CS GO Sinir Hastası Olacağım...

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Şuanki sorunum sinir hastası olmak.
Bir türlü şu ruslara ne radio dinletmeyi öğretebildim nede adam gibi oynatmayı.
Her ranked maçımda her kez kafasına göre davrandığı için çıkasım geliyor ve ban yiyeceğim için çıkamıyorumda.
Birlikte kalın diyorum 2 si a 3 ü b gider biri basede kamp kalır.
Öldüğümde ise sinir olup habire fareyi duvara doğru roket atar şeklinde postalıyorum.
Bu sinirin sebebi nedir? Rusların düzgün oynamamasımı, yoksa benim iyi oynamammı?
Çünkü normalde iyi oynarım ve bu oyunun serisini aralıksız 5-6 sene oynuyorumdur. Tavsiye verin. Ek olarak artık maça girerken müzik açmayı düşünüyorum.

• Beğen
Reactions: DIO

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Aim ve refleks lerin iyiyse onlara ihdiyacın yoktur zaten tek başına bütün karşı takımı halledebilirsin alıştır kendini oyuna biraz takma kendi takımındaki kişileri kafana onları bırak ne yapıyorlarsa silah sesi duyduğunda silah sesinin geldiği yerin arkasından gel fıcah at rahatlarsın
Ranked'de karşına iyi adamda gelebiliyor kötüde. Genellikle senin dediğin gibi yapıyorum ama karşı taraf takım oyunu yapıyorsa genellikle yeniyor. O yüzden takım oyunu yapmak istiyorum.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Uzun süredir bunlar yüzünden Dota 2 oynayamıyorum. Seni çok iyi anlıyorum. Dota 2 oynamayı çok istiyorum ama sinir krizlerine gireceğim yine. Yapacak bir şey yok

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Uzun süredir bunlar yüzünden Dota 2 oynayamıyorum. Seni çok iyi anlıyorum. Dota 2 oynamayı çok istiyorum ama sinir krizlerine gireceğim yine. Yapacak bir şey yok
Resmen azını burnunu dağıtasım artık neyi varsa kayasım geliyor. Yok böyle bir hastalık deli olacağım. Herhalde artık oyuna girmeden önce sakınleştirici iğne alacağım bu gidişle. Anlamayan ranked girmesin kardeşim işiniz gücünüz yok gidin sütünüzü için sırf onlar yüzünden ben burda deliriyorum. Bende strateji ve plan gibi hastalıklar var. Ciddi bir ele giriyorsam bu etkenler bende mutlaka bulunur o yüzden zoruma gidiyor.

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cyka !

Tamam şaka bir yana, cidden çok sinir bozucular. Facebookta cs:go grupları var ordan kendine takım arkaşaı bulup 3-4-5 kişi falan birlikte girebilirsiniz. Böylece belirli bir taktiğe göre oynamış olursunuz ve her maçı kazanarak rank atlamış olursunuz.

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Cyka !

Tamam şaka bir yana, cidden çok sinir bozucular. Facebookta cs:go grupları var ordan kendine takım arkaşaı bulup 3-4-5 kişi falan birlikte girebilirsiniz. Böylece belirli bir taktiğe göre oynamış olursunuz ve her maçı kazanarak rank atlamış olursunuz.
Artık böyle yapmayı planlıyorum zaten. Yapcak bir şey yok. Yabancılarada güvenemiyoruz artık. Türkün dostu her zaman "Türktür".

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ya takım kur iyi oynayan laftan anlayan ve dinleyip uygulayan sadık adamlardan ve kızlardan oluşan ya da iyi bir takım bul ve onlarla birlikte oyna?

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ha birde takım bulamıyorsan FaceIt i deneyebilirsin hem puan kasıp çeşitli şeyler alabiliyorsun. Ama iyi oynaman gerekiyor. Eline veriyorlar diğer türlü