(ÇÖZÜLDÜ) KONU KAPATILABİLİR !

MahocuK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Acaba size "ChestCommands" plugini yardımcı olabilir mi?
Yardimci olabilecek olan o da var , ama isin yarisinda. Arkadas cubukla sag basinca otomatik komut verecek , ardindan o komut ornegin; /warp diyelim chestcommands ile bu watp listesi yapar ve ikisi iyi is cikarir...

[ Kara ip korasanlari ]

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten kit yazınca kitmenüsü chestcommands şeklinde açılıyor fakat ben oyuna girdiginde eline çubuk gelmesini istiyorum :)

MahocuK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Zaten kit yazınca kitmenüsü chestcommands şeklinde açılıyor fakat ben oyuna girdiginde eline çubuk gelmesini istiyorum :)
Dedigim gibi o pluginde configlerde itemin ayarlari var , oyuncu sunucuya her girdiginde verilsin mi diye bir ayar var onu true filan ayarlayinca dedigin gibi oluyor...

[ Kara ip korasanlari ]

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
on rightclick with a stick:
[tab]execute player command "/kit"

Bitmiştir.

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya beyler bir tane stick editleyin ismini Kit menüsü yapın, format slot'layın filan uğraşamam şimdi :S

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
on login:
<tab>give a stick to the player
al işte girince çubuk veriyor gerisini yapın :D

Son düzenleme:

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
on login:
<tab>give a stick to the player
al işte girince çubuk veriyor gerisini yapın :D
Her girişte veriyor onu on first login: yaparsan ilk girişte verir ilk girişte daha sağlıklı olur adam cık gir yapar cok yapar sacma olur, ve isminide Kit menüsü yaparsan cok güzel mükemmel iyi olur.

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her girişte veriyor onu on first login: yaparsan ilk girişte verir ilk girişte daha sağlıklı olur adam cık gir yapar cok yapar sacma olur, ve isminide Kit menüsü yaparsan cok güzel mükemmel iyi olur.
Aslında onu yapacağım sonuçta daha bu işlerde yeniyim yaparsam mutlu olurum :) yanlız dayımın dükkanındayım alt gr çalışmıyor çok fazla hatalı komut yazarım eve gitmem gerek edit: on login yaptım çünkü adam q ile atarsa çubuğu olmayacak nasıl atmasını engelleyeceğimi biliyorum komudu yazayım evde geçiririm klavye bozuk dediğim gibi ._.