(ÇÖZÜLDÜ) KONU KAPATILABİLİR !

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
execute player command "/kit"
Kod bu.
komut olmuşmu
Kod:
options:
slot 0: slot 0: of player with diamond sword named "<cyan>HungerGamesArena" with lore "<yellow>Arenaya gider!" to close then run "telehg %player%"
slot 8: slot 8: of player with head named "<green>Lobi" with lore "<orange>Lobiye Gider!" to close then run "telel %player%"

command /selectw:
trigger:
open chest with 1 row named "<green>Dünya Seçici" to player
wait 1 tick
format {@slot 1}
format{@slot 8}
on click holding nether star:
cancel event
open chest with 1 row named "<green>Dünya Seçici" to player
wait 1 tick
format {@slot 1}
format{@slot 8}

on first join:
give a stick to the player
stick named "<green>KitMenüsü"
command /HungerGamesArenasi:
trigger:
set {tele.hg} to location of player
message "arena set"
command /lobi:
trigger:
set {tele.l} to location of player
message "lobi set"
on drop:
if dropped item is stick
cancel event

Dul Bırakan

Ďℍ₰ ƐXƬΛSY ☠™ //// ƵŦ|☪ Naked™
En iyi cevaplar
0
Özenme Çabaları... Kardeşim BukkitGames Plugini Oyun Başlamadan Önce Sag Tıklamayı Engelliyor Yani Dogru Bir Şekilde Olsada Kod Plugin Engeledigi İcin Açılmaz Yani [Benim Sw Deki Gibi Yapamassın !!!]

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Özenme Çabaları... Kardeşim BukkitGames Plugini Oyun Başlamadan Önce Sag Tıklamayı Engelliyor Yani Dogru Bir Şekilde Olsada Kod Plugin Engeledigi İcin Açılmaz Yani [Benim Sw Deki Gibi Yapamassın !!!]
1.si önce bi adam gibi yorum yap özenme degil bu tek senin serverinde yok bunu daha birçok hub ve pvp serverinde gördüm işte bu kadar aciz bi adamsın ve birde bana bunu yapan sendin hatırlarsan sonra yanlışlıkla silmiştim !

Dul Bırakan

En iyi cevaplar
0
1.si önce bi adam gibi yorum yap özenme degil bu tek senin serverinde yok bunu daha birçok hub ve pvp serverinde gördüm işte bu kadar aciz bi adamsın ve birde bana bunu yapan sendin hatırlarsan sonra yanlışlıkla silmiştim !
1. si Sonuçta Bir serverden Özeniyorsun ... 2.si Yalvarıpta Yap Diyen Kimdi ? 3.sü Bukkitgames Sadece Kitabı Engellemiyor :) Ama Cubuk gibi itemleri engeller :)

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. si Sonuçta Bir serverden Özeniyorsun ... 2.si Yalvarıpta Yap Diyen Kimdi ? 3.sü Bukkitgames Sadece Kitabı Engellemiyor :) Ama Cubuk gibi itemleri engeller :)
1.si senide gördük sitenin tüm plugin ile alakalı yerlerinde konu açmışsın şurda şöyle gördüm lütfen yardım edin insanlar sana çöp kargası diyo bunuda biliyorum 2.si yalvarmadım o zamanlar konuşuyorduk sadece 2-3 kez istedim yaptın ! 3.sü bukkitgames sadece kitabı engellemiyo olabilir bilmiyodum 4.sü önce yalan söylemeyi bırak 16 yasındayım dedin 13-14 yasında bi çocuk çıktın ? bana 16 dedin herkeze 13-14 demişsin ama olm senin yalan dolanlarınıda biliyoz amazingcraftın ipsini çaldıgını türküncraftın ipsini çaldıgını seriouscraftın ipsini çalmaya çalışıp sonra berkaya yakalandın berkay sana bişeyler dedi dava felan hemen korktun çalmadın sen o serveri başkalarının emeklerini çalarak elde ettin bunuda herkes biliyo önce adam ol sonra gel karşıma burda bana laf at !

Dul Bırakan

En iyi cevaplar
0
1. si İstediklerimin tarihlerine bakarsın O zamanlar acemiydim dogru 2.si 13-14 Yaşında Oldugumu Nerden Belirledin ? 3.sü Amazingin Ip sini Satın Aldım 4. Berkayla Konuşmalarımız Var Ben O Mapları Baska Serverden Almıştım Serious Benim Maplarım Diye Kaldırmamı istedi bende kaldırdım !

Son düzenleme:

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.si amazimgcraftın sahibini çook iyi tanıyorum satmamış hatta dava etcem flan diyodu 2.si 14 yasında olduugnu herkes blyo ve birde seriousun mapplarını aldın demedim ipsini almaya çalıştın !

Dul Bırakan

En iyi cevaplar
0
1.si amazimgcraftın sahibini çook iyi tanıyorum satmamış hatta dava etcem flan diyodu 2.si 14 yasında olduugnu herkes blyo ve birde seriousun mapplarını aldın demedim ipsini almaya çalıştın !
Sattı Bana Ve Oyuncularım Çok Fazla Oldu Ve Geri Satın Almak İstedi Bende Satmayınca Böyle Şeyler Uydurmuş ./ Yaşım'ı Sana İspatlıcak Deyilim Yaşımı Bilen Biliyor Gerisi Bilmesede Olur ./ Serious'un İpsini [Ç]Almak Aklımdan bile Geçmedi ! Bir Serverin İpsini [Ç]almak İmkansız Gibi bir şey Öyle Kolay bir şey Olsa Ben Google.Com Sitesini alırdım , Zengin Olurdum :)