Input Guiyi 1.8 Yapmak

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar Bende Command Block Ile Login Sisstemi Var Ancak Sadece 1.7 Ye Uyuyor. Bende Input Guinin Sourcesini Aldımm.Ama Biraz Eski Sanırım 1 Kaç Dosya
Yoktu Ayrıca 1 Kaç Hata Aldım Yinede Jarladım.Sw Açtım Hata Vermedi Ama Oyuna Gİrince Hata Verdi Ve Sw Kapandı.
Yani InputGui Pluginini Nasıl 1.8 Yapacaz.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Minecraft 1.8 ile beraber sanallaştırılmış komut bloğu açılamıyor. birçok şey kısıtlandı hatta

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft 1.8 ile beraber sanallaştırılmış komut bloğu açılamıyor. birçok şey kısıtlandı hatta
ondanmı hiç 1.8 sw açılmıo[DOUBLEPOST=1429031718,1429031678][/DOUBLEPOST]
ondanmı hiç 1.8 sw açılmıo
bide bişi sorcam 1.7 de MoneyMobs adlı pluginin çalısmamasının sebebi ne [ spigotta paralı olanın ][DOUBLEPOST=1429031892][/DOUBLEPOST]
bide bişi sorcam 1.7 de MoneyMobs adlı pluginin çalısmamasının sebebi ne [ spigotta paralı olanın ]
bide pluginle oyyundaki herşeyi deiştirebilion . ornek minecraftın orjinal mesajlarını, onuda kaldıracak bir sistem olmalı yapamazmısınız[DOUBLEPOST=1429113647][/DOUBLEPOST]1 allahın kulu bilmiomu koca forumda s

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
bide bişi sorcam 1.7 de MoneyMobs adlı pluginin çalısmamasının sebebi ne [ spigotta paralı olanın ][DOUBLEPOST=1429031892][/DOUBLEPOST]
bide pluginle oyyundaki herşeyi deiştirebilion . ornek minecraftın orjinal mesajlarını, onuda kaldıracak bir sistem olmalı yapamazmısınız[DOUBLEPOST=1429113647][/DOUBLEPOST]1 allahın kulu bilmiomu koca forumda s
Olmayacak Birşeyi Nasıl Yapmamızı Bekliyorsun Anlamadım? Olmuyor Desteklemiyor İşte Anlamıyormusun?Onun İçin "MOD" Yapman Gerek ki Oyuncular Sırf O Sunucu İçin Mod yüklemez.Kısacası

Ya-pıl-mı-yor

Javatist395

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çünkü 1.8 sürümünden sonra Command Block paketleri kaldırıldı, anlayacağın bu dediğini yapmanın hiçbir yolu yok.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Oyuncu kaybetmek istemedikleri ya da beceremedikleri için 1.8 açmıyorlar çoğu pluginin 1.8 versiyonu var :D

Son düzenleme:

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Oyuncu kaybetmek istemedikleri(mesela Son oyuncu) ya da beceremedikleri için 1.8 açmıyorlar çoğu pluginin 1.8 versiyonu var :D
Sizler için 1.8'e geçmek internetten pluginlerin 1.8 versiyonunu indirmek kadar kolay.
SonOyuncu için 1.8'e geçmek yazdığımız tüm pluginleri 1.8'e göre yeniden yazmak gerek. 1.7.x ile 1.8 arasında bir dünya fark var. birçok NMS içeriği değişti, bukkit desteği kestiği için spigot yeni classları kafasına göre düzenledi. Bu nedenle NMS içerikli tüm pluginler baştan kodlanmalı. 1.8'de gelen kısıtlamalar nedeniyle bazı OBS içerikleri artık kullanılamıyor.
Oyuncu kaybetme korkumuz olsa, 1-2 ay içerisinde zorunlu kılınacak olan özel launcherı tanıtmazdık,
Beceremeyecek bir ekip olsak.... güldürme beni :D

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Sizler için 1.8'e geçmek internetten pluginlerin 1.8 versiyonunu indirmek kadar kolay.
SonOyuncu için 1.8'e geçmek yazdığımız tüm pluginleri 1.8'e göre yeniden yazmak gerek. 1.7.x ile 1.8 arasında bir dünya fark var. birçok NMS içeriği değişti, bukkit desteği kestiği için spigot yeni classları kafasına göre düzenledi. Bu nedenle NMS içerikli tüm pluginler baştan kodlanmalı. 1.8'de gelen kısıtlamalar nedeniyle bazı OBS içerikleri artık kullanılamıyor.
Oyuncu kaybetme korkumuz olsa, 1-2 ay içerisinde zorunlu kılınacak olan özel launcherı tanıtmazdık,
Beceremeyecek bir ekip olsak.... güldürme beni :D
değiştriiyorum mesajı yanlış örnek vermişim