LegendWH
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Zaten SkQuery ler için videoya bakın biSkript ile yapılır ama biraz satır alır ve yeni başlayanlar için zor olur.
Zaten SkQuery ler için videoya bakın biSkript ile yapılır ama biraz satır alır ve yeni başlayanlar için zor olur.
Yardimci olabilecek olan o da var , ama isin yarisinda. Arkadas cubukla sag basinca otomatik komut verecek , ardindan o komut ornegin; /warp diyelim chestcommands ile bu watp listesi yapar ve ikisi iyi is cikarir...Acaba size "ChestCommands" plugini yardımcı olabilir mi?
Aklıma geldiğinde sİze bildirim.Zaten kit yazınca kitmenüsü chestcommands şeklinde açılıyor fakat ben oyuna girdiginde eline çubuk gelmesini istiyorum![]()
Dedigim gibi o pluginde configlerde itemin ayarlari var , oyuncu sunucuya her girdiginde verilsin mi diye bir ayar var onu true filan ayarlayinca dedigin gibi oluyor...Zaten kit yazınca kitmenüsü chestcommands şeklinde açılıyor fakat ben oyuna girdiginde eline çubuk gelmesini istiyorum![]()
Kardesim arkadasin dedigi plugin yanlıs . Çubuga sag tiklayipta açilmasini istiyorsan ChestCommand var bildigim. Skript ve chestcommand pluginini kullanirsan yapılabilir.denicem şimdi baska çare yok gibi gözüküyo![]()
Siz anlamadınız ki .-. adam daha farklı istiyoron rightclick with a stick:
[tab]execute player command "/kit"
Bitmiştir.
1 de oyuna girer girmez eline çubuk vermesi lazim arkadas onuda istemişon rightclick with a stick:
[tab]execute player command "/kit"
Bitmiştir.
:3 Ugrasmaya gerek yokki kafa yorsa yapabilirYa beyler bir tane stick editleyin ismini Kit menüsü yapın, format slot'layın filan uğraşamam şimdi![]()
Her girişte veriyor onu on first login: yaparsan ilk girişte verir ilk girişte daha sağlıklı olur adam cık gir yapar cok yapar sacma olur, ve isminide Kit menüsü yaparsan cok güzel mükemmel iyi olur.on login:
<tab>give a stick to the player
al işte girince çubuk veriyor gerisini yapın![]()
Aslında onu yapacağım sonuçta daha bu işlerde yeniyim yaparsam mutlu olurumHer girişte veriyor onu on first login: yaparsan ilk girişte verir ilk girişte daha sağlıklı olur adam cık gir yapar cok yapar sacma olur, ve isminide Kit menüsü yaparsan cok güzel mükemmel iyi olur.