iZeckGH
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
aynn soru eventi.İmkansız deneyin zaten biz adama world edit baltası vermiyoruz.[DOUBLEPOST=1429471028,1429470992][/DOUBLEPOST]
off değilmi seninkini unuttum soru skriptiydi değilmi?
aynn soru eventi.İmkansız deneyin zaten biz adama world edit baltası vermiyoruz.[DOUBLEPOST=1429471028,1429470992][/DOUBLEPOST]
off değilmi seninkini unuttum soru skriptiydi değilmi?
Post Kasmaya Çalışmıyorum Ve Çoğu Hacked Client'de Kendine Özel GUI'si Var Ve Bunlarda Cordinatlar Açıldığında Freecam ile nereye gittiysen Oranın Kordinatlarını Gösterir.freecamde kabul etmiyor freecam sadece hayalet şeklinde gezmeni sağlıyor. Bu arada konumu baltalamayı ve post kasmayı kes*
buglar var sanırım yazdıklarına göre geliştirmelisin
Arkadaşın *uydurma* bugları dışında bug yok.Post Kasmaya Çalışmıyorum Ve Çoğu Hacked Client'de Kendine Özel GUI'si Var Ve Bunlarda Cordinatlar Açıldığında Freecam ile nereye gittiysen Oranın Kordinatlarını Gösterir.
ornek versene bı bakalımPost Kasmaya Çalışmıyorum Ve Çoğu Hacked Client'de Kendine Özel GUI'si Var Ve Bunlarda Cordinatlar Açıldığında Freecam ile nereye gittiysen Oranın Kordinatlarını Gösterir.
Adam senin bugu yapana kadar gider ddos atar servere la çok uğraştırıcı bugPost Kasmaya Çalışmıyorum Ve Çoğu Hacked Client'de Kendine Özel GUI'si Var Ve Bunlarda Cordinatlar Açıldığında Freecam ile nereye gittiysen Oranın Kordinatlarını Gösterir.
Sen anlamıyorsun galiba önceden kordinatları belirleyip komutu giremez çünkü permi yok anca o anda freecam e geçicek ve senin dediğin bugu yapıcak 0,5 saniyede.Bekle Kanıtlayacam[DOUBLEPOST=1429472631,1429472393][/DOUBLEPOST]![]()
[DOUBLEPOST=1429472667][/DOUBLEPOST]y kordinatına bakın![]()
Sen anlamıyorsun Adam Freecamle Önceden Kordinatları Alıcak ve ahk kullanarak senin /bilmemne komudunu yazıp ardından enter tuşuna bastığını algılayacak ve çok kısa süre /pos1 kordinat /pos2 kordinat /set 0 yazıcak program sayesindeSen anlamıyorsun galiba önceden kordinatları belirleyip komutu giremez çünkü permi yok anca o anda freecam e geçicek ve senin dediğin bugu yapıcak 0,5 saniyede.
pos la o bloğun üstüne gitmen gerek sen kordinatları alıcak yazıcak diyorsun anlamıyorsan mesaj yazma yaSen anlamıyorsun Adam Freecamle Önceden Kordinatları Alıcak ve ahk kullanarak senin /bilmemne komudunu yazıp ardından enter tuşuna bastığını algılayacak ve çok kısa süre /pos1 kordinat /pos2 kordinat /set 0 yazıcak program sayesinde
Doğru O Zaman Bu Bugı Kullanmak Çok Zor(Bazı Serverlerde İmkansız) olurpos la o bloğun üstüne gitmen gerek sen kordinatları alıcak yazıcak diyorsun anlamıyorsan mesaj yazma ya
Doğru O Zaman Bu Bugı Kullanmak Çok Zor(Bazı Serverlerde İmkansız) olur
Ama yinede bazı sunucularda viplere anında tp özelliği veriyorlar onla belki haritanın dışına başka bir arkadaşı çıktı ve autotpaccept li bir hacked client gerekir ve kimse bunun için vip almaz
Adam senin bugu yapana kadar gider ddos atar servere la çok uğraştırıcı bug
Siz tartışmayı bırakın ben izin vercem set 0 çekmenize amma zorladınızpos la o bloğun üstüne gitmen gerek sen kordinatları alıcak yazıcak diyorsun anlamıyorsan mesaj yazma ya
0,5 SANİYE 0,5Doğru O Zaman Bu Bugı Kullanmak Çok Zor(Bazı Serverlerde İmkansız) olur
Ama yinede bazı sunucularda viplere anında tp özelliği veriyorlar onla belki haritanın dışına başka bir arkadaşı çıktı ve autotpaccept li bir hacked client gerekir ve kimse bunun için vip almaz[DOUBLEPOST=1429473483,1429473364][/DOUBLEPOST]O Kadarıda Normal Olur.
0,5 SANİYE 0,5
[DOUBLEPOST=1429473649,1429473609][/DOUBLEPOST]Sen Yapacağını Yapmışsın Gerisini Server Sahibi düşünsünO Kadarıda Normal Olur.
adamın yanına ısınlanana kadar 0,7 hatta 1 sn gecer[DOUBLEPOST=1429473692][/DOUBLEPOST]Doğru O Zaman Bu Bugı Kullanmak Çok Zor(Bazı Serverlerde İmkansız) olur
Ama yinede bazı sunucularda viplere anında tp özelliği veriyorlar onla belki haritanın dışına başka bir arkadaşı çıktı ve autotpaccept li bir hacked client gerekir ve kimse bunun için vip almaz[DOUBLEPOST=1429473483,1429473364][/DOUBLEPOST]O Kadarıda Normal Olur.
hadı ısınlanma 0,3 sn dıyelım bunları yazana kadar olamaz dahada uzatma konuyu[DOUBLEPOST=1429473649,1429473609][/DOUBLEPOST]Sen Yapacağını Yapmışsın Gerisini Server Sahibi düşünsün