Hangi Tür Sunucu Açsam?

Hangi Tür Sunucu Açalım?

• Faction

Kullanılan: 5 19.2%
  • Survival

Kullanılan: 4 15.4%
  • SurvivalGames

Kullanılan: 1 3.8%
  • SkyBlock

Kullanılan: 1 3.8%
  • Prison

Kullanılan: 8 30.8%
  • MiniGames

Kullanılan: 7 26.9%

• Kullanılan toplam oy
    26

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle S.a
Konu Düzensiz Olucak Kusra Bakmayın.
Oncelikle Kendimi Tanıtıyım:
Adim:Muhammed
Yasim:16
Kendimi Yaklasik 5 Aydir Pluginlere Adadim [Yazmayi ws Bilmiyorum]
Ve Nerdeyse Nasıl İyi Bir Sunucu Acilir Bunları Az-Cok Biliyorum
Suan Kendimi Buildlerde Gelistiriyorum Daha Cok Modern Yapiyorum..
Medivial'i Gelistiriyorum...
Arkadaslarla Karar Verdik Sunucu Acmaya..
Arkadaslar Suanlik Tek Sunucu Acicaz İlerleyen Zamanlarda Huba Donuscez..
Hangi Tür Sunucu Acıcagımızı Size Soralım Dedik..[Ona Göre Pl Paketi Hazirlicam]
Yukardaki Anketi Oylarsaniz Sevinirim... İyi Forumlar

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
Kardes bana kalirsa faction ac derim. Digerlerine gerek yok. Ama skyblock da acabilirsin. Bunlar kolay da hem. Ama sonucta serveri acacak sensin. O da ayri bir sey. Ama faction veya skyblock ac.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardes bana kalirsa faction ac derim. Digerlerine gerek yok. Ama skyblock da acabilirsin. Bunlar kolay da hem. Ama sonucta serveri acacak sensin. O da ayri bir sey. Ama faction veya skyblock ac.
Oy Verirsen İyi Olur..
%100 Survival Acmayi Planlıyorum Ama Bakıcam Ankete Gore..
Ama Gelismis Olucak :) Minelyum Gibi Efsane Yani :D

eren3737

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oy Verirsen İyi Olur..
%100 Survival Acmayi Planlıyorum Ama Bakıcam Ankete Gore..
Ama Gelismis Olucak :) Minelyum Gibi Efsane Yani :D
skype : oyunkesif.yigit Ekle kardeşim Youtuberim Ve Aynı Zamanda Viper Army Kurucusuyum sana Yardımcı Olabilirim Server Desteği Sağlayabilirsen

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten ilk oyu ben verdim:D Ama sen survival acmayi dusunuyorsan survival ac:D
Survival-MiniGames-Prison İcin Fena Pluginler Var Ama Bakalım Ne Cikicak 1 Hafta Sonra Sonuca Gore Bakıcam :D[DOUBLEPOST=1429373897,1429373858][/DOUBLEPOST]
skype : oyunkesif.yigit Ekle kardeşim Youtuberim Ve Aynı Zamanda Viper Army Kurucusuyum sana Yardımcı Olabilirim Server Desteği Sağlayabilirsen
Yarın Eklerım..

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Faction biraz zahmetli. Ayarlaması felan kolay ama oyuncularıyla felan baya ilgilenmen gerekiyor. Tavsiye ederim ama gerçekten beğenilirse parada kazanabilirsin
Survival kolay ama belki çok kişi gelmez diye düşünüyorum çünkü faction olsun minigame olsun daha çok onlara gidiyorlar. Survivalda açabilirsin ama dediğim gibi belki çok kişi gelmez 25 30 kişi. Eğer 30 kişi yeter diyosan survival aç tavsiyemdir en güzellerinden biri
SurvivalGames Dersen açabilirsin kolay ve çok kişi gelir diye düşünüyorum çünkü çok survivalgames seven oyuncular var Tavsiyemdir
25 kişi felan gelir
Prison Dersen Ben Zaten Gelirim En Sevdiğim Server Türlerinden biridir :D. Her Harfini Ayarlamak Biraz Uzun. Tavsiye ederim ama emin değilim çok kişi gelirmi.
Minigame dersen ben onada gelirim. Güzel Olur Tutar Birazda Yani Tavsiyemdir.
_________
Bunun dışında
Minigame , Faction ve SurvivalGames öneririm . 3 sünden birini açabilirsin.
En Çok Faction Tutar Tavsiyemdir

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Faction biraz zahmetli. Ayarlaması felan kolay ama oyuncularıyla felan baya ilgilenmen gerekiyor. Tavsiye ederim ama gerçekten beğenilirse parada kazanabilirsin
Survival kolay ama belki çok kişi gelmez diye düşünüyorum çünkü faction olsun minigame olsun daha çok onlara gidiyorlar. Survivalda açabilirsin ama dediğim gibi belki çok kişi gelmez 25 30 kişi. Eğer 30 kişi yeter diyosan survival aç tavsiyemdir en güzellerinden biri
SurvivalGames Dersen açabilirsin kolay ve çok kişi gelir diye düşünüyorum çünkü çok survivalgames seven oyuncular var Tavsiyemdir
25 kişi felan gelir
Prison Dersen Ben Zaten Gelirim En Sevdiğim Server Türlerinden biridir :D. Her Harfini Ayarlamak Biraz Uzun. Tavsiye ederim ama emin değilim çok kişi gelirmi.
Minigame dersen ben onada gelirim. Güzel Olur Tutar Birazda Yani Tavsiyemdir.
_________
Bunun dışında
Minigame , Faction ve SurvivalGames öneririm . 3 sünden birini açabilirsin.
En Çok Faction Tutar Tavsiyemdir
SurvivalGames Tutuyo Fakat Vip Almadikları İcin Server Acik Durmuyo Facitonda Para Kazanıyosun Fakat Zahmetli Survivalde Efsana Olucak Ondan 30-40 Kisi Rahat Gelir Gibime Geliyor.Prisonu Fazla Kisi Bilmiyo Türklerden Hemde Onceden Kalma PrisonMiners Plugini Vardi O Yuzden Sunucular Manyak Olucak :) Ama Ayarlamak Zamanımı Alıcak Suanlık Aklimda Faction-Survival Var..

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Survivalgames ve faction aç factionun parasıyla sgyi desteklersin
veya hungergamese kit eklersin

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim bak Mmorpg aç öğren birşeyler tutar ve Türkiyeye mmorpg lazım rpg lazım mmorpg pls .. :D

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
kardeşim aç faction ama baya şeyler ekle yani küçük ama güzel şeyler komut bloklarıyla çok basit bi şekilde yapıan türlerden mesela
yada bunun gibi
yani ne biliyim oyuna yeni şeyler ekliycek cinsten bi şeyler ekle server çok tutar