iZeckGH
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
cunku onceden gormustum suan bulamadım...Şu anda spigotta 2 tane bu pluginden var. Biri kendine göre editlemiş biri direkt Phoenix adıyla yüklemiş.
cunku onceden gormustum suan bulamadım...Şu anda spigotta 2 tane bu pluginden var. Biri kendine göre editlemiş biri direkt Phoenix adıyla yüklemiş.
"Phoenix" adıyla bir plugin bulamadım fakat başka bir tane varsa link atar mısın ?Şu anda spigotta 2 tane bu pluginden var. Biri kendine göre editlemiş biri direkt Phoenix adıyla yüklemiş.
"Phoenix" adıyla bir plugin bulamadım fakat başka bir tane varsa link atar mısın ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ikiside senden sonra yüklediler. Şikayet edebilirsin.
Bunların Taaa..Emek hırsızı vel**ler. Google translate ingilizcesiyle "Tamamen bana ait" yazmış birde.
Bence @blade_ in dediği gibi paralı yap. Türklere bedava ver. Böylelikle başka yerlerde görürsen direkt onu şikayet edebilir ve banlatabilirsin.[DOUBLEPOST=1429461324][/DOUBLEPOST]Adamlar utanmadan plugini editlemiş ve üstüne "Hızlı Update Gelmesi İçin Bağış Yapın" diyip Nitrado linkini koymuşlar.[DOUBLEPOST=1429459243,1429458850][/DOUBLEPOST]Spigot'ta kendi konumu oluşturdum.
Bakalım update sadece benim konumda geldiği zaman ne yapıcaklar ?
ve hayır NPOO önceden yüklemişti. Muhammed'den önce çünkü ben Eklentiyi ilk Spigot'ta paylaşılmış olarak orda gördüm. O yaptı sanmıştım. Ama yapımcısı TheMuhammed diye belirtmiş. Bilmiyorum. Ben sen paylaştın sanmıştım Muhammed.[DOUBLEPOST=1429461529][/DOUBLEPOST]@Muhammed2188 benceLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ikiside senden sonra yüklediler. Şikayet edebilirsin.
Ordaki konu ingilizce ve translate batırmış.Bence @blade_ in dediği gibi paralı yap. Türklere bedava ver. Böylelikle başka yerlerde görürsen direkt onu şikayet edebilir ve banlatabilirsin.[DOUBLEPOST=1429461324][/DOUBLEPOST]
ve hayır NPOO önceden yüklemişti. Muhammed'den önce çünkü ben Eklentiyi ilk Spigot'ta paylaşılmış olarak orda gördüm. O yaptı sanmıştım. Ama yapımcısı TheMuhammed diye belirtmiş. Bilmiyorum. Ben sen paylaştın sanmıştım Muhammed.[DOUBLEPOST=1429461529][/DOUBLEPOST]@Muhammed2188 benceLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.buradaki konu anlatımını al. Seninki kötüAdamada özelden mesaj at konuyu kaldırsın. Çünkü adam ben yaptım demiyor. Forumdan aldıklarını paylaşıyor yapanlarıda belirtiyor. TheLegend'din Oneren eklentisinide paylaşmış.
Yo hayır. Demek istediğim Spigot'ta önceden paylaşmış. Yani bu konu açlıkdıktan sonra Spigot'ta paylaşmış ve adam değiştirmiş konuyu senin konuna yönlendirmiş.Ordaki konu ingilizce ve translate batırmış.
Bu arada onların daha önce yüklemesi mümkün değil çünkü plugini zaten yapan benim.
Evet benim konuma yönlendirmiş fakat bir konu daha var.Yo hayır. Demek istediğim Spigot'ta önceden paylaşmış. Yani bu konu açlıkdıktan sonra Spigot'ta paylaşmış ve adam değiştirmiş konuyu senin konuna yönlendirmiş.
Evet. Hatta NPOOEvet benim konuma yönlendirmiş fakat bir konu daha var.
Kendi yaptığını öne sürüyor.Zaten plugini editleyen o kişi.
Umut_ diye bir emek hırsızının teki.