Bunu skript ile nasıl yapacağız ? Merak ettim daldım konuya .-.Merhaba Lapynours,
Adini tam bilmiyorum ama "Commandİtem" gibi bir plugin vardi. Googleden onu bulursan itemlere komut yukleyebilirsin. Sag tik sol tik filan halinde. Cok kullanisli bir plugindir.
İyi gunler dilerim...
[ Kara ip korasanlari ]
Skriptide kesin var ama bilmiyorum. Konuda kalirsan cevaplar arasinda soruna yer gelirBunu skript ile nasıl yapacağız ? Merak ettim daldım konuya .-.
2-3 sunucuda gördüm adamlar yapmış şöyle bişi yaptım ama olmadıBunu skript ile nasıl yapacağız ? Merak ettim daldım konuya .-.
Sen benim dedigim gibi googleden plugini arastir bence. Zaten dedigim ismi yazarsan meta tagleri otomatik algilar dogru dizini sunar sana2-3 sunucuda gördüm adamlar yapmış şöyle bişi yaptım ama olmadı
on rightclick stick:
if player is holding stick named "&6&lKit Menüsü" with lore "&cSag Tiklayarak Kit Menusu Acilir":
execute player command "/kit"
Yukarı bak adam yapıyor skript ile .-.Sen benim dedigim gibi googleden plugini arastir bence. Zaten dedigim ismi yazarsan meta tagleri otomatik algilar dogru dizini sunar sana
[ Kara ip korasanlari ]
denicem şimdi baska çare yok gibi gözüküyoSen benim dedigim gibi googleden plugini arastir bence. Zaten dedigim ismi yazarsan meta tagleri otomatik algilar dogru dizini sunar sana
[ Kara ip korasanlari ]
videoya bak .-.denicem şimdi baska çare yok gibi gözüküyo![]()
._. adam plugin istemiyor .-----.Acaba size "ChestCommands" plugini yardımcı olabilir mi?