Selam insancıl varlıklar .s

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
1 Haftadir oturdum dusunuyorum ben kimim diye -_-

Sonunda buldum bende kendimi tanıtayım dedim baslıyayım bari :3

Ismim "Kayra" Anlamı iyi ve kötüyü ayıran demekmiş bana neden konuldu acaba genelde kötü şeyler yapıyorum -_- aileme sormak lazım neyse işte yaşım 15 ti en son oyle hatirliyorum :D tamam tamam 15 . Saçmalamayı seviyorum baya türkçe noktalama yada yazımıma dikkat etmiyorum genelde ornegin : Genelde yazacakken "Gelelde" yazarsam şaşırmayin :3 Ne biliyim çabuk baglanıyrım çok canım yandi ondan -_- Sonra ne vardi heh LoL , Mc oynuyorum online olarak. DisHonored 3 kere bitirdigim ve sevdigim bi oyundur -_- Spor yapmayi severim. Benden iyilerine göz yumamam sürekli kıskanırım sevdiklerimi ^^ Animeye bayilirim özellikle 4 favori anime karakterim var bunlar : "Ruyk , Rias , Akeno , Light" Uzun siyah saçliyim 75 kiloyum 1,80 boyum var Emrinize hazirim komutanım ! Saçmaladım -_- . Neyse böyle işte spor yapmayi ve bilgisayar oynamayi severim sınavlardan nefret ederim bu kadar bitti . Çok çocukca oldu lanet olsun .s

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Hoşgeldin. Saçmalamayı seven insanları sevmem ve bunu ilgi çekmek için yapıyormuşsun gibi geldi ve dolayısıyla sana pek ısınamadım ama yine de hoşgeldin. Forum kurallarını okumayı unutma.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin. Saçmalamayı seven insanları sevmem ve bunu ilgi çekmek için yapıyormuşsun gibi geldi ve dolayısıyla sana pek ısınamadım ama yine de hoşgeldin. Forum kurallarını okumayı unutma.
Ilgi çekmek istemiyorum arada saçmalamaya başlıyorum aslında iyi biriyimdir. Hoşbulduk. Tamam okuyacagım.[DOUBLEPOST=1429348484,1429348433][/DOUBLEPOST]
Iyibuldum.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Komut nasıldı bari ? :D
Güzeldi kullanmadım ama çaktırma -_- Bir sunucu üzerinde çalısıyorum yardım etmek istermisin ?
saçmalamasana .ss
ay tm ya sçmlmm .s.s
Imammı o ? ^^ Hb .d[DOUBLEPOST=1429363081,1429363034][/DOUBLEPOST]
Foruma hoşgeldin
Uzun süredir burdaydım , sadece aktif degildim . Yinede hosbulduk.

Miyooo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzeldi kullanmadım ama çaktırma -_- Bir sunucu üzerinde çalısıyorum yardım etmek istermisin ?

ay tm ya sçmlmm .s.s

Imammı o ? ^^ Hb .d[DOUBLEPOST=1429363081,1429363034][/DOUBLEPOST]
Uzun süredir burdaydım , sadece aktif degildim . Yinede hosbulduk.
Öyle kendini açıklayınca diyesim geldi ozaman değiştirip tekrardan hoşgeldin yapıyorum