They001
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 2
pivot kullanıyorumsadece pivotmu yoksa flash felanda kullanıyormusun karahanın hayalini gerçekleştirelimçöpadam animasyoncusu karahan
![]()
bide gamemaker
pivot kullanıyorumsadece pivotmu yoksa flash felanda kullanıyormusun karahanın hayalini gerçekleştirelimçöpadam animasyoncusu karahan
![]()
game maker la oyun yapılmıyormu 2d fake 3d 3d ? animasyon yapıldığını ilk defa duydum tamam spriteleri çizip tek tek yapınca karakterin belirli animasyonu oluyor (eğer oyun yapıcaksan unity öneririm)pivot kullanıyorum
bide gamemaker
animasyonsuz oyun yapamazsınki mesela gamemakerde eadamın yürüme anımasyonunu çizmen gerkeiyor 2d yapıyormgame maker la oyun yapılmıyormu 2d fake 3d 3d ? animasyon yapıldığını ilk defa duydum tamam spriteleri çizip tek tek yapınca karakterin belirli animasyonu oluyor (eğer oyun yapıcaksan unity öneririm)
ben ni didim hacı bak sprite işte 1 kare yi diyordumanimasyonsuz oyun yapamazsınki mesela gamemakerde eadamın yürüme anımasyonunu çizmen gerkeiyor 2d yapıyorm
pivotun yaptığım animasyonunu videoya alıp gamemakerde ara geçişlere koyuyorum
@onikiasd yani Mesut abi bu işlerde baya yeteneklidir bende taktikleri yavaş yavaş kapmaya çalışıyorum sağ ol önerin içinDaha fazla kare olması lazım her harekette. Daha fazla emek yani, zamanla şeyaparsın onu da hadi başarılar
Tenk yu.Mesajı atayım da devamı gelirse bakarım, iyi iyi.
np.@onikiasd yani Mesut abi bu işlerde baya yeteneklidir bende taktikleri yavaş yavaş kapmaya çalışıyorum sağ ol önerin için[DOUBLEPOST=1429453125,1429452720][/DOUBLEPOST]
Tenk yu.