Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BukkitGames Plugini Her Oyunda Otomatik Map Değiştirme
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere BukkitGames plugini bir Kitli Hunger Games Pluginidir. ben bununla server açıyorum şu anda fakat,
Serverin dosyasına mapı atıyorum sonra BukkitGames klasörünede atıp world not defterinden ayarlıyorum ama sadece server confige yazdığım map çıkıyor orayada 2 tane map yazılmıyor sizce bunu nasıl yapabilirim ?
1.7.9 paketini mi ?[DOUBLEPOST=1429332924,1429331452][/DOUBLEPOST]@emrah4434 Zaten senin 1.7.9 Plugin Paketini Kullanıyorum. Talimatlarada Uydum Hem Server Dosyasının İçine Hemde BukkitGames plugin klasörünün içine atıp world not defteri dosyasından haritaların ismini yazdım ama benim anlatmak istediğim şu sadece serverinfo.py 'ye yazdığım Map açılıyor yani 1 tane map açılıyor diğerleri açılmıyor.
1.7.9 paketini mi ?[DOUBLEPOST=1429332924,1429331452][/DOUBLEPOST]@emrah4434 Zaten senin 1.7.9 Plugin Paketini Kullanıyorum. Talimatlarada Uydum Hem Server Dosyasının İçine Hemde BukkitGames plugin klasörünün içine atıp world not defteri dosyasından haritaların ismini yazdım ama benim anlatmak istediğim şu sadece serverinfo.py 'ye yazdığım Map açılıyor yani 1 tane map açılıyor diğerleri açılmıyor.
emrah4434 plugin paketindeki coin sistemi sorunlu kardeşim bana güncel thebukkitgamesinin jar dosyasını atarmısın kendi sunucundan senin linklerindekileri indiriyorum al internal error diye bir hata veriyor
TIME:
# Max oynama süresi (dakika)
MAX_GAME-MIN: 15
# Final Savaşı süresi (dakika)
INCREASE_DIFFICULTY-MIN: 13
# Oyunub başlama süresi.
COUNTDOWN-SEC: 550
# Ölümsüzlük süresi.
FINAL_COUNTDOWN-SEC: 60
# MOTD Mesajları
SERVER_FULL: Server suanda dolu! Her zaman girebilmek icin viplik aliniz.
GAME_PROGRESS: Oyuna Suanda Baslandi.
MOTD_PROGRESS: '&6&l|| &r&6TURKHG &6&l|| &cOyun Suan Oynaniyor.'
MOTD_COUNTDOWN: '&6&l|| &r&6TURKHG &6&l|| &3Oyununa <time> '
NO_KIT_PERMISSION: Bu Kiti Almaniz Icin VIP Olunuz.
HELP_MESSAGE: Yardim icin Skype EmreAwesome
SERVER_TITLE: ZagorCraft
KIT_BUY_WEBSITE: Bu Kiti Almaniz Icin VIP Olunuz.
# oyunun baslamasina 3 dakika kit secmek icin asd felan olsunmu /Hayır diyin/
ADVANCED_CHAT: false
# Oyun ipucları olsunmu?
SHOW_TIPS: true
# Oyun Basliyinca Ipucu Yazilari
TIPS:
- 'Aclik Oyunlariniz kutlu olsun ve sans sonsuza dek sizinle olsun!'
- 'ZagorCraft '
- 'Bilgi icin - Skype : EmreAwesome'
- 'Yardim icin /bilgi yaziniz.'
- 'Kit hakkinda bilgi icin /kitinfo [Kitadi].'
# Advcanced Abilities (DisguiseCraft needed!)
ADVANCED_ABILITIES: false
# Kit Prefixleri orn: [BuzAdam] EmreAwesome: sa . gibi olsunmu ?
KIT_PREFIX: true
# Spawn cornucopia on start (see cornucopia.yml)
CORNUCOPIA: false
# Spawn feast (see feast.yml)
FEAST: false
# Oyun alanın genisligi
WORLD_BORDER_RADIUS: 350
# Oyunun Baslama Kisi Sayısı?
MINIMUM_PLAYERS_START: 3
# Sadece Default Kitleri Olsunmu? (Hayır)
DEFAULT_KIT: true
# Enable or disable compass feature.
COMPASS: true
# Auto Update Compass (If true, may causes lag on the server!) COMPASS has to be enabled for this to work.
AUTO_COMPASS: false
# Team olsunmu permission (bg.team)
TEAM: true
# Ölüm Mesajlari Olsunmu?
DEATH_SIGNS: true
# sürekli map değişme.
REGEN_WORLD: false
# If false, all players start the game at the spawn.
# If true, each player starts at a random spot. (May causes lag on some servers!)
RANDOM_START: false
# Last Winner gets alle Kits in the next round only on local server! (no Mysql is needed!)
SIMPLE_REWARD: true
# Coin Sistemi (Mysql Database needed!, Configuration in kit.yml)
REWARD: true
[HASHTAG]#Adam[/HASHTAG] Oldurunce ne kadar coin kazansin (reward (coin) sisteminin acik olmasi lazim)
COINS_FOR_KILL: 5
# oyunu kazaninca kac coin kazansin ? (reward (coin) sisteminin acik olmasi lazim)
COINS_FOR_WIN: 15
[DOUBLEPOST=1429353267,1429353224][/DOUBLEPOST]Çok Uzun diye Spoilerin içinde 4 tane spoiler var. öyle yaptım[DOUBLEPOST=1429353300][/DOUBLEPOST]@emrah4434
emrah4434 plugin paketindeki coin sistemi sorunlu kardeşim bana güncel thebukkitgamesinin jar dosyasını atarmısın kendi sunucundan senin linklerindekileri indiriyorum al internal error diye bir hata veriyor
TIME:
# Max oynama süresi (dakika)
MAX_GAME-MIN: 15
# Final Savaşı süresi (dakika)
INCREASE_DIFFICULTY-MIN: 13
# Oyunub başlama süresi.
COUNTDOWN-SEC: 550
# Ölümsüzlük süresi.
FINAL_COUNTDOWN-SEC: 60
# MOTD Mesajları
SERVER_FULL: Server suanda dolu! Her zaman girebilmek icin viplik aliniz.
GAME_PROGRESS: Oyuna Suanda Baslandi.
MOTD_PROGRESS: '&6&l|| &r&6TURKHG &6&l|| &cOyun Suan Oynaniyor.'
MOTD_COUNTDOWN: '&6&l|| &r&6TURKHG &6&l|| &3Oyununa <time> '
NO_KIT_PERMISSION: Bu Kiti Almaniz Icin VIP Olunuz.
HELP_MESSAGE: Yardim icin Skype EmreAwesome
SERVER_TITLE: ZagorCraft
KIT_BUY_WEBSITE: Bu Kiti Almaniz Icin VIP Olunuz.
# oyunun baslamasina 3 dakika kit secmek icin asd felan olsunmu /Hayır diyin/
ADVANCED_CHAT: false
# Oyun ipucları olsunmu?
SHOW_TIPS: true
# Oyun Basliyinca Ipucu Yazilari
TIPS:
- 'Aclik Oyunlariniz kutlu olsun ve sans sonsuza dek sizinle olsun!'
- 'ZagorCraft '
- 'Bilgi icin - Skype : EmreAwesome'
- 'Yardim icin /bilgi yaziniz.'
- 'Kit hakkinda bilgi icin /kitinfo [Kitadi].'
# Advcanced Abilities (DisguiseCraft needed!)
ADVANCED_ABILITIES: false
# Kit Prefixleri orn: [BuzAdam] EmreAwesome: sa . gibi olsunmu ?
KIT_PREFIX: true
# Spawn cornucopia on start (see cornucopia.yml)
CORNUCOPIA: false
# Spawn feast (see feast.yml)
FEAST: false
# Oyun alanın genisligi
WORLD_BORDER_RADIUS: 350
# Oyunun Baslama Kisi Sayısı?
MINIMUM_PLAYERS_START: 3
# Sadece Default Kitleri Olsunmu? (Hayır)
DEFAULT_KIT: true
# Enable or disable compass feature.
COMPASS: true
# Auto Update Compass (If true, may causes lag on the server!) COMPASS has to be enabled for this to work.
AUTO_COMPASS: false
# Team olsunmu permission (bg.team)
TEAM: true
# Ölüm Mesajlari Olsunmu?
DEATH_SIGNS: true
# sürekli map değişme.
REGEN_WORLD: false
# If false, all players start the game at the spawn.
# If true, each player starts at a random spot. (May causes lag on some servers!)
RANDOM_START: false
# Last Winner gets alle Kits in the next round only on local server! (no Mysql is needed!)
SIMPLE_REWARD: true
# Coin Sistemi (Mysql Database needed!, Configuration in kit.yml)
REWARD: true
[HASHTAG]#Adam[/HASHTAG] Oldurunce ne kadar coin kazansin (reward (coin) sisteminin acik olmasi lazim)
COINS_FOR_KILL: 5
# oyunu kazaninca kac coin kazansin ? (reward (coin) sisteminin acik olmasi lazim)
COINS_FOR_WIN: 15
[DOUBLEPOST=1429353267,1429353224][/DOUBLEPOST]Çok Uzun diye Spoilerin içinde 4 tane spoiler var. öyle yaptım[DOUBLEPOST=1429353300][/DOUBLEPOST]@emrah4434
Sen yeni pakete geçerken klasörü silmemişsin. https://forum.gamer.com.tr/konu/emr...-1-7-2-plugin-paketi-guencelleme-v3-0.184287/
bak bu paketi kullan eski hiçbir dosya olmayacak yani içinden sadece jarı alıp oraya atma bu paket üstünden ayarlamalarını yap bukkitgames dosyalarının içindeki ayarlar yeni pakette değişti onun için eski dosyalar sorun çıkarır.
ama maplar giidyo mapları atmakta uzun sürüyo [DOUBLEPOST=1429357002,1429356893][/DOUBLEPOST]ve birde yapmış oldugum kitler var onlar nolcak ?[DOUBLEPOST=1429359822][/DOUBLEPOST]
Suanda kullanıyorum hiçbir sorun yok.Siz ayarlarını yanlış yapıyorsunuzdur.[DOUBLEPOST=1429355969,1429355819][/DOUBLEPOST]
Sen yeni pakete geçerken klasörü silmemişsin. https://forum.gamer.com.tr/konu/emr...-1-7-2-plugin-paketi-guencelleme-v3-0.184287/
bak bu paketi kullan eski hiçbir dosya olmayacak yani içinden sadece jarı alıp oraya atma bu paket üstünden ayarlamalarını yap bukkitgames dosyalarının içindeki ayarlar yeni pakette değişti onun için eski dosyalar sorun çıkarır.
ama maplar giidyo mapları atmakta uzun sürüyo [DOUBLEPOST=1429357002,1429356893][/DOUBLEPOST]ve birde yapmış oldugum kitler var onlar nolcak ?[DOUBLEPOST=1429359822][/DOUBLEPOST] olmuyo ne yaptım ettim yine olmadı
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.