Eset Smarty Security 8 Daha İyi ? Yoksa Eset Nod 32 Antivirüs 8 'mi (Antivirüs

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bugünki Kafama Takılan Soru ''Esed'' Adlı Çok Popüler Ve Harika Olan Bir Antivirüsün Sürümleriyle İlgili
Arkadaşlar Bugün Esed Nod 32 Antivirüs 8 i indirdim gayet güzel Sınırsız Lisanslamada Yaptım. Fakat Youtubede Esedle İlgili Videolar Arıyodum Önüme Eset Smart Security Adlı Bir başka Esed türü çıktı Bende Baktım. Allah Allah Dedim Ama Bu Esedin Başka Bir Sürümümü Dedim ?

Şimdi Aklımdaki O Delice Sorular Esed Not Antivirüs 8 İle Esed Smart Security 8 in Arasında Farklılığı Neydiki ?
Hangisi Daha İyi Özellik Açısından Anlayamadım ? Eğer Esedleri Bilen Kişiler Şu Konuyu Okuyorsa Lütfen Hangisinin Daha İyi Olabileceğini Söylermi ?

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
İlk önce onun adı eset :(
Devamı olarak Nod32 genel sistem koruması yapar, basit olarak anlatacak olursam çalışan programları programların trafiklerini dosyaları vb şeyleri kontrol eder.
Ama Smart Security trafiği hem izler hem kontrol eder sistem açıklarını kendi imkanlarıyla kapatmaya çalışır ve daha başka özellikleride var.
Yani Smart Security daha iyi :(
Sauce*
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yorumun İçin Teşekkürler Ayrıca Ben Esed Diye Yazmaya Alışmışım :p Ama Şunu Anlamıyorum Niye Hepiniz Yorumunuzun Yanına Mutsuz Yüz Koyuyorsunuz ?
Bazılarının Profiline Baktım Bi adamın Profiline Nasılsın Kanka Yazmış Yazmış Yanına ''İyiyim Kanka Sen Nasılsın'' Demiş Yanına Mutsuz Yüz Koymuş Biriside Konuşurken. Niye Bukadar Mutsuz Simgesi Koyuyanuz Anlamıyom Şu '' Yani Smart Security Daha iyi.'' Kelimesini Derken Yanına Niye Mutlu İşareti Koyacağın yerini mutsuz işareti koydun ?

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yorumun İçin Teşekkürler Ayrıca Ben Esed Diye Yazmaya Alışmışım :p Ama Şunu Anlamıyorum Niye Hepiniz Yorumunuzun Yanına Mutsuz Yüz Koyuyorsunuz ?
Bazılarının Profiline Baktım Bi adamın Profiline Nasılsın Kanka Yazmış Yazmış Yanına ''İyiyim Kanka Sen Nasılsın'' Demiş Yanına Mutsuz Yüz Koymuş Biriside Konuşurken. Niye Bukadar Mutsuz Simgesi Koyuyanuz Anlamıyom Şu '' Yani Smart Security Daha iyi.'' Kelimesini Derken Yanına Niye Mutlu İşareti Koyacağın yerini mutsuz işareti koydun ?
Eski üyeler çok iyi bilirler beni eskiden :( yerine .-. ^^ filan kullanırdım sonra ^^ işlerini bıraktım daha sonra .-. kullananlar dışlanmaya başladı filan derken foruma en uygunu :( olmaya başladı*
Hatta bu ^^ merakım yüzünden bana özelden asılanlar bile olmuştu :(
Ek olarak şuanki durumların habercisiymiş meğersem o ^^ merakım*
IM ortamlarında :( kullanmam sürekli .-. devam ederim*

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eski üyeler çok iyi bilirler beni eskiden :( yerine .-. ^^ filan kullanırdım sonra ^^ işlerini bıraktım daha sonra .-. kullananlar dışlanmaya başladı filan derken foruma en uygunu :( olmaya başladı*
Hatta bu ^^ merakım yüzünden bana özelden asılanlar bile olmuştu :(
Ek olarak şuanki durumların habercisiymiş meğersem o ^^ merakım*
IM ortamlarında :( kullanmam sürekli .-. devam ederim*
Ayrıca Esetin Trailerleri Bile Var Çok Güzeller Videolara Bakarmısın. :D