- En iyi cevaplar
- 7
3000 satırlık skriptim var.Tamam,100 satılrık bir skript yazcam göreceksin .-. Onada kolay dersen ben kafayı yiyecem ._. beki daha fazla ama yazacağım zor olması için illa karmaşıkmı istiyorsun karmaşık yapacağım !
3000 satırlık skriptim var.Tamam,100 satılrık bir skript yazcam göreceksin .-. Onada kolay dersen ben kafayı yiyecem ._. beki daha fazla ama yazacağım zor olması için illa karmaşıkmı istiyorsun karmaşık yapacağım !
ilk skriptim onlogin adlı yerde küçümsedin hakaret etmesende küçümsemeye bilirdin diyorum ._.[DOUBLEPOST=1429352151,1429352118][/DOUBLEPOST]Ben sana hakaret etmedim, at bakalım görselini nerede hakaret etmişim?
Egona hayranım D:3000 satırlık skriptim var.![]()
Çünkü yaptığın şey paylaşılmaya bile değmezdi.ilk skriptim onlogin adlı yerde küçümsedin hakaret etmesende küçümsemeye bilirdin diyorum ._.
Evet farkındayım ._. Sadece birşeyler öğretebilirdin diyorum ._. Neden paylaştım bende bilmiyorum .-.Çünkü yaptığın şey paylaşılmaya bile değmezdi.
benim 584 satır bitirmek üzrymTamam,100 satılrık bir skript yazcam göreceksin .-. Onada kolay dersen ben kafayı yiyecem ._. beki daha fazla ama yazacağım zor olması için illa karmaşıkmı istiyorsun karmaşık yapacağım !
benim 584 satır bitirmek üzrym![]()
ben dünyayı terk ediyorum bb marsa uğrrayıp gelcem![]()
Lo sen hayırdır :'(
İyice ego tavan yaptık![]()
bnmki bu![]()
Lo sen hayırdır :'(
İyice ego tavan yaptık![]()
Ego yapmayı bıraksak .sben dünyayı terk ediyorum bb marsa uğrrayıp gelcem![]()
beyin 404 NOT FOUND[DOUBLEPOST=1429432264,1429431883][/DOUBLEPOST]
bnmki bu![]()
![]()
bişi sorcam snnki neden böle rengarenkEgo yapmayı bıraksak .s
![]()
Bu yarışa bende katılmak isterdim ama katılmıyorum çünkü benim skriptlerim karışık değil ve kolay.Ego yapmayı bıraksak .s
![]()
Bu yarışa bende katılmak isterdim ama katılmıyorum çünkü benim skriptlerim karışık değil ve kolay.
# Yarışmaya katılmadan yarışmadan ayrıldı.
Notepad++ nın özel .sk dili var. Yani başkaları kodlamış. Benim notepad++ da onunki ile aynı. Google'den ara notepad++ sk language felan diye.bişi sorcam snnki neden böle rengarenk![]()
Very ThanksLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
.-. kendim yazdım böyle bir plugin olduğunu bilmiyordum bilip bilmeden iftira atmamalısın insanlara ._.[DOUBLEPOST=1429462602][/DOUBLEPOST]up...@LegendWH Kardeşim Konuyu Direk Baltalamak zorundayım da bu skripti sen yapmadın.
https://forum.gamer.com.tr/konu/skript-oyunmenusu-chestcommands-benzeri.253806/
link bakarsan kardeşim aynı kodu sen sadece belli başlı bölümlerini editleyerek verdin bize
kendine has skriptler yazmalısın