- En iyi cevaplar
- 0
Tekrar hosbulduk.[DOUBLEPOST=1429364389,1429364355][/DOUBLEPOST]Öyle kendini açıklayınca diyesim geldi ozaman değiştirip tekrardan hoşgeldin yapıyorum
Mantikli ^^Jungle'ları forum yap işte ehe, as.
Tekrar hosbulduk.[DOUBLEPOST=1429364389,1429364355][/DOUBLEPOST]Öyle kendini açıklayınca diyesim geldi ozaman değiştirip tekrardan hoşgeldin yapıyorum
Mantikli ^^Jungle'ları forum yap işte ehe, as.
İsmini mi değiştirdin, eğer değiştirdiysen xXDarkBullxX nedir abi yaKonusmustuk tabi beni hatirlamiyorsun![]()
Degiştirebilsem böyle olmazdi zaten degiştirmeyi bilmiyorumİsmini mi değiştirdin, eğer değiştirdiysen xXDarkBullxX nedir abi ya![]()
@craft_man a mesaj atıyorsun ismimi değiştirmek istiyorum diye sonra ismini yazıyorsun ve sadece bekliyorsun ve bi zaman sayfayı yenilediğinde şakanak ismin değişmiş o,O benimki JunninX'di.Degiştirebilsem böyle olmazdi zaten degiştirmeyi bilmiyorum![]()
Evet hatirliyorum o ismini acaba ben ne yapsam@craft_man a mesaj atıyorsun ismimi değiştirmek istiyorum diye sonra ismini yazıyorsun ve sadece bekliyorsun ve bi zaman sayfayı yenilediğinde şakanak ismin değişmiş o,O benimki JunninX'di.
Tabikide hayır, Frankestein yapabilirsin. Neleri seversin filan falan söylersen yardım edebilirim cok yaratıcıyımdır -,-Evet hatirliyorum o ismini acaba ben ne yapsamJuliano_ac veya FloriSsa iyimi ?
Anime belli olmuyormu pp denTabikide hayır, Frankestein yapabilirsin. Neleri seversin filan falan söylersen yardım edebilirim cok yaratıcıyımdır -,-
Çok akıllısın. Imam olmana şaşmamalıanimeci_jojuq yap
Iltifat olarak alıyorumSelam insancıla benzemeyen varlık![]()
DarkBull KaranlıkBoğa Olmuyormu :3 HosBulduk.Hoşgeldin kırmızı boğa.