsan boş boş konuşma.
Banner'a gelirsek, detaylar hiç iyi değil. O üçgenleri koymayaydın da olurdu. Fontu sevdim ama o arkaplanla olmamış. Skinle arkaplanı daha çok bağdaştıraydın kopuk kopuk duruyorlar en azından ne bileyim etrafını beyaz bir stroke ile daha güzel yapabilirdin. Ki öyle bile kurtarmazdı. Başka da bir şey yok zaten. İlk olması hiçbir şey değiştirmiyor. Bende bu işe yeni başladığımda hatırlatırım nasıl işler yapmıştım. Tamam hani ahım şahım değildiler ama bundan iyidirler en azından. Biraz daha çalışmalısın. Maalesef tarz değilsin :(
4/10 (O 4 de hadi seni kırmayayım diye geldi k.b :()
ilah abartılı bir deyim oluyor orada. "O alanda en iyisi" kabul ettirmek daha doğru bir terim olur.